Προς το περιεχόμενο

Φούσκες και οθόνες.

TwitterLover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ανοίγω άλλο ένα topic αυτή την φορά σχετικά με τις οθόνες. Έχω βάλει στο iPhone μου μια προστατευτική μεμβράνη απο μπροστά αλλά έχει κάνει κάποιες πολύ σπαστικες φούσκες. Προσπάθησα να τις διωξω αλλά δεν μπορώ... Καμία ιδέα; :D

iphone.png

Δημοσ.

τώρα που είπες φούσκες, και λίγο (;!!) off topic,

Πώς λέγεται στα ελληνικά το πλαστικό κάλυμμα με τις φούσκες που περιτυλίγουμε αντικείμενα για να τα προφυλάξουμε;

Δημοσ.

Πώς λέγεται στα ελληνικά το πλαστικό κάλυμμα με τις φούσκες που περιτυλίγουμε αντικείμενα για να τα προφυλάξουμε;

Αφρολεξ νομίζω...

iphone.png

Βγαλε αυτην που εχεις και βαλε αλλη!

Και να βάλω άλλη πάλι φούσκες θα έχει μάλλον δεν την βάζω καλά... Τι να πω θα τις σπρωξω όσο μπορώ :P

iphone.png

Δημοσ.

Γενικοτερα, η οθονη του iphone ειναι αρκετα ανθεκτικη. Το πρωτο μου 3g το ειχα 2,5 χρονια χωρις μεμβρανες, θηκες κ τα σχετικα, κ η οθονη του ηταν αψογη, με εξαιρεση κατι πολυ μικρες γρατζουνιες, που φαινονταν μονο υπο κλιση στο φως (το πισω καπακι βεβαια ειναι αλλη ιστορια).

Επισης, με 12ε αγοραζεις στο ebay ολο το μπροστινο κομματι χωρις lcd (κ με 32ε μαζι με την lcd, για να μην παιδευεσαι), κ βγαζοντας 2 βιδες κ 3 φισες το κανεις καινουριο.

Αν παρ'ολα αυτα αποφασισεις να την αφησεις την μεμβρανη (γουστα ειναι αυτα, αν κ ελπιζω να "λογικευτεις" :whistle:), κανε το εξης:

Μπες μεσα στο μπανιο, αφησε το ζεστο νερο να τρεχει, μετα ανοιξε αποτομα το κρυο (για να θολωσει το συμπαν, να γεμισει ο τοπος υγρασια κ να κατσει η σκονη) κ μολις τα κανεις ολα αυτα ξαναβαλε την μεμβρανη (καλυτερα να αγορασεις μια καινουρια βεβαια, 1-2ε εχει) κ με μια πιστωτικη καρτα/τηλεκαρτα σπρωξε τους θυλακες αερα που θα σχηματιστούν προς το πλαι, για να φυγουν, κ εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Μπα.. το iPod μου που δεν έχει προστατευτικό έχει γεμίσει γρατζουνιες :(

Η οθόνη του iPhone είναι γυάλινη. Δεν γρατζουνιέται το ίδιο εύκολα (βασικά, δε γρατζουνιέται καθόλου).

Δημοσ.

Η οθόνη του iPhone είναι γυάλινη. Δεν γρατζουνιέται το ίδιο εύκολα (βασικά, δε γρατζουνιέται καθόλου).

Γιατί τα iPod touch δεν έχουν γυάλινη οθόνη; :?

iphone.png

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι απο τους άτυχους που η οθόνη ΕΧΕΙ γρατζουνιά :cry: :cry:

Δημοσ.

Όπου έχει φούσκες ίσως απο κάτω να έχει ένα μικρό σκουπιδάκι με αποτέλεσμα να μην φεύγει η φουσκάλα εκτος αν είναι μόνο αέρας. Αν δεν φεύγει η φουσκάλα πάρε ενα σελοτειπ ανασήκωσε ελαφρώς τη ζελατίνα εκεί που είναι η φούσκα και κόλα το σελοτειπ στο τζάμι ώστε να κολλησει η σκόνη σε αυτό. Μετά λογικά θα φύγει η φουσκαλα.

Δημοσ.

bubble-wrap ή αεροπλάστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...