Προς το περιεχόμενο

Halo 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα, ιδικά όταν έχεις τόσες διαφορετικές φωνές μπορείς να βγάλεις πιο σφαιρικό συμπέρασμα. Συνήθως με νοιάζουν πιο πολύ οι user κριτικές στο meta, στο κάτω κάτω βλέπεις την γνώμη κάποιου που έδωσε λεφτά για το παιχνίδι και όχι "αντικειμενικών" reviewers που όχι μόνο δεν πλήρωσαν αλλά όταν μιλάμε για παιχνίδια δεκάδων εκατομμυρίων, το μόνο σίγουρο είναι πως έχει πέσει λίγο άλτις στη σαλάτα.

Ο φίλος μας ο privateer από πάνω πρέπει να δούλεψε πολύ για να βρει ΟΛΑ τα reviews που όλος τυχαίος δεν λένε τίποτα το αρνητικό. Σαν αγοραστή που πρέπει να σκάσω πάνω από ένα πενηντάρικο, δεν με βοηθάνε και πολύ.

Τα review των χρηστών του Metacritic είναι ότι χειρότερο. Γεμάτο fanboys και βλέπεις είτε 0 είτε 10. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έπρεπε να τα επιτρέπει. Τώρα για το Halo 4 μιας και δεν το έχω παίξει ακόμη, απο αυτά που έχω δεί είναι ένα κλασσικό halo game. Δεν θα κερδίσει νέους fan ούτε θα χάσει παλιούς. Πάντως η μεγάλη δυναμική του halo ήταν πάντα το multiplayer και φυσικά το coop. Δεν είμαι fan του multi του αλλά coop campaign σε lengendary με άλλους 3 φίλους rocks.

P.S.: Η λίστα με τα reviews ήταν ένα απλό copy paste απο neogaf :P

Δημοσ.

Διαφωνώ κάθετα, όταν έχεις τόσες πολλές φωνές, πάνω από 600 user reviews αυτή την στιγμή μπορείς να άνετα κρίνεις τι είναι θέμα και τι όχι. Αντίθετα όταν έχεις ένα μάτσο 9αρια από "επαγγελματίες" που στα λένε όλα ωραία και ρόδινα, αυτό δεν είναι καν διαφήμιση είναι καθαρή κοροϊδία. Δεν είναι θέμα απλών σκορ, το meta έχει ξεσκεπάσει πόσο ξεδιάντροπη διαφήμιση κάνουν πολλοί prof reviewers. Παραδείγματα ? CoD MW3, Diablo 3, skyrim στο PS3.

Αυτό το διπλωματικό "κλασσικό halo game" είναι ακριβώς που με απογοητεύει εντελώς στο Halo 4, πως παρά το hype είναι ακόμα μία σειρά που πήρε τον ασφαλή copy paste δρόμο του CoD.

Δημοσ.

Σε ένα ιδανικό κόσμο θα προτιμούσα και εγώ τα user reviews απο αυτά των επαγγελματιών. Αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και όταν βλέπεις "reviews" απο το ίδιο άτομο, κρυμμένο πίσω απο την ανωνυμία του internet όπως τα παρακάτω, καταλαβαίνεις ότι το όλο σύστημα είναι προβληματικό.

Review for Halo 4

Quote:

This is not Halo anymore, this is Call of Duty. You should avoid this game at all costs if you're a Halo fan, it is an insulting product for longstanding Halo fans like me. I miss when Bungie made Halo games.

Review for Halo CE

Quote:

Halo is a boring game, its time to stop milking the franchise and start working on something fun. This game is more then 10 years old and looks stupid.

Το Halo 4 είναι απο ένα νέο studio οπότε θα ήταν τεράστιο ρίσκο το πρώτο παιχνίδι τους να ξέφευγε απο τα κλασσικά χνάρια της σειράς. Πιστεύω πως με το 4 απέδειξαν πως μπορούν να φτιάξουν ένα ΑΑΑ Halo game και ελπίζω με το επόμενο να αρχίζουν να "ανακατεύουν την τράπουλα".

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ μπορώ να σου κάνω quote reviews όλη μέρα, αυτό είναι το θέμα, από χθες ανέβηκαν από 600 στα 760. Πόσο ασήμαντα θα είναι τα fanboys με review δύο σειρών όταν τα reviews ξεπεράσουν τα 1000 ? Ή από την άλλη κάποιος στο neogaf που ξεχορταριάζει και τα παρουσιάζει όλα ρόδινα.

Μεταξύ μας, ακόμα και εσύ το ψιλουπερασπίζεσαι πριν το παίξεις.

Δημοσ.

Δεν το έχω παίξει ακόμα το 4 αλλά το περιμένω πως και πως. Ο πιο συμαντικός λόγος είναι το coop στο legendary από την πρώτη φορά (έτσι έπαιξα το 3 και πορώθηκα!). Δεν είμαι τρελός φαν της σειράς, μου άρεσαν πάρα πολύ (αυτό που μου άρεσε λιγότερο ήτανε το Reach), τα έχω παίξει όλα από το πρώτο xbox και μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Multiplayer έχω παίξει ελάχιστα και δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Οι βαθμολογίες είναι απλά ένα μέτρο σύγκρισης και τις περισσότερες φορές αντιπροσωπεύουν το μέσο χρήστη. Όσο περισσότερες βαθμολογίες τόσο καλύτερα. Όσες και να έχεις δει δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αλλά μόνο όταν το παίξεις και μην ξεχνάτε όμως ότι ο τελευταίος που θα βάλει τη βαθμολογία είσαι εσύ!

Tα 5 επισόδεια που βγήκαν Halo4 Forward Unto Dawn ήτανε φοβερά!

Δημοσ.

Red panda τα user reviews προσωπικα τα κοιταω λιγο περισσοτερο οταν μιλαμε για ταινιες.

Στις κονσολες παιζει πολυ κολλημα δυστυχως.

Ακομα και για το call of duty που οντως το παιχνιδι εχει μεινει στασιμο,δεν μπορεις να λαβεις υπ'οψη σου το 1/10 ή το 2/10 ξερω γω που νομιζω εχει ως μ.ο απο τους users.Εξακολουθει να ειναι αρκετα καλο παιχνιδι,που αν ειναι το πρωτο της σειρας που παιζεις,θα του δωσεις 8+.

Δημοσ.

Μα το είπες μόνος σου άλλο το review και άλλο η βαθμολογία. Προφανώς δεν θα πάρεις στα σοβαρά ένα 0/10 με δύο γραμμές review όπως πόσταρε ο privateer. Γιαυτό είναι σημαντικά τα user reviews στο meta, φτάνουν τις εκατοντάδες και δείχνουν πως ένα μάτσο "επαγγελματικά" 9/10 είναι εντελώς κοροϊδία, ντε και καλά για να μας φορτώσουν αργότερα και ένα goty edition.

Τα omg halo is teh bestest !!!1 fanboys που δεν θέλουν να ακουστεί αντίλογος, είναι πολλές φορές χειρότερα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως το παιχνίδι φυσάει, δείχνει να είναι πολύ καλό στο gameplay, στα γραφικά είναι κορυφαίο ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα περισσότερο και προσωπικά γουστάρω που ένα νέο internal studio, όπως η 343 Industries κατάφερε να παρουσιάσει ένα τόσο consistent game έχοντας πάρει τα σκήπτρα από την Bungie.

Την οποία Bungie πολλοί την έχουμε ξεχάσει, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο project της εταιρείας στο μέλλον.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως το παιχνίδι φυσάει, δείχνει να είναι πολύ καλό στο gameplay, στα γραφικά είναι κορυφαίο ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα περισσότερο και προσωπικά γουστάρω που ένα νέο internal studio, όπως η 343 Industries κατάφερε να παρουσιάσει ένα τόσο consistent game έχοντας πάρει τα σκήπτρα από την Bungie.

Την οποία Bungie πολλοί την έχουμε ξεχάσει, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο project της εταιρείας στο μέλλον.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404769,00.asp

Δημοσ.

Μάλιστα.

Ενδιαφέρον. Δηλαδή το πρώτο της παιχνίδι θα είναι exclusive της MS?

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-halo-4

Digital Foundry Vs Halo 4

Φαίνεται πως το 360 κάνει ρελάνς στα γραφικά με Forza:Horizon και Halo 4.

Πολλά συγχαρητήρια στην 343 Industries για το οπτικό αποτέλεσμα που κατόρθωσε να πετύχει σε hardware 7ετίας.

Δημοσ.

Κατά την άποψή μου οσον αφορά το οπτικό κομμάτι υπερβάλλουν πάρα πολύ.

Το παιχνίδι είναι μέτριο, δεν είναι όπως το δείχνουν στις εικόνες.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τις έχουν σκαλίσει, ειδικά το HUD δεν είναι τόσο sharp εντός παιχνιδιού.

Επίσης τα όπλα (και το περιβάλλον) δεν έχει αυτή τη λεπτομέρια που απεικονίζεται στο άρθρο.

Στόρυ παίζει να έχει το πιο ενδιαφέρον που έχω πετύχει μέχρι τώρα σε Halo (είμαι Level 4), ωραίο gameplay και χειρισμό (μετά το Halo 3 επιτέλους άλλο ένα).

Αλλά οπτικά για τα δικά μου standard είναι πολύ μέτριο, κλασικό Halo που γενικά δε φημίζονται για τα γραφικά τους.

Δημοσ.

Κατά την άποψή μου οσον αφορά το οπτικό κομμάτι υπερβάλλουν πάρα πολύ.

Το παιχνίδι είναι μέτριο, δεν είναι όπως το δείχνουν στις εικόνες.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τις έχουν σκαλίσει, ειδικά το HUD δεν είναι τόσο sharp εντός παιχνιδιού.

Επίσης τα όπλα (και το περιβάλλον) δεν έχει αυτή τη λεπτομέρια που απεικονίζεται στο άρθρο.

Στόρυ παίζει να έχει το πιο ενδιαφέρον που έχω πετύχει μέχρι τώρα σε Halo (είμαι Level 4), ωραίο gameplay και χειρισμό (μετά το Halo 3 επιτέλους άλλο ένα).

Αλλά οπτικά για τα δικά μου standard είναι πολύ μέτριο, κλασικό Halo που γενικά δε φημίζονται για τα γραφικά τους.

Θα το δω κάποια στιγμή και θα σου πω την άποψή μου. Γιατί έχοντάς το δει μόνο σε Kiosk mode, δε μπορώ να φέρω σφαιρική άποψη.

Πάντως από όσο έχω δει, τα γραφικά μου φαίνονται πολύ όμορφα, χαρακτηριστικά φυσικά του Halo και επίσης μου άρεσε το art direction. Στο Halo 4 μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιούν το FXAA της nVidia, αλλά PS3 φάση.

Πάντως είδα το Horizon και σε γραφικά τα σπάει όντως. Πολύ όμορφο παιχνίδι και να φανταστείς στην αρχή δε το σκεφτόμουν κάν.

Δημοσ.

To Horizon κι εμένα μου άρεσε οπτικά, δεν το περίμενα να είναι τόσο όμορφο, ειδικά απο τη στιγμή που είναι open world.

Δημοσ.

cortan απο το fxaa παντως δεν εχω εντυπωσιαστει στα ps3 games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...