Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, λοιπον ακουστε. Θελω ενω ακουω τον ηχο απο τα ηχεια μου θελω να ακουω ταυτοχρονα και απο τα ακουστικα μου. Εχω motherboard Asus M4A78-E με onboard καρτα ηχου. Βαζω το καρφι απο τα ηχεια στο πρασσινο βυσμα και τα ακουστικα που να τα βαλω? στο μαυρο? Περιμενω απαντησεις :D

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δε νομιζω οτι γινετε αυτο που λες!

απο τη στιγμη που βαζουμε ενα καρφακι σε εισοδο ακουστικων η πηγη το μηχανημα δηλαδη ειτε ειναι κασετοφωνακι ειτε οτιδηποτε αλλο απομονωνει τον ηχο που βγαινει προς τα εξω και το οδηγει στα ακουστικα και μονο. εγω ετσι ηξερα απο παλια γενικα ! ειτε ειναι τηλεοραση ειτε οτιδηποτε αλλο.

τωρα αν γινετε αυτο με..motherboard......ενος pc 100% δε το ξερω μα λογικα δε πρεπει να γινετε!

παντως σε οποιαδηποτε περιπτωση το καρφακι μπαινει εκει που θα εχει ενδειξη ακουστικων(κατι ως εικονιδιακι μικρο -στυλ αναγλυφου δες που βρισκεται και βαλτο εκει και αν σου δινει και ταυτοχρονα ηχο προς ηχεια μαγκια σου!!!)

εγω δε πιστευω οτι γινετε ετσι απλα αυτο!

Δημοσ.

Έμμεσα το κάνεις με ένα τέτοιο: http://www.musica.gr/pegasus/products01/show00.php?code=9103&pcode=SHOW_PROD9103, και το κουμπώνεις εκεί που μπαίνουν τα ηχεία (στο πράσινο).. Μετά πάνω σε αυτό τα ηχεία σου και τα ακουστικά.

Το παραπάνω είναι ένα Jack 3.5 splitter. Δηλαδή από την μία έχει ένα αρσενικό 3.5 jack, και από την άλλη 2 θηλυκά. Το βρίσκεις παντού στα ~3€

Δημοσ.

Ένα τέτοιο σου χρειάζεται: %21BlhhbIwBmk%7E$%28KGrHqUH-EMEtbKJBMRcBLcB1iITH%21%7E%7E_35.JPG αν κατάλαβα καλά τί θες να κάνεις .Jack από 2 σε 1 στο πράσινο και στο 1 βάζεις το βύσμα των ηχείων και στο άλλο τα ακουστικά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά μια χαρά γίνεται, χιλιοτσεκαρισμένο στη δική μου μητρική τουλάχιστον, τα ακουστικά δεν απομονώνουν τον ήχο των ηχείων, παίζουν μαζί, ταυτόχρονα.

Ακόμη και δύο σετ ακουστικά μπορείς να έχεις να παίζουν ταυτόχρονα αν κάνεις την ανάλογη ρύθμιση στο cp της realtek.

Για τη μητρική του ts δε παίρνω όρκο, μιας και έχει κάρτα ήχου της VIA.

Δημοσ.

αμα ειναι usb τα ακουστικα? γινεται να ακουω και απο ηχεια και απο ακουστικα???

...ή καλλιστα αγοραζεις ενα τετοιο mini jack splitter!

MTGtO.jpg

Για USB ρωτάει...

Βασικά μια χαρά γίνεται, χιλιοτσεκαρισμένο στη δική μου μητρική τουλάχιστον, τα ακουστικά δεν απομονώνουν τον ήχο των ηχείων, παίζουν μαζί, ταυτόχρονα.

Ακόμη και δύο σετ ακουστικά μπορείς να έχεις να παίζουν ταυτόχρονα αν κάνεις την ανάλογη ρύθμιση στο cp της realtek.

Για τη μητρική του ts δε παίρνω όρκο, μιας και έχει κάρτα ήχου της VIA.

Με USB? Και να παίζουν το ίδιο πράγμα συγχρόνως? Όχι πχ να ακούς ένα game στα ακουστικά, και μουσική στα ηχεία.

Μπορείς ας πούμε να βάλεις να παίζει ένα mp3, και την ίδια ώρα να το ακούς και από τα USB headsets, και από τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα με jack?...

Δημοσ.

Ναι με USB. Τελικα το παρατησα γιατι δεν με ενδιαφερει πλεον να ακουω και απο τα ακουστικα και απο τα ηχεια την ιδια στιγμη.

Δημοσ.

Με USB? Και να παίζουν το ίδιο πράγμα συγχρόνως? Όχι πχ να ακούς ένα game στα ακουστικά, και μουσική στα ηχεία.

Μπορείς ας πούμε να βάλεις να παίζει ένα mp3, και την ίδια ώρα να το ακούς και από τα USB headsets, και από τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα με jack?...

Με usb δεν έχω δοκιμάσει, αλλά αν το αναγνωρίζει ως συσκευή το cp της realtek, τότε θα γίνεται.

Έχει τύχει αρκετές φορές να βάλω δύο ζευγάρια ακουστικά ώστε να ακούν δύο άτομα από τον ίδιο υπολογιστή, απλά ρυθμίζοντας την επιλογή "headphones" και στα δύο mini jack στο cp.

Επίσης έβγαλα ένα χειμώνα στο WoW με ακουστικά, τα οποία όποτε δε χρειαζόταν να μιλάω με το μικρόφωνο απλά τα έβγαζα και άκουγα κανονικά τον ίδιο ήχο από τα ηχεία (συγχρόνως). ;p

Το mini jack splitter είναι χρήσιμο μόνο σε περιπτώσεις που η κάρτα ήχου δε δίνει αρκετές εξόδους ώστε να μπορείς να παίξεις ανάλογα.

(σχεδόν όλες οι νέες μητρικές έχουν αρκετές εξόδους ώστε να έχεις 5.1 ηχεία και ακουστικά συνδεδεμένα συγχρόνως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...