Προς το περιεχόμενο

Καλο γιαπωνέζικο στην αθηνα-αττική

papajo_r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος αλλα επειδή είμαι σχολαστικός να το συγκεκριμενοποιήσω..

Υπάρχει κάποιο γιαπωνέζικο εστιατόριο που να κάνει πραγματικά καλο φαγητό? (στα πλαίσια/κριτήρια της συγκεκριμένης κουζίνας δλδ σε σύγκριση με αλλα γιαπωνέζικα ανά τον κόσμο)

Υπάρχει κάποιο που να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στην όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή? και ας μην έχει κτιριακές υποδομές service πολυτελειας κτλ

Υπάρχει κανένα που να σου σερβίρει τίποτα ζωντανό? :P πχ γαρίδες που να κουνιούνται ακόμα η αστακούς που να τσιμπάνε? :P (το τελευταίο το θεωρώ βαρβαρικό απλά ρωτάω έτσι από απορία)

Δημοσ.

Δεν ξερω για ποιοτητα αλλα υπαρχει ενα γιαπωνεζικο (+ καποια κινεζικα) κοντα στο συνταγμα.

οπως κατεβαινεις την μητροπολεως προς τα αριστερα νομιζω

Δημοσ.

Μάλλον το furin kazan εννοεί ο -nick- και είναι στην Απόλλωνος.

Νομίζω πως είναι καλό γι'αυτό που ψάχνεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη για τα ζωντανά (!).

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το Matsuhisa Athens στον Αστέρα. Το φαγητό είναι για να το θυμάσαι για πολλές πολλές μέρες αλλά είναι αρκετά ακριβό. Για μια καλή έξοδο όμως πιστεύω πως αξίζει.

Μια αρκετά καλή επιλογή είναι και το Dosirak στο κέντρο, στη Βουλής. Ειναι Γιαπωνέζικο-Κορεάτικο και το σούσι του ΤΑ ΣΠΑΕΙ και σε πολύ λογικές τιμές. Και τα ζεστά του πιάτα καλά είναι αλλά ειδικά το σούσι είναι όλα τα λεφτά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...