Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια για ομαδικό κάψιμο!

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που κλείνουν τα σχολεία αποφασίσαμε να το λιώσουμε σε επιτραπέζια και λοιπά αλλά θέλουμε πολύ ψαγμένο (έχουμε βγάλει MTG, yu gi oh ...) Θέλω να μου πείτε παιχνίδια για πολύ σκάλωμα...

Ένα που έμαθα αλλά δεν ξέρω πως λέγετε είναι ένα που κάποιος λέει μία ιστορία και εσύ κάνεις κάτι περίεργα (όχι το παιχνίδι που πρέπει να βρεις τι έχει γίνει)... Τεσπα είμαστε ανοιχτεί στις πιο τρελές ιδέες...

Δημοσ.

Αν θέλετε επιτραπέζια, εδώ προτείνονται αρκετά.

Αν θες παρεΐστικα role play τότε κοιτάξτε για aDnD και για Vampire the Masquerade.

Αν θες να περνάτε χρόνο στο σαλόνι ψάξε για "Λύκους"(Werewolf) ή Παλέρμο

Δημοσ.

" ΣΚΑΤΑ " ειδικά με πολλά άτομα που γίνεται της κακομοίρας.

αυτό είναι κλασική φάση... πηγαίνουμε και το παίζουμε σε ταβέρνες και μπαρ (me kosmo)!!!

Δημοσ.

αυτό είναι κλασική φάση... πηγαίνουμε και το παίζουμε σε ταβέρνες και μπαρ (me kosmo)!!!

το παίζετε δημοσίως ? κοίτα να σας συλλάβουν

Δημοσ.

Μια ωραια φαση ειναι και τα υπαιθρια παιχνιδια στυλ κυνηγι θησαυρου, αν βρειτε χωρους.

ΥΓ. Τιν αυτο το σκατα και πώς παιζεται;

το παίζετε δημοσίως ?

Ειναι κατι σαν φετιχ αυτο. Η ηδονη της επικινδυνοτητας ειναι τρομερη:-P

Δημοσ.

το παίζετε δημοσίως ? κοίτα να σας συλλάβουν

Το παιζουν στα δημοσια ουρητηρια. Εκει δε κινδυνευουν απο συλληψη. Βρωμαει λιγο αλλα εχουν την αισθηση του δημοσιου χωρου.

Δημοσ.

ωρες ωρες νιωθω λες και γερασα.μαλλον αυτα τα παιχνιδια βγηκαν τωρα τελευταια ή απλα δεν ειναι τοσο γνωστα οσο νομιζατε.-δεν αναφερομαι στα 3παραπανω ποστ-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...