NiKoS WSN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τώρα που κλείνουν τα σχολεία αποφασίσαμε να το λιώσουμε σε επιτραπέζια και λοιπά αλλά θέλουμε πολύ ψαγμένο (έχουμε βγάλει MTG, yu gi oh ...) Θέλω να μου πείτε παιχνίδια για πολύ σκάλωμα... Ένα που έμαθα αλλά δεν ξέρω πως λέγετε είναι ένα που κάποιος λέει μία ιστορία και εσύ κάνεις κάτι περίεργα (όχι το παιχνίδι που πρέπει να βρεις τι έχει γίνει)... Τεσπα είμαστε ανοιχτεί στις πιο τρελές ιδέες...
kk1991 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Tichu και Θαναση.... ωρες ατελειωτες...ιδιος αυτη την περιοδο
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν θέλετε επιτραπέζια, εδώ προτείνονται αρκετά. Αν θες παρεΐστικα role play τότε κοιτάξτε για aDnD και για Vampire the Masquerade. Αν θες να περνάτε χρόνο στο σαλόνι ψάξε για "Λύκους"(Werewolf) ή Παλέρμο
headbanger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 εγω πάντως έλιωνα με σταυροφορία στο διάστημα, και RISK. ενίοτε και Axies and allies/stratego
tsifotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Σφηανακια! αν το επιτρεπει η ηλικια, γιατι οχι iron man ;
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ανήλικοι αλλά το στριπ πόκερ θα το προτείνω! ΘΑ κοιτάξω και τα άλλα και θα σας πω ...
bosei Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 " ΣΚΑΤΑ " ειδικά με πολλά άτομα που γίνεται της κακομοίρας.
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 " ΣΚΑΤΑ " ειδικά με πολλά άτομα που γίνεται της κακομοίρας. αυτό είναι κλασική φάση... πηγαίνουμε και το παίζουμε σε ταβέρνες και μπαρ (me kosmo)!!!
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 αυτό είναι κλασική φάση... πηγαίνουμε και το παίζουμε σε ταβέρνες και μπαρ (me kosmo)!!! το παίζετε δημοσίως ? κοίτα να σας συλλάβουν
TwitterLover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Monopoly και Partini (το δεύτερο είναι τα γνωστά παιχνίδια για πάρτυ, ξαναλέω τα γνωστά..) Ο νοον νοητο (η όπως γράφεται)
marantonis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μια ωραια φαση ειναι και τα υπαιθρια παιχνιδια στυλ κυνηγι θησαυρου, αν βρειτε χωρους. ΥΓ. Τιν αυτο το σκατα και πώς παιζεται; το παίζετε δημοσίως ? Ειναι κατι σαν φετιχ αυτο. Η ηδονη της επικινδυνοτητας ειναι τρομερη:-P
PP1969 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το παίζετε δημοσίως ? κοίτα να σας συλλάβουν Το παιζουν στα δημοσια ουρητηρια. Εκει δε κινδυνευουν απο συλληψη. Βρωμαει λιγο αλλα εχουν την αισθηση του δημοσιου χωρου.
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ωρες ωρες νιωθω λες και γερασα.μαλλον αυτα τα παιχνιδια βγηκαν τωρα τελευταια ή απλα δεν ειναι τοσο γνωστα οσο νομιζατε.-δεν αναφερομαι στα 3παραπανω ποστ-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.