dominorton Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Προφανώς έχω την 32bit έκδοση των Vista και κατέβασα τα 7 να τα εγκαταστήσω σε 64bit.Αφού έγραψα σε cd το αρχείο και πήγα να το τρέξω, μου βγάζει σφάλμα.Σκέφτηκα μήπως δε γίνεται αναβάθμιση σε άλλη έκδοση.Αν δεν είναι δυνατόν αυτό, υπάρχουν versions σε 64 και 86bit. Σαν βοήθεια μου έλεγε να επανεκκινήσω τον υπολογιστή και να αλλάξω τις ρυθμίσεις για προχωρημένους.Έχετε να προτείνετε κάτι;
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 a.kane format και μην κανεις αναβαθμιση.β.λαθος section ανοιξες το θεμα.στο μεταφερω.
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Όπως είπε και ο poulinos μην κανείς αναβάθμιση κάνε format .Εκτός από αυτό κανείς boot από το cd κατά την εκκίνηση έτσι ; η όταν είσαι μέσα στα windows βάζεις το cd ;
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 μαλλον βαζει μεσα το cd και προσπαθει απο vista 32 bit να περασει windows 7 64bit.ακομα και αν γινοταν ακομα και αν βρει cd που να το κανει ακομα και αν βαλει windows 7 32 bit για μενα το να κανεις αναβαθμιση ειναι η καταστροφη.καλυτερα format και clean install.ειναι που ειναι χρεπι τα vista να κανεις και update και να εχεις μεσα 5000000 αρχεια που τα μισα ειναι απο τα vista αστα να πανε.χαλια θα παει το μηχανημα.
dominorton Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ακριβώς αυτό είναι με το cd. Κατανοητό, θα κοιτάξω το format καλύτερα, ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 format στεγνα και περνα τα windows 7 64 bit και μην ξεχασεις να περασεις και το service pack 1 μετα.αλλα προς θεου.λυπησου τον ευατο σου.μην κανεις Update.θελεις να βαλεις 7 και να ειναι καθαρη εγκατασταση οχι να εχει και αλλες τοσες σαβουρες αρχεια απο τα vista.kai kalo Να εχεις και νεες εκδοσεις των προγραμματων που κανεις Install για full compatibility
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.