evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ...πως τα καθαρίζετε όταν τρώτε π.χ.;Εγώ με μωρομάντηλα natural.Εσείς; ακομα το σκεφτεσαι; μονο που διαβαζω το ποστ σου αηδιαζω.
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ακομα το σκεφτεσαι; μονο που διαβαζω το ποστ σου αηδιαζω. Υπερβάλλεις Εύα.
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ακομα το σκεφτεσαι; μονο που διαβαζω το ποστ σου αηδιαζω. Είσαι κούρουπα?
kfyros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Με καθαρίζει ύστερα από κάθε μπουκιά η 20χρονη υπηρέτρια μου. μήπως τη λένε και Σβετλάνα ;
DhZou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Όχι πάλι!!! Όσοι έχετε μούσια, να τα ξυρίσετε, κατακαλόκαιρο θα βγάλετε την μπέμπελη. ;ρ Ίσα ίσα το καλοκαίρι τα βρέχεις και κρατάνε δροσερή τη μούρη σου για ώρα. Το χειμώνα δεν τα βρέχεις και σε ζεσταίνουν. WIN-WIN
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δε τα καθαρίζω. Το χειμώνα η βρώμα λειτουργεί ως προστατευτικό κατά του κρύου. Το καλοκαίρι λειτουργεί ανάλογα για τη θερμότητα. Σε συνδιασμό με τα μαλλιά μου, λειτουργεί σαν κελεμπία.
Andreas2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Με τι τα λούνεται;Εγώ δυστηχώς με όποιο συβατικό σαμπουάν βρω που χρησιμοποιούνε οι άλλοι καθώς στα μαλλιά μου βάζω το Avalon Organics Biotin B-Complex Thickening Shampoo(καθώς και το Conditioner δυο φορές την εβδομάδα και δύο φορές τον μήνα με σαμπουάν βαθύ καθαρισμού για να μην ξαναπάθω αυτό με την ''πίσσα'').
flo1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 χααχαχαχχα ..... χλωρινη αντρεα αν συνεχισεις να εχεις πισσα!
TwitterLover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 .... γενικά αλλάζω την εμφάνιση μου συχνά για προσωπικούς λόγους.... Ώστε για σένα με ρωταγαν κάτι αστυνομικοί...... :ο)
headbanger Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ευφυές για να τρολάρω επαρκώς αυτή τη στιγμή. χλωρίνη κλινέξ δοκίμασες;
marantonis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 που 'σαι ρε λουσιφερ τοση ωρα/..... Στο τοπικ "για οσους εχετε μακρυα μαλλια"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.