Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για αγορά νέου υπολογιστή

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή αρχίζω και νιώθω τη σαπίλα του τωρινού μου pc, σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο.

-Το budget υπολογίζω να είναι μέχρι 700 ευρώ, μόνο για tower.

-Το pc το θέλω κυρίως για προγραμματισμό (όχι τίποτα τρελό), ταινίες και κάνα game (LoL, WoW, Football Manager, παλιά καλά adventures-rts), τίποτα το εξωπραγματικό δηλαδή. Επίσης, υπολογίζω -λογικά- να κάνω και επεξεργασία video, με μια ταπεινή mini-dv καμερούλα.

Οθόνη, πληκτρολόγια και τα σχετικά υπάρχουν. Έχω 2 εξωτερικούς για υλικό, οπότε από άποψη χώρου είμαι καλά.

Το hardware θα το πάρω από Αθήνα και λέω να στήσω εγώ το pc. Θα προτιμούσα να πάρω όλα τα κομμάτια απ' το ίδιο κατάστημα, για ευκολία πιο πολύ, αλλά αν μπορώ να τα πάρω από διαφορετικά καταστήματα και να σώσω κάνα ευρώ θα το σκεφτόμουν. Σκέφτομαι να πάω και σε 64bitο λειτουργικό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει.

Για να καταλάβετε τα τωρινά μου στάνταρτς, αυτή τη στιγμή παίζω με AMD Athlon 64 3200+, 2GB Ram και μια 8400 GS δανεική, αφού στην προηγούμενη τα 'παιξε το ανεμιστηράκι.

Από άποψη κατασκευαστών, δεν θα έλεγα πως έχω συγκεκριμένη προτίμηση, απλά σκεφτόμουν να κινηθώ προς Intel για επεξεργαστή και Gigabyte για mobo. Από 'κει και πέρα, ό,τι συμφέρει πιο πολύ.

Δες και εδώ:

Sharkoon Rebel9 Aluminum 68.46€ Case Link

Intel Core I5-2500K 3.30Ghz 184,90€

Xigmatek Gaia SD1283 31,89€

ASROCK P67 Pro3 (rev. B3) 110€

Corsair Vengeance 8GB DDR3 CL9 1600MHz 86.95€

OEM HD6850 1GB 130.38€

Samsung 1TB SpinPoint F3 47.10€

Sony Optiarc DVDRW AD-5260S-0B 15.50€

XFX Power Supply 450W up to 85% (80 Plus Bronze) 56.09€

Σύνολο: 731€

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...