loutrikan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέο pc, χρήση κυρίως internet, hd ταινίες και λίγο Photoshop, παιχνίδια δεν παίζω Οθόνη έχω Samsung SyncMaster P2270HD. Πληκτρολογιο, ποντίκι, ηχεία έχω, όπως και λειτουργικό. Θα προτιμούσα να μου τα συναρμολογήσουν και είμαι από Αθήνα. Προτίμηση σε καταστήματα δεν έχω Περιμένω προτάσεις, ευχαριστώ
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πολλα δινεις γιαυτο που το θελεις.θελεις να εξαντλησεις το budget σου? Δες τις πρωτες συνθεσεις εδω και εισαι οκ Link
loutrikan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω πολύ καλά τι τιμές παίζουν. Λόγω Photoshop μήπως χρειάζομαι κάτι καλύτερο; Δεν είμαι επαγγελματίας βέβαια να ασχολούμε συνέχεια αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει! Επίσης θέλω οι προδιαγραφές του να με καλύψουν για μια 5ετία τουλάχιστον.
necromancer_t Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, με το σκεπτικό ότι η τεχνολογία εξελίσσεται πάρα πολύ κι επειδή θες να σε καλύπτει πλήρως για τα επόμενα 5 χρόνια, σου έφτιαξα μία πρόταση πιο υπερβολική στα 718 ευρώ. Για να ρίξεις το κόστος, μπορείς αντί για τον εξαπύρηνο να προτιμήσεις την 4πύρηνο ( Phenom II X4 955 ) που επίσης θα κάνει τη δουλειά του πολύ άνετα (περίπου 50 ευρώ μείον). Επίσης για να έχεις σε διαφορετικό δίσκο τα αρχεία σου και το λειτουργικό, μπορείς να επιλέξεις δύο δίσκους (π.χ. Caviar Black για λειτουργικό & Caviar Green για αρχεία). Ακόμα τα 4GB RAM θα σε κάλυπταν πλήρως αυτή τη στιγμή αντί για τα 8. Όμως σου έβαλα 8 για να μην υπάρχει περίπτωση σε βάθος 5ετίας να κάνεις αναβάθμιση στις μνήμες. Ακόμα μπορείς να μην πάρεις τροφοδοτικό από το πλαίσιο, να τους πεις να συναρμολογήσουν αυτοί τα υπόλοιπα κομμάτια για να έχεις εγγύηση (το έχω κάνει για pc φίλου) και να πας να πάρεις το τροφοδοτικό από δω. Ελπίζω εν τέλει να μην σε μπέρδεψα με τον τρόπο που σου είπα την πρότασή μου! edit: Στα παραπάνω ξέχασα κι ένα dvd-rw!
VasPolys Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Asrock 890GX Extreme3 106€ AMD Phenom II X4 955 97€ Corsair XMS3 4GB CL7 1600MHz 60€ Kingston 64GB V100 100€ 500GB Caviar Green 36€ Radeon HD5750 101€ Xigmatek Asgard 49€ Corsair A70 36€ Samsung DVD±RW 22€ RaidSonic Front Panel 5.25'' 30€ Corsair CX600 66€ Συνολο 703 ευρω απο vision studiο το μονο που ισως χρειαστεις ειναι αλλα 4gb μνημης αλλα δεν ξερω τι ακριβως κανεις με το photoshop...και αφου το θελεις για φωτογραφια ειπα να σου βαλω ενα front panel με usb3 και card reader γιατι ισως σου χρειαζεται....
uprising1987 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ψάξε και πάρτα απο διαφορετικά καταστήματα ,φτιάξτο μόνος σου .γλυτώνεις ευρώ . εκτώς αν σου περισευουν. δεν νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.