Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο!!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες εχω 3 σκληρους στο πισι. Ο Ενας 500αρης χωρισμενος σε 2 παρτισιονς. το ενα εχει τα windows 7.

Ενω σερφαρα ωραια και καλα μου βγαζει τωρα ξαφνικα δυο μηνυματα και τα windows υπολειτουργουν!!!

Critical hard disk error.

Damaged hard disk drive clusters detected. Private details at risk.

Ram memory usage is critical high, ram memory failure.

Τι ειναια αυτα;;; τι κανω;;;;

μηπως ειναι ιος;

μου βγαζει ενα "defragmenter" αλλα μπηκα σενα σαιτ και λεει οτι ειναI FAKE

http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-system-defragmenter

Δημοσ.

Άκυρα τα προηγούμενα (αν και θα σου τον έβγαζαν καθαρό τον δίσκο και θα καταλαβαίναμε),κατέβασε το antimalware το ελεύθερο κάνε πλήρες ενημέρωση και βάλ'το να σαρώνει.

Δημοσ.

To κανα,βρηκε 3 σχετικα spyware και τα διορθωσε αλλα ακομα υπολειτουργει το πισι.

Δε μου βγαζει αυτα τα μηνυματα περι χαλασμενων σκληρων κτλ αλλα δε μου αναγνωριζει ενα σκληρο

και απτον αλλον δε φαινονται καποια σεξιονς. και το desktop μου ειναι μια μαυριλα δεν υπαρχει τιποτα.

Δημοσ.

εγκαθιστω το αβαστ και μου βγαζει ολο ερρορς κατα την εκτελεση του οταν παω να κανω update ή σαρωση. γαμωτοοοοο

Δημοσ.

εγκαθιστω το αβαστ και μου βγαζει ολο ερρορς κατα την εκτελεση του οταν παω να κανω update ή σαρωση. γαμωτοοοοο

πιστευω να κανεις εγκατασταση ενω εισαι σε safe mode ε? αλλιως οτι και να κανεις εγκατασταση θα σου βγαζει errors γιατι παραλληλα τρεχει στην μνημη και ο ιος και μολυνει οτι εκτελειτε.

Δημοσ.

To Hard disk sentinel μου τους βγαζει ολους τους δισκους υγειεστατους. Αυτους που μου λεει not accissible απτα windows οταν μαπινω σε safe mode ανοιγει κανονικα.

Ετρεξα AVG antivirus και το Malware byte's anti-malware διορθωθηκε οτι υπηρχε ομως δυστηχως υπολειτουργουν καποια πραγματα.

Μαλλον αφησε κουσουρια ο ιος και χρειαζομαι ενα φορματακι,ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...