Προς το περιεχόμενο

Halo 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιες εικόνες φαίνονται πολύ όμορφες, άλλες τίποτα το ιδιαίτερο. Από youtube βίντεο δεν μπορώ να σχηματίσω δίκαιη γνώμη. Σε ένα μήνα που θα το παίξω θα δω. Πάντως, και στο Digital Foundry, παρόλο που λένε συνολικά πολύ καλά λόγια, ειδικά για τα particles, λένε σε κάποια φάση ότι το Gears 3 δεν το φτάνει στον τεχνικό τομέα (το Halo δε φτάνει το Gears, για την περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρο το νόημα αυτή της πρότασης).

Δημοσ.

Το Gears3 είναι πολύ ανώτερο σε σχέση με το Η4.

Και αυτά που λέει το άρθρο οτι αγγίζει τίτλους απο Naughty Dog και Santa Monica είνια απλά αστειότητες.

Δημοσ.

To "τεχνικό" review του digital foundry είναι σχεδόν αποθεωτικό για το halo 4....γι'αυτό συνεχίστε την κλάψα fanboys....έτσι κομπλεξικά.....δώσε πόνο!!!! lol

In an era where the likes of Naughty Dog and Sony Santa Monica have defined the graphical state-of-the-art with Uncharted and God of War, Xbox 360 finally has its own shot at the title - and it's a genuinely worthwhile, lavish and occasionally even breathtaking experience.

10--31Palmer_Web.jpg

11uke12tojdf.jpg

Μετά το Horizon ήρθε και άλλη(μεγαλύτερη) "σφαλιάρα" δεν πειράζει θα συνηθίσετε....περαστικά.....!!! :P

Υ.Γ.

JohnVani18 το μάμησες και ψόφησε βρε αγόρι μου....!!! :-D

Δημοσ.

Καλα κουλαρε,θα μας παθεις τιποτα.:P

Χωρις να εχω παιξει το παιχνιδι,ναι ισως το 360 εχει ενα παιχνιδι πλεον που μπορει να συγκριθει σε γραφικα(χωρις ισως να ειναι στο ιδιο ακριβως επιπεδο,καθως εμπειρικα θα στοιχηματιζα οτι δεν ειναι,αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια).

Αυτο ειναι καλο.

Θυμαμαι οτι τα ιδια λεγονταν και για το crysis 2 και και και.

Αλλα αν δεν δω,δεν ξερω.:)

Δημοσ.

Καλα κουλαρε,θα μας παθεις τιποτα. :P

Χωρις να εχω παιξει το παιχνιδι,ναι ισως το 360 εχει ενα παιχνιδι πλεον που μπορει να συγκριθει σε γραφικα(χωρις ισως να ειναι στο ιδιο ακριβως επιπεδο,καθως εμπειρικα θα στοιχηματιζα οτι δεν ειναι,αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια).

Αυτο ειναι καλο.

Θυμαμαι οτι τα ιδια λεγονταν και για το crysis 2 και και και.

Αλλα αν δεν δω,δεν ξερω. :)

Και εγώ λέω δεν θα ψαρώσει η "αγάπη" μου και να κάνει την εμφάνιση του; ;)

Την τρέλα σου.....είσαι μεγάλο "αρρωστάκι" ρε γμτ με το ps3....!!!! :-D :P

Δημοσ.

Γιατί το ψόφησα..? Την άποψή μου είπα.

Το παιχνίδι οπτικά είναι μέτριο. Το έχω τρείς μέρες που παίζω και δεν έχει τα γραφικά που ισχυρίζονται όλα τα review sites.

Δηλαδή όποιος έχει δική του άποψη είναι fanboy.. Μάλιστα..

Και το Crysis 2 που ανέφερε ο PDS είναι πολύ ανώτερο.

Επίσης αν θυμάμαι καλά στο 360gr τα αντίθετα έλεγες απο αυτά που λές εδώ.

Δημοσ.

Γιατί το ψόφησα..? Την άποψή μου είπα.

Το παιχνίδι οπτικά είναι μέτριο. Το έχω τρείς μέρες που παίζω και δεν έχει τα γραφικά που ισχυρίζονται όλα τα review sites.

Δηλαδή όποιος έχει δική του άποψη είναι fanboy.. Μάλιστα..

Και το Crysis 2 που ανέφερε ο PDS είναι πολύ ανώτερο.

Επίσης αν θυμάμαι καλά στο 360gr τα αντίθετα έλεγες απο αυτά που λές εδώ.

Δεν θέλω να μου τσατίζεσαι.....γιατί πρώτον ξέρω ποιος είσαι και δεύτερο ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι....μην τσιμπάς ρε μλκ!!! :-D :P

Στο 360gr δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου ρε συ....ανέβασα μόνο τις 2 photo και παρέθεσα το συμπέρασμα του digital foundry.Πέραν της πλάκας δεν πιστεύω ότι ξαφνικά όλα τα reviews για το halo 4 "τρελάθηκαν" και το αποθεώνουν....το σίγουρο είναι ότι στην 343 έκαναν εξαιρετική δουλειά βάσει πάντα όσων διαβάζω και βλέπω!!!

Δημοσ.

Χεχε, δεν τσατίζομαι, δεν υπάρχει λόγος, συζήτηση κάνουμε.

Το ξέρω οτι ξέρεις ποιος είμαι (κι εσύ το ξέρεις οτι ξέρω ποιος είσαι) :P

απλά απο τα λεγόμενά σου στο άλλο site, άλλο κατάλαβα εγώ.

Και γενικά ο χαρακτηρισμός fanboy σε όποιον δεν συμμερίζεται την άποψη κάποιου ή reviewing sites έχει γίνει καραμέλα και υπερβολικά πολύ κουραστικός.

Δημοσ.

Και εγώ λέω δεν θα ψαρώσει η "αγάπη" μου και να κάνει την εμφάνιση του; ;)

Την τρέλα σου.....είσαι μεγάλο "αρρωστάκι" ρε γμτ με το ps3....!!!! :-D :P

:P

Το εντυπωσιακο της υποθεσης για μενα ειναι οτι απο δω

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100124061856/halo/ja/images/5/51/Lordhoodhalo.jpg

Πηγαμε στις εικονες παραπανω.

Οι κονσολες παντα εχουν να δωσουν πραγματα ακομα και στα τελευταια τους.

Δημοσ.

cortan απο το fxaa παντως δεν εχω εντυπωσιαστει στα ps3 games.

Πιστεύω είναι αρκετά efficient τρόπος για κονσόλα να κάνει το AA. Δεν το συγκρίνω βέβαια με το PC.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως μία τεχνική της nVidia πήρε το δρόμο της για το 360, που βασίζεται σε AMD κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Εκδότης: Microsoft Studios

Ανάπτυξη: 343 Industries

Διάθεση: Microsoft Hellas

Παίκτες: 1-4 (2-4 Co-Op, 2-16 στα ανταγωνιστικά modes)

Επίσημο Site: Halowaypoint.com

showposter.jpg?v=4f3d4bc0

Τρείς, σχεδόν, βδομάδες μετα την κυκλοφορία του Halo 4 και ποιές είναι οι εντυπώσεις της gaming community για το πολυδιαφημισμένο παιχνίδι της microsoft που αναμενόταν απο τους φανατικούς της σειράς για περισσότερη ανταγωνιστικότητα και αφθονες ώρες "πορωτικών" καταστροφών?

Τα συναισθήματα ανάμεικτα, με κυρίαρχο το οτι η 343 Industries μπορεσε να καταφέρει μια χαρα την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου τίτλου, κάνοντας όχι τόσες καινούργιες "τομές" όσο τελειοποιώντας έναν τόσο σημαντικο τίτλο για το "brand" της Microsoft Games.

Το σύστημα re-spawn είναι βασισμένο σε εναν πολυ αποτελεσματικό αλγόριθμο και έτσι δεν θα ξανα "βγαίνετε" με μια χειροβομβίδα να είναι το πρώτο - και το τελευταίο - πραγμα που θα βλέπετε.

Απο την άλλη μπορείτε να φτιάξετε μια ΣΟΥΠΕΡ-ΟΥΑΟΥ ομάδα με όλα τα καλούδια (jetpacks etc) που πρακτικα θα είναι ανίκητη. Το αν είναι καλό ή κακό αυτό?

-Παντως σε βοηθαει να γίνεσαι καλύτερος.

Τιποτα τρομερό στα γραφικά απο αποψης τοπίων κλπ αλλα ποιος τα χρειάζεται αυτά σε ενα FPS Multiplayer που σημαντικό ρολο παίζει το αν μπορεις να έχεις τον έλεγχο του χαρακτήρα σου σε βαθμό που να αισθάνεσαι οτι είσαι ο... Ηulk!?

Το συστημα στόχευσης απλό, πρακτικό.

Και όπως αρμόζει σε εναν τίτλο με το βαρύ ονομα του halo;

Στο συνολο του και με μια κουβεντα;

"Εξαιρετικά εθιστικό"!

Δείτε το reiview του gameworld.gr εδώ. Βαθμολογία: 9, Βαθ. Χρηστών: 8.4

hqdefault.jpg

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

To καλύτερο Halo ever! Το ΑΙ απλά δεν υπάρχει, πολύ ανώτερο από τα προϊγούμενα και ήτανε πάντα ένα από θετικά του Halo, μακάρι να ήτανε όλα τα παιχνίδια έτσι.

Legendary μόνος σου είναι αρκετά δύσκολο και θα πάρει πολλές ώρες αλλά το φχαριστιέσαι, στο normal είναι απλά γελοίο, το τερματίζεις χωρίς να χάσεις ποτέ σε λιγότερο από 4 ώρες.

Πολύ καλή ιστορία και όχι μόνο από το campaign αλλά και από spartan ops που είναι γεγονότα που γίνονται παράλληλα ή πριν από τα γεγονότα του campaign. Τα γραφικά είναι :Ο! Δεν ξέρω αν στο crysis2 ή αλλού δουλεύει πιο πολύ η μηχανή γραφικών ή αν παράγει πιο πολλά πολύγωνα ή μπλα-μπλα τεχνικά θέματα, αυτό που βλέπω είναι μακράν καλύτερο από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα στο XBOX. To multiplayer είναι Halo κλασσικά αλλά καλύτερο/

Συμπέρασμα, το καλύτερο Halo ever και θα πω αυτό που είπε ένα site σε κριτικές και αναφέρθηκε πιο πάνω: Η 343 πήρε το Halo από τη Bungie και το έκανε καλύτερο!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...