Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Xbox 360 controller

bosei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέταξα καταλάθως το τηλεχειρηστήριο κάτω και τώρα το το κουμπί που στο playstation είναι το R1 (δεν θυμάμαι πως λέγεται στο Xbox) πατιέται μεν αλλά απ'ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχει μετακινηθεί κάτι από μέσα και δεν κάνει επαφή με το κουμπί.

Η ερώτηση είναι αν η εγγύηση μου το καλύπτει (και καλά άμα πω πως στα καλά του καθουμένου δεν πατιέται) ή περιλαμβάνει μόνο την κονσόλα.

Αν δεν το καλύπτει ξέρετε:

1ον: Που μπορώ να το φτιάξω φθηνά?

2ον (και προτιμότερον): Κοίταξα να το ξεβιδώσω το controller αλλά βλέπω αντί για βίδες έχει κάτι άλλα που φαίνεται να χρειάζεται κάτι σαν αλενάκι αλλά να έχει και μία εσοχή όπου θα εφαρμόζει αυτό που είναι σαν βίδα( :mellow: ). Αν το έχετε δει ξέρετε τι εργαλείο να ψάξω για να ξεβιδώσω το τηλεχειρηστήριο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η εγγυήση αλλά μπορώ να σου πω οτι οι βίδες που έχει είναι torx και θέλεις το αντίστοιχο κατσαβίδι αλλά με τρύπα στο κέντρο ( γιατί έχει εκείνο το ελασματάκι ) σε μαγαζί με ηλεκτρονικά μαραφέτια πιστεύω θα βρείς και με κόστος που είχα κοιτάξει γύρω στο 1,5 ευρώ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η εγγυήση αλλά μπορώ να σου πω οτι οι βίδες που έχει είναι torx και θέλεις το αντίστοιχο κατσαβίδι αλλά με τρύπα στο κέντρο ( γιατί έχει εκείνο το ελασματάκι ) σε μαγαζί με ηλεκτρονικά μαραφέτια πιστεύω θα βρείς και με κόστος που είχα κοιτάξει γύρω στο 1,5 ευρώ...

Ok οπότε απλά θα πάω να ζητήσω ένα κατσαβίδι για βίδες τύπου torx. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ok οπότε απλά θα πάω να ζητήσω ένα κατσαβίδι για βίδες τύπου torx. Ευχαριστώ

θέλει torx με τρύπα στην μέση!!!!!!! πάρε καλύτερα και το χειριστήριο μαζί να κάνεις την δουλειά σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...