warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 τα χρήματα δε θα μπούνε στην κάρτα σου μένουνε στο λογαριασμό στο paypal εκτός αν κάνεις withdraw από το μενού του paypal μετά περιμένεις λίγες μέρες, δε θυμάμαι πόσες αλλά λέει
ATiTool Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 εγω που πηρα την τραπεζα της καρτας μου (πειραιως) μου ειπανε οτι μαλλον θελει λιγες ημερες...και δεν χρειαζετε να κανω τιποτα εγω...
ATiTool Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ναι εχουνε μπει και γραφει οπως ειπα "refunded"
warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 δε νομίζω τότε να μπούνε στην κάρτα μόνα τους τώρα γιατί στο είπανε από την τράπεζα δεν ξέρω, μπορεί να άλλαξε κάτι, περίμενε μερικές μέρες να δεις τι θα γίνει αυτό γίνεται γιατί όταν σου κάνει refund ουσιαστικά είναι σαν να σε πληρώνει μέσω paypal, οπότε μεταφέρονται τα λεφτά στον λογαριασμό στο paypal, που είναι ο ενδιάμεσος στις συναλλαγές
ATiTool Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ξαναπηρα την τραπεζα και μου ειπανε να περειμενω κανα 2 μερες...και οτι θα μπουνε στην προπληρωμενη μου χωρις εγω να κανω τιποτα. ή εαν δεν εχουνε μπει να τους ξαναπαρω τηλ. (ορε μπλεξιμο με της τραπεζες....και βαλε και της φορτισεις - εκφορτισεις της καρτας + κατι ψιλονταβατζιλικια του paypal,συνολικα 10-20 ευρο μειων για το τιποτα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.