Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μεχρι να παρεις το vitaθα βγει το gamma

αλλο vita , αλλο beta αδερφε....

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τεράστιο fail το όνομα... :mrgreen:

Γενικά δεν ξέρω... δεν μου άρεσε σαν κονσόλα... νομίζω έχω συνηθίσει υπερβολικά στο PC και στο Mouse/Keyboard και δεν μου αρέσει τίποτε άλλο :devil:

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν θυμίζει καθόλου sony marketing το όνομα, λες και είναι no name band ακούγεται

όπως και το wii **** u της ninty καθώς και το Design του wii u που είναι σαν λευκό VHS του 80 σε γύφτικη edition...

Τι στο καλό ομαδική παράκρουση από τα τσουνάμι και τα πυρηνικά πάθανε εκεί στην ιαπωνία;

Αν και της MS το branding και το design είναι fail, σημαίνει ότι σιγά σιγά όλο και πιο λίγα λεφτά θα δίνονται στην gaming industry και θα ζήσουμε στιγμές του 91-93 που ήταν dead era για το gaming :cry:

Κρίση τι να πεις... :X

Δημοσ.

Καλά η ανάλυση της οθόνης δεν με εντυπωσιάζει ιδιαιτερα θα περίμενα κάτι σε 720p τουλάχιστον για να εντυπωσιαστώ.. αλλα κατά τα αλλα είναι ενδιαφέρουσα συσκευή..

Καλά εντάξει, ότι να'ναι. 720p που πολλές φορές ακόμα και το ps3 & xbox αγκομαχούν, σε φορητή κονσόλα για να παίζεις στις 5".

android.png

Δημοσ.

Παντως τωρα θα "πεθανει" εντελως η PSP cfw scene...... btw χαλια το ονομα αλλα και η κονσολα τεχνικα δεν κανει το κατι παραπανω σε σχεση με τα αντιστοιχα next generation handheld .

Δημοσ.

Παντως τωρα θα "πεθανει" εντελως η PSP cfw scene......

Γιατί;

Αν συνεχίσει να βγαίνει software για το psp και αναβαθμίσεις firmware

δεν θα βγαίνουν και τα αντίστοιχα cfw ;;

Εκτός κι αν σταματήσουν τα games για το psp.

Αν κρίνουμε όμως από το ps2 τις κονσόλες της Sony γενικά δεν τις σκοτώνουν με την ανακοίνωση

της επόμενης , όπως έγινε με το XBOX με το που βγήκε το 360.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...