JohnVani18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4JZ8lheREEw
privateer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oDxNJFFiK3w 1
privateer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Destructoid - 10 Machinima - 10 MondoXbox - 10 Game Revolution - 10 NZGamer - 10 Britbox - 10 Gaming Age - A Joystiq - 5/5 Stars IGN - 9.8 Gaming Trend - 9.6 Polygon- 9.5 OXM - 9.5 Game Informer - 9.3 Canadian Online Gamers - 9.3 Gamespot - 9 Games Radar - 9 Xbox 360 Achievements - 9 GameReactor Sweden - 9 GameReactor Denmark - 9 Halo Council - 9 Eurogamer Italy - 9 MMGN.com - 9 Gamer.No - 9 GamesBeat - 9 1UP - A- G4TV - 4.5/5 Stars Eurogamer - 8 The Sixth Axis - 8 Metro Game Central - 8 CVG - 8 Giant Bomb - 4/5 Stars Kotaku - Play This Game Rev3 Games - Buy it Penny Arcade - "This isn’t Bungie’s Halo anymore – it’s better" .................................
JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μακάρι να είναι πραγματικά τόσο καλό, γιατί προσωπικά όλα τα προηγούμενα τα βρήσκω πολύ μέτρια.
garrett156 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μέτρια;τα halo?ποιο shooter δηλαδη ειναι ο τυπος σου γιατι αμα βρισκεις τα παλια μετρια(???)τοτε μαλλον το μονο που θα σ αρεσει εδω θα ειναι τα γραφικα!
JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ναί, πολύ μέτρια κι όλας και δεν μπορώ να καταλάβω το hype τους. Μόνο το Reach ηταν καλούτσικο και το 3 άξιζε μέχρι την 5η ή 6η πίστα, μετά χαλούσε. Για το ODST δεν θα σχολιάσω κάν. Το CE κι αυτό πολύ μέτριο. Μόνο το 2 δεν έχω παίξει ακόμα. Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμιση, όλα τα shooter μου αρέσουν.
Vole Maulder Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ τα 3 πρώτα που έχω παίξει τα βρήκα απίστευτα βαρετά κι επαναλαμβανόμενα. Με παρέα είναι λίγο καλύτερα, αλλά κυρίως επειδή κουβεντιάζεις και ξεχνιέσαι και περνάει η ώρα, πράγμα που δεν είναι και τόσο κολακευτικό για το παιχνίδι, θα έλεγα. Γούστα, ίσως, ξέρω 'γώ;
garrett156 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 σαφως και γουστα ειναι αυτα για αυτο και πιθανοτατα το halo η το λατρευεις η το μισεις,απο την αλλη για μενα ειναι το ποιο skill based shooter των 2 τελευταιων γενεων κονσολων και αυτο αφορα κυριος το multiplayer.τωρα απο εκει και περα αμα σε καποιον δεν αρεσαν τα παλια πιστευω οτι με το 4 θα γουσταρουν visuals και ισως το λιγο ποιο προσωπικο campaign και απο εκει και περα εχουμε βελτιωμενο το ηδη θεικο gameplay και τον ηχο.βεβαια αμα δεν το βαλουμε στην κονσολα μας δεν θα μαθουμε ποτε οποτε υπομονη μεχρι την τριτη
JohnVani18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gULQ5GFIkcA
privateer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pVsIVfcEnmM&feature=g-all-u
RedPanda Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποιος το πήρε ? review αύριο (ίσως), βλέπω δεν άρεσε σε πολλούς, αυτό που φοβάμαι (και βλέπω) είναι ένα συντηρητικό mainstream τίτλο που βαδίζει εκ του ασφαλούς αλα CοD http://www.metacriti...xbox-360/halo-4 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2012 από RedPanda
Vole Maulder Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ε τώρα κι εσύ, ψάχνεις να βγάλεις άκρη από σχόλια σε reviews; Ειδικά από άτομα που κολλάνε σε ένα νούμερο; Παίξ' το και δες πώς σου φαίνεται εσένα, λέω εγώ, και μετά κοίτα reviews, αφού το αγόρασες. Για να μην μπεις προκατειλημμένος. Αν και τώρα μάλλον είναι αργά γι' αυτό. Επίσης, να πω και τη γνώμη μου σχετικά με τα reviews. Ενα μάτσο αριθμοί δε λένε τίποτα. Ειδικά όταν είναι από ένα μάτσο σάιτ των οποίων τους reviewers δε γνωρίζεις, ούτε ως προσωπικότητες ούτε τι γούστα έχουν στα παιχνίδια. Εγώ αν πραγματικά νιώθω ότι χρειάζομαι να δω review πριν αγοράσω κάτι έχω 2-3 άτομα που ξέρω τι τους αρέσει και πώς και ξέρω ότι θα μιλήσουν ειλικρινά και τσεκάρω τη δική τους γνώμη. Κάτι σαν να παίρνεις γνώμη από 2-3 φίλους σου που εμπιστεύεσαι τη γνώμη τους. Αλλιώς, δεν έχει και πολύ νόημα, πέρα από στατιστικούς ή εγκυκλοπαιδικούς λόγους, υποθέτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν και θεωρω οτι τα reviews σε εναν μεσο ορο ειναι πολυ κοντα στην πραγματικτοτητα/αληθεια,επειδη ακριβως ο καθενας εχει διαφορετικες προτιμησεις,κανω περιπου αυτο που κανεις και εσυ,αλλα κυριως με παιδια σε forums που εχουμε το ιδιο γουστο.Δεν πεφτει σχεδον ποτε εξω αυτος ο τροπος
Vole Maulder Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Για την ιστορία, τα Quick Looks του Giantbomb τα βρίσκω συχνά πολύ πιο χρήσιμα από reviews. Ειδικά όταν είναι ο Τζεφ με τον Μπραντ. Για τα δικά μου γούστα, τουλάχιστον. Δε συμφωνούν ακριβώς με τα δικά τους, ειδικά με του Μπραντ, αλλά ξέροντας τι του αρέσει μπορώ να εκτιμήσω αν θα μου αρέσει εμένα ή όχι. Επίσης, η χαλαρή κι ελεύθερη συζήτηση ενώ παίζουν αποκαλύπτει περισσότερα για το τι πιστεύουν για το παιχνίδι από ένα review. Ο John Walker του RPS είναι άλλος ένας που διαβάζω συχνά. Θεωρώ και το Wot I Think format τους πιο ειλικρινές, γενικά. Και χωρίς αριθμούς στο τέλος. Ο τρίτος είναι, περιέργως, ο Angry Joe
RedPanda Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Αν και θεωρω οτι τα reviews σε εναν μεσο ορο ειναι πολυ κοντα στην πραγματικτοτητα Σίγουρα, ιδικά όταν έχεις τόσες διαφορετικές φωνές μπορείς να βγάλεις πιο σφαιρικό συμπέρασμα. Συνήθως με νοιάζουν πιο πολύ οι user κριτικές στο meta, στο κάτω κάτω βλέπεις την γνώμη κάποιου που έδωσε λεφτά για το παιχνίδι και όχι "αντικειμενικών" reviewers που όχι μόνο δεν πλήρωσαν αλλά όταν μιλάμε για παιχνίδια δεκάδων εκατομμυρίων, το μόνο σίγουρο είναι πως έχει πέσει λίγο άλτις στη σαλάτα. Ο φίλος μας ο privateer από πάνω πρέπει να δούλεψε πολύ για να βρει ΟΛΑ τα reviews που όλος τυχαίος δεν λένε τίποτα το αρνητικό. Σαν αγοραστή που πρέπει να σκάσω πάνω από ένα πενηντάρικο, δεν με βοηθάνε και πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα