hackertom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εγώ περίμενα κάτι καλύτερο πάντως τεσπά... Κάτι θα ξέρουν παραπάνω στην Sony
tsourakis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θέλω να δω πόση μπαταρία θα "τρώει" ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του..! Πάντως θα τρέχουν τα παιχνίδια γ@μ@τα, τούμπανο είναι..!
JimGer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θέλω να δω πόση μπαταρία θα "τρώει" ο τετραπύρηνος επεξεργαστής του..! Πάντως θα τρέχουν τα παιχνίδια γ@μ@τα, τούμπανο είναι..! Ο επεξεργαστής σαφέστατα και είναι το λιγότερο πρόβλημα.... Η οθόνη είναι το χειρότερο γενικά και σε όλες τις συσεκευές....Και το 3g εννοείται....
VictoriusGS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι στην ίδια τιμή κυμαίνεται το PS3, για εμένα δεν αξίζει..
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι στην ίδια τιμή κυμαίνεται το PS3, για εμένα δεν αξίζει.. ναι κουβαλα μαζι σου εσυ το ps3, δεν μπορεις να συγκρινεις δυο τελειως διαφορετικες συσκευες.. ---------- tv out θα εχεις? κανα hdmi? το 3000 ειχε, τους βλεπω να βγαζουν καμια 4-5 κονσολες , psvitam slim, psvita3000....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 γιατι Δεκεμβριο του 2007? Δεκεμβριο του 2004 βγηκε το PSP.
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι στην ίδια τιμή κυμαίνεται το PS3, για εμένα δεν αξίζει.. Συγκρίνεις εντελώς διαφορετικά πράγματα όμως. Αυτό εδώ είναι παιχνιδομηχανή-gps-κινητό και το άλλο είναι μια τυπική παιχνιδομηχανή. Android τελικά δεν έχει ε;
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 η εκδοση 3g θα εχει τιποτα android πανω? Την ίδια απορία με μένα.. Αν έχει ΚΑΙ Android, μιλάμε για ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Αλλά δε βλέπω να το διαφημίζουν ( εκτός κι αν έχουν θέμα με τον τετραπύρηνο ακόμα και το χουν στα σκαριά ) Υ.Γ. Μπα...δε βλέπω τίποτα για Android...δυστυχώς..ΔΕΝ..
jk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τα παιχνίδια παίζονται και χωρίς να χρησιμοποιηθεί Καθόλου η οθόνη αφής,επιλέγεις εσυ πως θες να παίξεις. Επίσης σε 5" οθόνη αν είχε 720p δεν νομίζω να έβλεπες διάφορα,το ανθρώπινο μάτι βλέπει μέχρι την ανάλυση που έχει τώρα το ps vita,δεν μπορει να δει παραπάνω σε 5" οθόνη. Edit:Σε 5" οθόνη το έψαξα τελικά μπορούσαν να βάλουν παραπάνω ανάλυση,τώρα έχει την ανάλυση του iPhone 4 με την διάφορα ότι στο iPhone 4 είναι 3.5 ιντσες η οθόνη, στο iPhone 4 δεν παίρνει παραπάνω.
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 android τρεχει το psphone.. οποτε δεν νωμιζω να τρεχει και αυτο.. μπορει οπος ειπα που λογικα θα βγαλουν και αλλες εκδωσεις, σε καπoια να βαλουν και adnroid.. γιατι Δεκεμβριο του 2007? Δεκεμβριο του 2004 βγηκε το PSP. οντος εχεις δικιο, το 2007 βγικε το 2000 , το fat τι εγεινε? δεν λεγετε πια psp?
VonLoutsos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τα specs του όμως δε μας έχουν αναφέρει αναλυτικά μήπως έχει γίνει κανένα πετσοκωμα στην ραμ κτλ κτλ...
hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ε αμα του εχουν ακομα αυτην την καταραμενη 64mb ραμ που σου πεταγε σφαλμα σε καθε σελιδα που εμπενες θα παω να πηδηξω απο κανα παραθυρο.. πιστευω να εχει 128-256ραμ δεν νομιζω να χρειαζετε παραπανω μια φορητη κοσολα.. ακομα και για την προσβαση στο internet..
krypton Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 πολύ καλό μου φαίνεται και από τιμές, λογικές για την αρχή της διάθεσης του προϊόντος....το uncharted που είδα σε βίντεο, ήταν το κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα