Marria Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Aμα δεν περασει τελωνειο, θα περασει να στο φερει ο ταχυδρομος. Αν δεν σε βρει σου αφηνει ειδοποιηση και πας στο ταχυδρομειο με την ταυτοτητα σου και παραλαμβανεις το δεμα. Δεν ξερω τι γινεται αμα εκτελωνιστει, δεν εχει τυχει να περασει τελωνειο δεμα μου. Λογικα θα σε ειδοποιησουν και θα πας απο εκει να το παραλαβεις.
athlios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μια φορα που ετυχε να πληρωσω τελωνειο, μαζι με το ειδοποιτηριο για την παραλαβη του δεματος ήταν και η αποδειξη του τελωνειου ±70ευρω...
warlock9_0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 και πως θα γινει αυτο? θα με ειδοποιησουνε οτι το πακετο μου ειναι στο τελωνειο? επισης εαν πιασουμε την αλλη περιπτωση του οτι δεν θα περασει τελωνειο,θα μου το φερουνε σπιτι το πακετο ή παλι θα με ειδοποιησουνε να παω απο καπου να το παρω? και μια τριτη ερωτηση,τι πρεπει να κανω εαν χρειαστει να παω εγω να το εκτελωνισω και τι ακριβως θα γλιτωσω? θα σου έρθει χαρτί οτι είναι στο τελωνείο ή θα σε πάρουνε τηλέφωνο άμα δεν περάσει τελωνείο είτε θα έρθει σπίτι σου ή θα σου έρθει ειδοποίηση να πας στο ταχυδρομείο να το παραλάβεις, που είναι το πιθανότερο, οπού παίζει να πληρώσεις ένα 3 ευρω για κάτι τέλη του ταχυδρομείου θα σου βάλω μετά ένα θέμα από άλλο φόρουμ το πως τα εκτελωνίζεις μόνο σου ουσιαστικά γλυτώνεις την πληρωμή του τελωνειακού που ζητάνε ότι να ναι και κάνεις εσύ τι δουλειά του, τρέχεις από γραφείο σε γραφείο να μαζέψεις τα χαρτιά Aκομα και σαν δωρο να στο εβαλε εχει μεγαλη σημασια το ΤΙ ειναι. Μη μου πεις πχ οτι πηγες να φερεις iphone,ipad κλπ δε κοιτανε καν τιμολογια τα κοπανανε με την μια... με usps υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην το ανοίξουνε καν, οπότε ναι
athlios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πιστεψε με, πλεον και με γαιδουρακο να το φερεις θα το ανοιξουνε .Οντως ισχυε οτι με usps παιρνουν πολυ πιο λιγα δειγματοληπτικα και πολλοι την γλυτωναμε αλλα πλεον πιστευω κοπανανε οπου μπορουν...
ATiTool Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 απο οτι βλεπω υπαρχουνε μεγαλες πιθανοτητες να με φανε... στα 700 ευρο ποσα λεφτα περιπου θα χρειαστει να πληρωσω για δαυτα? το 25% οπως ειπε ενας φιλος πιο πανο?
warlock9_0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 έχω φέρει για φίλους μου εξατμίσεις γύρω στα 1.500 ευρώ, πριν μια βδομάδα έφερα μια κάμερα go pro γενικά τους έχω πεθάνει τους αμερικάνους στις αγορές γενικά άμα προσέξεις κάποια βασικά πράγματα ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες του τελωνείου, χωρίς να τις μηδενίζεις βέβαια, οπότε δε διαφωνώ με αυτό που λες, άμα πέσεις στην περίπτωση σε κοπανάνε
ATiTool Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 να αρνηθω το δεμα μου και να παρω τα λεφτα μου πισω σε περιπτοση που μου ζητησουν κερατιατικα παιζει?
ATiTool Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 το μονο που εχω να κανω τωρα ειναι να ελπιζω οτι δεν θα περασει τελωνειο μαλλον ε?
Andreas2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Και εγώ άκουσα θετικά με usps.Θα παραγγείλω από το iherb αρκετά,ελπίζω να γλυτώσω.
ATiTool Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ρε παιδια να ρωτησω και κατι ακομα,αφου φτασει στα χερια μου το προιον,και δεν ειναι ενταξη και χρειαστει να το κανω RMA,σε αυτην την περιπτοση υπαρχει θεμα τελωνειου οταν θα μου ξαναστειλουνε το καινουριο προιον απο το RMA?
ATiTool Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 παιδια ακυρωσα την παραγγελεια μου το καλο τωρα ειναι οτι στο paypal μου γραφει οτι τα λεφτα απο αυτην την παραγγειλεια εγιναν "refunded" αλλα το κακο ειναι οτι στην προπληρωμενη μου καρτα δεν εχουνε μπει! πρεπει να κανω εγω καποια κινιση ωστε τα λεφτα να μπουνε στον λογαριασμο μου? τι γινετε?
papajo_r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 να αρνηθω το δεμα μου και να παρω τα λεφτα μου πισω σε περιπτοση που μου ζητησουν κερατιατικα παιζει? Φυσικά μπορείς να την αρνηθείς την παραγγελια και να μην την αναλάβεις και έτσι να γλιτώσεις όλους τους φόρους και δασμούς κτλ.. το θέμα είναι ότι έτσι θα σταλθούνε στον έμπορα πίσω τα πράματα από εκεί και πέρα είναι στην πολιτική την δικη του για το αν "στην χαρίσει" και σου επιστρέψει πίσω όλο το ποσο η για το αν ζητήσει "restocking fee"(ένα τέλος δηλαδή της τάξης του 10% περίπου για να βάλει την παραγγελια σου ξανά στο stock) και τα λεφτά που ξόδεψε στο ταχυδρομείο για στείλει την παραγγελια. ρε παιδια να ρωτησω και κατι ακομα,αφου φτασει στα χερια μου το προιον,και δεν ειναι ενταξη και χρειαστει να το κανω RMA,σε αυτην την περιπτοση υπαρχει θεμα τελωνειου οταν θα μου ξαναστειλουνε το καινουριο προιον απο το RMA? Όχι δεν υπάρχει.. και αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να γλιτώνεις το τελωνείο δηλαδή δεν το δηλώνεις ως "gift" αλλα ως "back order" δηλαδή RMA... παιδια ακυρωσα την παραγγελεια μου το καλο τωρα ειναι οτι στο paypal μου γραφει οτι τα λεφτα απο αυτην την παραγγειλεια εγιναν "refunded" αλλα το κακο ειναι οτι στην προπληρωμενη μου καρτα δεν εχουνε μπει! πρεπει να κανω εγω καποια κινιση ωστε τα λεφτα να μπουνε στον λογαριασμο μου? τι γινετε? Αν την ακύρωσες την παραγγελια σου μονο και μονο επειδή φοβόσουνα τους φόρους τότε έκανες βλακεία κατά την άποψη μου.. αντί για 700 θα πλήρωνες 780 maximum και αυτό ΑΝ περνούσες από έλεγχο κτλ... Τώρα για την κάρτα θα πάρει μερικές μέρες για να εμφανιστεί το ποσο.. από την στιγμή που στο control panel της paypal φαίνεται ότι σου έχει επιστραφεί άθικτο το ποσό που πλήρωσες τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.
ATiTool Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 και εγω το πιστευω αυτο που λες οτι εκανα βλακεια το οτι την ακυρωσα...αλλα με τρομοκρατισατε και εσεις και αλλα forums που ακουγονται για κερατιατικα τελωνειου! ποσες μερες χρειαζετε για να μου εμφανιστει το ποσο στην καρτα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.