Προς το περιεχόμενο

Με τη τιμή μπορώ να πουλήσω το FUJITSU AMILO PI 3560-F3 16 μηνών και με 20 μήνες επιπλέον εγγύηση.

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω το FUJITSU AMILO PI 3560-F3 Το είχα πάρει πρίν 16 μήνες με 650 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση και έδωσα και 50 ευρώ ακόμα για ένα επιπλέον χρόνο.Δουλεύει μια χαρά γιατι ακούω τα πάντα για τα FUJITSU.Και μου το ζήτησαν για αγορά πόσο θα μπορούσα να το δώσω;Σκέφτομαι αν αξίζει να το πουλήσω και να πάρω κανένα Quad ίσως Sandy χωρίς να δώσω πολλά ή να το κρατήσω οσο πάει μου έχει κολλήσει και το μικρόβιο της αναβάθμισης αν ηταν Quad μάλλον θα το κρατούσα αλλα δυστυχώς οταν το πήρα δεν είχαν βγεί μετα γέμισε η αγορά.

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T6600 (2.2 GHz) με 2MB L2 cache, στα 800MHz.

Οθόνη: 15.6'' HD LED backlight TFT με BrilliantView Technology (1366 x 768 pixels).

Μνήμη: 3072MB (1 x 2048MB και 1 x 1024MB) DDR2 στα 800MHz, με δυνατότητα επέκτασης στα 8 GB.

Σκληρός Δίσκος: 320GB SATA, 5400 rpm.

Οπτικός Δίσκος: Blu-ray Rom και DVDRW Dual Layer Super Multi.

Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GT 240M με 1024MB αυτόνομης μνήμης.

Θύρες επικοινωνίας: 2 x USB 2.0 ports, 1 x eSATA (combined with USB), 1 x HDMI (1.3a, με υποστήριξη HDCP), 1 x VGA, 1 x LAN 10/100/1000 Mbps, 1 x WLAN 802.11 b/g/n, 5 in 1 card reader (SD, MS, MS PRO, MMC, XD picture card), 1 x Express Card slot 54 / 34 mm, 1 x line in, 1 x microphone in, 1 x line out / headphone out combined with S/PDIF out, 1 x power supply.

Αλλα χαρακτηριστικά: 2 ενσωματωμένα ηχεία (2 x 1W), 5.1 SPDIF, built-in array microphone, ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Mpixel, Bluetooth 2.1, Spill-proof keyboard.

Μπαταρία: Li-Ion battery 6 cells, με 3 ώρες αυτονομία, ανάλογα με τη χρήση.

Διαστάσεις: 380 x 245 x 24.8 - 37.4 mm.

Βάρος: 2,75 kg.

Προεγκατεστημένο λογισμικό: Windows 7 Home Premium 64-bit Ελληνική έκδοση.

Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς από το e-shop.gr

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906350

Δημοσ.

Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς από το e-shop.gr

Μην περνεις και ορκο γι αυτο...

Εχει blu ray+HDMΙ+εγγυηση γι αυτο παιζει να το ψησει καποιος

μεχρι 400 ΤΟ ΠΟΛΥ πιστευω

Δημοσ.

Την επέκταση εγγύησης την είχα κάνει παραγγείλει απο Γερμανία μέσω αντιπροσώπου οπότε πιστεύω και το Ε-Shop να με αφήσει ξεκρέμαστο να με καλύψουν αυτοί.Αχρείαστη να είναι.

Δημοσ.

Κ εγω το ιδιο πιστευω..

400ευρω ΜΑΞ να παρεις.

Κυκλοφορουν πολυ καλυτερα μηχανηματα με λιγα ευρω παραπανω (απλα bluray δεν εχουν).

Δημοσ.

αποψη μου πουλας το blu-ray ξεχωριστα και δινεις το laptop 300-350 θα φυγει αμεσως

Μπορει να χανεις την εγγυηση ομως ετσι.. ;)

Ασε που θα χρειαστει νεο dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...