Προς το περιεχόμενο

μια ερωτηση στο excel

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είναι η καθημερινή τιμή?? Εννοεις Δευτερα, Τριτη , κτλ.... και να στα βάζει στη σειρά σε καθετα/ οριζόντια κελιά?

Δημοσ.

έστω οτι έχω έναν πίνακα xy , στο x έχω μήλα και στο y ποσότητα. (παράδειγμα)

και κάθε μέρα θα προσθέτω μήλα. Πως θα το κάνω αυτο χωρίς να χρειάζεται κάθε φορα να κάνω πρόσθεση και να βάζω νεα τιμή στο κελί του excel ;

Δημοσ.

Πιο ασαφές ερώτημα δεν έχω ξαναδιαβάσει στο forum !!!

Βαριέσαι να εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες τί είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις;

Δημοσ.

Πιο ασαφές ερώτημα δεν έχω ξαναδιαβάσει στο forum !!!

Βαριέσαι να εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες τί είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις;

Συμφωνώ απόλυτα περί του ασαφούς του ερωτήματος!

Κοντολογίς, το ποσό θα προστίθεται στο προυπάρχον κάθε φορά????Και όταν λές "να προσθέτεις" εννοείς με το μυαλό να κάνεις την πρόσθεση και μετά να γράφεις το αποτέλεσμα???? Η΄να κάνεις την πρόσθεση ως πράξη του excel κανονικά???

Διαφώτισέ μας να σε βοηθήσουμε. (προσωπικά εικάζω τι θες να κάνεις, γράψε μας αναλυτικά όμως)

Δημοσ.

έστω οτι έχω έναν πίνακα xy , στο x έχω μήλα και στο y ποσότητα. (παράδειγμα)

και κάθε μέρα θα προσθέτω μήλα. Πως θα το κάνω αυτο χωρίς να χρειάζεται κάθε φορα να κάνω πρόσθεση και να βάζω νεα τιμή στο κελί του excel ;

Στο x εννοείς ότι έχεις τιμή των μήλων ή περιγραφή προιόντος ( στην περίπτωση μας " ΜΗΛΑ " ; )

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω ενα προβληματάκι στο excel κ για να μην ανοίγω νέο θέμα είπα να ποστάρω εδώ!

λοιπόν εχω ένα αρχείο excel και χρησιμοποιώ το φίλτρο στο κελί C1 πχ. ώστε να μου εμφανίσει την συγκεκριμένη κατηγορία.αφού γίνει αυτό,πάω να κάνω κόπι ώστε επειτα να κάνω paste σε νέο excel! είτε ομως κάνω δεξί κλικ κ αντιγραφή ή control και c μου λεει οτι δε μπορεί να κάνει αντιγραφή :/

απο περιέργεια, στο ιδιο κελί βαζω αλλη κατηγορια κ αυτη με αφήνει να την κάνω copy! δε ξερω γιατί κολλάει στη συγκεκριμένη!

το αρχείο ειναι read only άλλα πρωτη φορά δε με αφήνει να κάνω κάτι copy!

προσπάθησα με cut αλλά κανει cut όλο το αρχειο και όχι μόνο την επιλογή κατηγορίας που θέλω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...