superboy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Έχω στο δωμάτιο ένα Modem και το έχω ασύρματο.Στο σαλόνι έχω το PS3 και προσπαθώ να συνδεθώ απ'το PS3 στο Ίντερνετ και όταν πατάω να με συνδέσει με το ίντερνετ,στην λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα πιάνει καλά τα ασύρματα άλλων που είναι 3 ορόφους πάνω να πούμε και δεν πιάνει το δικό μου που είναι σε μία απόσταση 7 μέτρων περίπου(έχει και τοίχους ενδιάμεσα..).Όταν το πιάνει,σπάνια δηλαδή,μου πιάνει σήμα 1-2% και χάνεται! Γιατί γίνεται αυτό;Γιατί δεν πιάνει από μία τόσο μικρή απόσταση;
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν υπαρχουν τοίχοι ενδιάμενα και πολλους μάλιστα ειναι φυσιολογικό να σου πιάνει απο λίγο εως καθόλου. Αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να πάρεις ενα repeater link ωστε ουσιαστικά να φέρεις πιο κοντά το σήμα σου απο το router στο ps3 Πιο router έχεις ?
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 δοκιμασε αν θες τυπικα αλλο καναλι και αμα θες δοκιμασε σε b protocol το ρουτερ μηπως παιξει.κατα τα αλλα οι τοιχοι ενδιαμεσα κανουν την μικρη αποσταση τεραστιαααααα
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 αφου λες οτι πιανει 3 οροφους πανω.....αρα 1)3 οροφους ακριβως επανω απο το ps3, 3 τοιχοι.... 2)σε 7 μετρα στο σπιτι σου δυσκολα να εχεις πανω απο 3 τοιχους... μηπως εχεις κατι ενδιαμεσα και παρεμβαλει στο σημα; τοιχους οκ, μηπως κατι μεταλικο μεγαλο... λαπτοπ με wifi εχεις να τσεκαρεις σημα; επισης, αλλαξε απο g se b, αλλαξε καναλι,αλλαξε και θεση στο ρουτερ, βαλτο ψηλα και στη μεση μεχρι να βρεις τι φταιει...
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 αφου λες οτι πιανει 3 οροφους πανω.....αρα 1)3 οροφους ακριβως επανω απο το ps3, 3 τοιχοι.... 2)σε 7 μετρα στο σπιτι σου δυσκολα να εχεις πανω απο 3 τοιχους... μηπως εχεις κατι ενδιαμεσα και παρεμβαλει στο σημα; τοιχους οκ, μηπως κατι μεταλικο μεγαλο... λαπτοπ με wifi εχεις να τσεκαρεις σημα; επισης, αλλαξε απο g se b, αλλαξε καναλι,αλλαξε και θεση στο ρουτερ, βαλτο ψηλα και στη μεση μεχρι να βρεις τι φταιει... οι 3 οροφοι πανω θα μπορουσαν να πιανουν και εξωτερικα οχι μονο απο το πατωμα διοτι να περασει σημα wifi 3 πατωματα δυσκολο ειδικα με ξυλα τσιμεντα μαρμαρα.μπορει να πιανει απο αντανακλασεις σε καποιο εμποδιο απεναντι αν ειναι κοντα σε παραθυρο και το ps3 και ο ρουτερ του γειτονα. το b ισως σου κανει το ps3 να πιασει καλυτερο σημα αλλα γενικοτερα αν εχεις και pc πανω μπορει να σου καθυστερησει το internet ειδικα αμα συγχρονιζεις παρα πανω απο 11mbps που φτανει το 802.11b και αμα κανεις ανταλλαγες αρχειων θα πατωσει σε μεταφορα.γενικως κανε δοκιμες οπως ειπαν με καναλι θεση ρουτερ κτλ. οχι γωνιες οχι κοντα σε dect κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.