aserprince Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 και επίσης ο τεχνικός μου είχε πει όταν την πήρα να κάνω ένα για να στρώσει αλλά εγω δεν έκανα... Τι ειναι η καρτα κανενα παπακι και θελει να στρωσει.Δεν ειπες σε ολα τα παιχνιδια στο κανει αυτο? Δες στο κουτι τις καρτας γραφικων ποιο τροφοδοτικο σηκωνει.γιατι το 450 watt τα βλεπω πολυ λιγα για αυτη την καρτα γραφικων.
telis80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κοίτα...είχα 350 αλλά μου έδωσε ένας φίλος μου αυτό το Lamtech που είναι μάπα σαν μάρκα...η κάρτα θέλει 400....αλλά και πάλι αφου η προηγούμενη κάρτα έπεζε!!!!
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ρε εμενα θελει 385 καθαρα και εχω 250 και παιζει ανετα
telis80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τι να σου πω...θα δοκιμάσω φορμάτ...με copy / paste τα αρχεία του WoW θα δουλεύει μετά?
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αναλογα το παιχνιδι ειναι αυτο. Για WoW δεν ξερω αλλα αλα προγραμματα θελουν διαφορα, πχ καταχωριση στο registry του λειτουργικου
telis80 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Λοιπον σορρυ π φερνω το θεμα πάλι στην επιφάνεια...αλλα το προβλημα δεν το εχω λύσει ακομα!.. Ο φιλος που ειχε πει για το προγραμμα FurMark.. εφτασε μεχρι το 10.560 μετα βαρεθηκα και το κλισα...κολισε καμια 20αρια φορες αλλα συνεχιζε μετα...γενικα μετα τα 2000 τα γραφικα κολαγαν..τι σημαινει αυτο?
panos0100 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 φιλε ακου λιγο διαβασα ολο το θεμμα σου, αυτο που λες για την καρτα γραφικων δεν ειναι σιγουρο τωρα αν καταλαβα εβαλες το προγραμμα το φουρμαρκ και τι εκανε λες οτι κολησε? αν ναι σε τι αναλυση το εβαλες και τι χαρακτηριστικα
Silverage Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Όταν άλλαξες 10 κάρτες άλλαξες και drivers ή τους παίρναγες τον έναν πάνω απο τον άλλο;Αν όχι δοκίμασε να του σβήσεις και ξαναδοκίμασε.
telis80 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και drivers αλλαζα φυσικα...οτι ταιριαζε σε καθε καρτα.. το φουρμαρκ ετρεχε στην αναλυση της οθονης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα