pjdark Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παιδια μολις μπηκα στο firefox και ξεκινησα να σερφαρω...με το που καταβασα ενα αρχειο που εχω κατεβασει πολλες φορες χωρις προβλημα παω να ελαχιστοποιησω το browser και ολα στην οθονη εχουν μαυρισει.....κανω restart και με βγαζει απο την ιστοσελιδα που ημουν και με μαυρο φοντο στην οθονη...τι να κανω???
dominorton Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε αρκετές επανεκκινήσεις καταρχάς. antivirus έχεις;
filip123go Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Σε safe mode τι γίνεται..?? Τρέξε για αρχή malwarebytes και spybot s&d..!!
ss13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Σε safe mode τι γίνεται..?? Τρέξε για αρχή malwarebytes και spybot s&d..!! Νομίζω το spybot είναι ψιλο επικίνδυνο , ξυλώνει ό,τι βρει !! Παιδια μολις μπηκα στο firefox και ξεκινησα να σερφαρω...με το που καταβασα ενα αρχειο που εχω κατεβασει πολλες φορες χωρις προβλημα παω να ελαχιστοποιησω το browser και ολα στην οθονη εχουν μαυρισει.....κανω restart και με βγαζει απο την ιστοσελιδα που ημουν και με μαυρο φοντο στην οθονη...τι να κανω??? Αν μπορείς και έχεις άλλον υπολογιστή κατέβασε αυτό και κάνε έναν έλεγχο http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=82163 τι υπολογιστή έχεις ;
filip123go Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Νομίζω το spybot είναι ψιλο επικίνδυνο , ξυλώνει ό,τι βρει !! όχι βρε φίλε τι είναι αυτά που λες..??? Απ τα καλύτερα free που υπάρχουν είναι...! Το έχω χρησιμοποιήσει σε πάνω από 100 pc και ποτέ δεν έχω συναντήσει πρόβλημα..!
garage667 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παιδια μολις μπηκα στο firefox και ξεκινησα να σερφαρω...με το που καταβασα ενα αρχειο που εχω κατεβασει πολλες φορες χωρις προβλημα παω να ελαχιστοποιησω το browser και ολα στην οθονη εχουν μαυρισει.....κανω restart και με βγαζει απο την ιστοσελιδα που ημουν και με μαυρο φοντο στην οθονη...τι να κανω??? Τι είδους αρχείο έχεις κατεβάσει τόσες πολλές φορές?Από απλή περιέργεια ρωτάω.
Luxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πες μας τι αρχειο ηταν και απο που, να δουμε τι ειναι μπας και βοηθησουμε. Εκτος αν ειναι τιποτα ανωμαλιαρικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.