telis80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ρε έγραψα σαν παράδειγμα το WoW ..το κάνει σε όλα..φοβερά γραφηκα..κ μετα απο λίγο...μόνο το cs παίζει κανονικά...
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ε αφου παιζει το πιο βαρυ game που εχεις.... Στο status το WoW ειχες πει και ετσι αφου νομιζα οτι ηξερα την καταστα δεν διαβασα.. Λαθος μου τοτε
telis80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ε ρε απλα για το WoW έτυχε να γράψω...εδώ έγραψα οτι απλά το δοκίμασα σε WoW...φορμάτ να κάνω έτσι?
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω τι πρεπει να κανεις, αλλα εγω θα ειχα κανει 9 φορες ως τωρα....Τα drivers της καρτας τα ξαναπερασες?
telis80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ομποοοο Βαριεμαι να περάσω το WoW παλι...ποοο
filip123go Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Απορώ, αφού θα κάνετε του κεφαλιού σας τελικά, γιατί ρωτάτε...?? Το φορματ, πάντα είναι η τελευταία λύση (και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει σε εσένα) Έκανες τίποτα από αυτά που σου είπαμε, γιατί αν είναι πρόβλημα hardware και 50 φορματ να κάνεις, πάλι το ίδιο θα γίνεται..!
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν νομιζω να ειναι Hardware το προβλημα.. Ναι παντα ειναι η τελευταια λυση αλλα αν ειναι η μοναδικη εδω?
telis80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ακούστε...αλλαξα τροφοδοτικό γιατι ...το load δεν ανεβαινε( - επεξεργαστης) η θερμοκρασια το ιδιο... αλλαξα ΚΑΡΤΑ!!!εβαλα την προηγουμενη και έκανε το ίδιο!!!και επίσης ο τεχνικός μου είχε πει όταν την πήρα να κάνω ένα για να στρώσει αλλά εγω δεν έκανα...
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Οταν αλαζεις hardware οπως την καρτα γραφικων δεν ειναι απαρετιτο να κανεις format. Απλα εχει μεγαλη διαδικασια για να βαλεις drivers αφου βγαλεις τα παλια. Το μονο που μπορει να φταιει απο hardaware για εμενα ειναι ο επεξεργαστης αφου τεσταρες ολα τα αλλα.
telis80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αφου η κάρτα τον υποστηριζει και επειτα το load δεν ανεβαίνει επικινδυνα...
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν εννοω να τον υποστιριζει η μητρικη σου.. Μηπως εχει προβλημα αν και δε νομιζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα