bosei Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πέταξα καταλάθως το τηλεχειρηστήριο κάτω και τώρα το το κουμπί που στο playstation είναι το R1 (δεν θυμάμαι πως λέγεται στο Xbox) πατιέται μεν αλλά απ'ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχει μετακινηθεί κάτι από μέσα και δεν κάνει επαφή με το κουμπί. Η ερώτηση είναι αν η εγγύηση μου το καλύπτει (και καλά άμα πω πως στα καλά του καθουμένου δεν πατιέται) ή περιλαμβάνει μόνο την κονσόλα. Αν δεν το καλύπτει ξέρετε: 1ον: Που μπορώ να το φτιάξω φθηνά? 2ον (και προτιμότερον): Κοίταξα να το ξεβιδώσω το controller αλλά βλέπω αντί για βίδες έχει κάτι άλλα που φαίνεται να χρειάζεται κάτι σαν αλενάκι αλλά να έχει και μία εσοχή όπου θα εφαρμόζει αυτό που είναι σαν βίδα( ). Αν το έχετε δει ξέρετε τι εργαλείο να ψάξω για να ξεβιδώσω το τηλεχειρηστήριο? Ευχαριστώ.
VonLoutsos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η εγγυήση αλλά μπορώ να σου πω οτι οι βίδες που έχει είναι torx και θέλεις το αντίστοιχο κατσαβίδι αλλά με τρύπα στο κέντρο ( γιατί έχει εκείνο το ελασματάκι ) σε μαγαζί με ηλεκτρονικά μαραφέτια πιστεύω θα βρείς και με κόστος που είχα κοιτάξει γύρω στο 1,5 ευρώ...
bosei Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η εγγυήση αλλά μπορώ να σου πω οτι οι βίδες που έχει είναι torx και θέλεις το αντίστοιχο κατσαβίδι αλλά με τρύπα στο κέντρο ( γιατί έχει εκείνο το ελασματάκι ) σε μαγαζί με ηλεκτρονικά μαραφέτια πιστεύω θα βρείς και με κόστος που είχα κοιτάξει γύρω στο 1,5 ευρώ... Ok οπότε απλά θα πάω να ζητήσω ένα κατσαβίδι για βίδες τύπου torx. Ευχαριστώ
VonLoutsos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ok οπότε απλά θα πάω να ζητήσω ένα κατσαβίδι για βίδες τύπου torx. Ευχαριστώ θέλει torx με τρύπα στην μέση!!!!!!! πάρε καλύτερα και το χειριστήριο μαζί να κάνεις την δουλειά σου....
bosei Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 A ok...θα το πάω αύριο και βλέπω αν μπορώ να το φτιάξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.