Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα την εγκατάσταση σήμερα και ήταν όλα εντάξει.(Έχω ξανακάνει στο παρελθόν.) Δοκίμασα να βάλω GNOME 3 μέσω ενός οδηγού που βρήκα μέσω τερματικού αλλά πρόσεξα οτι παρέμεινε η 2.32 αν δεν κάνω λάθος. Πριν λίγο δοκίμασα να κάνω αναβαθμίσεις και εγκατάσταση drivers, μετά από επανεκκίνηση οι εικόνες από τα αρχεία που ανοίφω μένουν στο background.(Δεν μπορώ να επισυνάψω την εικόνα να την δείτε.) Τώρα βλέπω πως έχω το GNOME 3.0.2 Που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ποιος εινια αυτος ο οδηγος που βρηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://techhamlet.com/2011/05/how-to-install-gnome-3-on-ubuntu-11-04/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου κάνει. Πάντως ο τρόπος που έβαλες το gnome 3 είναι ο "προβλεπόμενος". Απλά με το apt-get install gnome-shell σου περνάει μόνο το gnome-shell και όχι το gnome 3, το οποίο μπήκε όταν έκανες upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κατάφερα να ανεβάσω την εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κλείσε το unity όταν κάνεις login από τον gdm Επέλεξε εκεί που λέει "Ubuntu classic". Το unity δεν υποστηρίζει gnome 3 ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δούλεψε σε ευχαριστώ. Πως μπορώ να παραμετροποιήσω τα θέματα? Αυτό που έχω τώρα είναι σαν τα Windows Classic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Φαίνεται έτσι επειδή το default theme του ubuntu είναι για gnome2 (gkt2) και τώρα έχεις gnome3 (gtk3). Έχει αρκετά gtk3 θέματα εδώ: http://gnome-look.org/index.php?xcontentmode=167&PHPSESSID=92c8534553701fb870705180a8978c96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν μου δίνει δικαιώματα στην αποσυμπίεση και στην αντιγραφή για να τα βάλω στ /usr/share/themes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν μου δίνει δικαιώματα στην αποσυμπίεση και στην αντιγραφή για να τα βάλω στ /usr/share/themes Αν τα αφήσεις στο home, δεν τα ανοίγει ο theme manager του gnome; Το πολύ πολύ να μην δουλεύει το theme για άλλους users (ομολογώ ότι δεν το έχω ψάξει). Αλλιώς, alt+f2 και gksu nautilus και λογικά θα σε αφήνει να κάνεις τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Συγνώμη για τις noobιστικες ερωτήσεις. Πού είναι ο theme manager του Gnome? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω Παλιά πάταγες δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> αλλάγή φόντου επιφάνειας εργασίας (ή κάπως έτσι) και πήγαινες στο πρώτο tab όπου μπορούσες να κάνεις add θέματα. Στο gnome 3 δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ναι δυστυχώς δεν πατάει δεξί κλικ... Μπορώ να βγάλω το gnome και να βάλω κάποιο άλλο? Αν ναι ποιό μου προτείνεις? Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Είχα τη fedora 15 σε live usb αλλά την έσβησα και δεν μπορώ να δω ακριβώς. Αλλά υποψιάζομαι ότι στο control center θα έχει επιλογές εμφάνισης (τέρμα δεξιά, εκεί που γράφει το όνομά σου). Μπορείς να βάλεις ότι άλλο θέλεις, kde, xfce, lxde κλπ. Τα δυο πιο γνωστά (και πιο πλήρη) είναι το gnome και το kde. Αλλά το kde είναι κάπως πιο μπερδεψιάρικο από το gnome (μπαίνει πάντως με ένα απλό sudo apt-get install kubuntu-desktop). Είχα τη fedora 15 σε live usb αλλά την έσβησα και δεν μπορώ να δω ακριβώς. Αλλά υποψιάζομαι ότι στο control center θα έχει επιλογές εμφάνισης (τέρμα δεξιά, εκεί που γράφει το όνομά σου). Μπορείς να βάλεις ότι άλλο θέλεις, kde, xfce, lxde κλπ. Τα δυο πιο γνωστά (και πιο πλήρη) είναι το gnome και το kde. Αλλά το kde είναι κάπως πιο μπερδεψιάρικο από το gnome (μπαίνει πάντως με ένα απλό sudo apt-get install kubuntu-desktop). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.