maparios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 2 φιλαράκια μου μου ζήτησαν να τους βρώ λάπτοπ.. ο ένας μου είπε θέλει να έχει οπωσδήποτε blu-ray το λαπτοπ χωρίς τρελά χαρακτηριστικά, και διαθέτει 700 το ΠΟΛΥ 750 ευρό.. ο άλλος θέλει 500gb χώρο και έχει 350 το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 400 ευρό... απαραίτητη προϋπόθεση να είναι απο ελληνικό μαγαζί τα λάπτοπ..κανένας βοήθεια;; ευχαριστώ!
kenmitsakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 προφανος ο πρωτος θα θα παμε σε netbook . ο δευτερος τι θελει netbook ή notebook ; και οι δυο θελουν να εχουν το χαρακτηριστικο που τους ενδιαφερει αλλα στα αλλα να ειναι μαπα το platop ;;;;;; δηλαδη να βρε blue-ray με αναλυση 800χ600 καταλαβες τι λεω ;;;
maparios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 κατάλαβα φίλος! για αυτόν με το blue ray μου πε να χει απλά όσο μεγαλύτερη οθόνη γίνετε.. ο αλλος μου λέει 350 ευρό έχω,και του λέω δεν παίρνεις καλό λάπτοπ με αυτά τα λευτά,λέει δεν με νιάζει αν μπορείς βρές μου ένα με αυτά..
kenmitsakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 κοιτα σε ενα επονυμο μαγαζι ποσο ξεκιναν οι τιμες με 500gb σκληρο . ή αν θελει μπωρει να παρει αυτο το laptop και να αλλαξει σκληρο με αυτον . αυτο αλλα εχει μικρη οθονη 15.6 . αλλα υπαρχει και αυτο εδω και αυτο εδω με 17.3" . ( το pavillion ειναι πιο καλο και πιο φτηνο) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.