Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε έγραψα σαν παράδειγμα το WoW ..το κάνει σε όλα..φοβερά γραφηκα..κ μετα απο λίγο...μόνο το cs παίζει κανονικά...

Δημοσ.

Ε αφου παιζει το πιο βαρυ game που εχεις.... :mrgreen:

Στο status το WoW ειχες πει και ετσι αφου νομιζα οτι ηξερα την καταστα δεν διαβασα.. Λαθος μου τοτε

Δημοσ.

Ε ρε απλα για το WoW έτυχε να γράψω...εδώ έγραψα οτι απλά το δοκίμασα σε WoW...φορμάτ να κάνω έτσι?

Δημοσ.

Απορώ, αφού θα κάνετε του κεφαλιού σας τελικά, γιατί ρωτάτε...??

Το φορματ, πάντα είναι η τελευταία λύση (και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει σε εσένα)

Έκανες τίποτα από αυτά που σου είπαμε, γιατί αν είναι πρόβλημα hardware και 50 φορματ να κάνεις, πάλι το ίδιο θα γίνεται..!

Δημοσ.

Ακούστε...αλλαξα τροφοδοτικό γιατι ...το load δεν ανεβαινε( - επεξεργαστης) η θερμοκρασια το ιδιο... αλλαξα ΚΑΡΤΑ!!!εβαλα την προηγουμενη και έκανε το ίδιο!!!και επίσης ο τεχνικός μου είχε πει όταν την πήρα να κάνω ένα για να στρώσει αλλά εγω δεν έκανα...

Δημοσ.

Οταν αλαζεις hardware οπως την καρτα γραφικων δεν ειναι απαρετιτο να κανεις format. Απλα εχει μεγαλη διαδικασια για να βαλεις drivers αφου βγαλεις τα παλια.

Το μονο που μπορει να φταιει απο hardaware για εμενα ειναι ο επεξεργαστης αφου τεσταρες ολα τα αλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...