Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και επίσης ο τεχνικός μου είχε πει όταν την πήρα να κάνω ένα για να στρώσει αλλά εγω δεν έκανα...

Τι ειναι η καρτα κανενα παπακι και θελει να στρωσει.Δεν ειπες σε ολα τα παιχνιδια στο κανει αυτο? Δες στο κουτι τις καρτας γραφικων ποιο τροφοδοτικο σηκωνει.γιατι το 450 watt τα βλεπω πολυ λιγα για αυτη την καρτα γραφικων.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα...είχα 350 αλλά μου έδωσε ένας φίλος μου αυτό το Lamtech που είναι μάπα σαν μάρκα...η κάρτα θέλει 400....αλλά και πάλι αφου η προηγούμενη κάρτα έπεζε!!!!

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον σορρυ π φερνω το θεμα πάλι στην επιφάνεια...αλλα το προβλημα δεν το εχω λύσει ακομα!.. Ο φιλος που ειχε πει για το προγραμμα FurMark.. εφτασε μεχρι το 10.560 μετα βαρεθηκα και το κλισα...κολισε καμια 20αρια φορες αλλα συνεχιζε μετα...γενικα μετα τα 2000 τα γραφικα κολαγαν..τι σημαινει αυτο?

Δημοσ.

φιλε ακου λιγο

διαβασα ολο το θεμμα σου, αυτο που λες για την καρτα γραφικων δεν ειναι σιγουρο τωρα αν καταλαβα εβαλες το προγραμμα το φουρμαρκ και τι εκανε λες οτι κολησε? αν ναι σε τι αναλυση το εβαλες και τι χαρακτηριστικα

Δημοσ.

Όταν άλλαξες 10 κάρτες άλλαξες και drivers ή τους παίρναγες τον έναν πάνω απο τον άλλο;Αν όχι δοκίμασε να του σβήσεις και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Και drivers αλλαζα φυσικα...οτι ταιριαζε σε καθε καρτα.. το φουρμαρκ ετρεχε στην αναλυση της οθονης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...