Προς το περιεχόμενο

Οικογενειάρχης με 2 παιδιά ψάχνει

apd453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω οτι οικογενειαρχης με δυο παιδια = Μεσαιο αυτοκινητο. Οχι μικρομεσαιο (Leon, Bravo, Civic), γιατι θα υπαρχει προβλημα με τους χωρους. Δεδομενου οτι τα παιδια μεγαλωνουν και δε μικραινουν, συν την αναγκη για μεγαλο χωρο αποσκευων κανει τη μεσαια κατηγορια μονοδρομο κατα τη γνωμη μου.

Η προταση μου.

Σε καινουριο Skoda Octavia 1.4 TSI 122 αλογα. Μεσα στο χρηματικο οριο και με καλο εξοπλισμο.

Μικρομεσαίο είναι το Octavia με μεγάλο χώρο αποσκευών.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μικρομεσαίο είναι το Octavia με μεγάλο χώρο αποσκευών.

Για την ακρίβεια έχουμε πετάξει μέσα στην ίδια σούπα sedan και hatch.

adp453,φωτοσοπιά η εικόνα του 2012 civic (απο VW Sirocco) και μάλλον θα έχεις τον ίδιο κινητήρα r18a2 που κυκλοφορεί εδώ και 5 χρόνια.

Τώρα επειδή αναφέρθηκε και το θέμα χώρων,υπάρχει πάντα και η λύση της σχάρας/μπαγκαζιέρας στον ουρανό.

Δημοσ.

Δε θα το ελεγα SUV, μαλλον ψηλο station. Ο κινητηρας που εχει το scout, δεν ειναι ρουφηχτρα απο πλευρας καταναλωσης, εξαρταται βεβαια απο το ποσο βαρυ ειναι το δεξι ποδι. Φορτωμενο και με 160 στην εθνικη θα καψει, λογικο ειναι.

Οσο για τα τελη(ως 2010), ειναι +50€ σε σχεση με ενα 1400αρι, ουτε ενα γεμισμα δηλαδη ενω για τα καινουρια τελη με τους ρυπους το octavia 1.8 TSI πληρωνει 237€ σε σχεση με τα 222€ του 1.4TSI 122hp. Και η ασφαλεια επισης μικρη διαφορα εχει απο τα 1400 στα 1800 κυβικα, περισσοτερο μετραει η αξια του ασφαλιζομενου οχηματος.

Παρολα αυτα θεωρω οτι σε θεμα χωρων ειναι μονοδρομος το μεγεθος του Octavia.

Δημοσ.

Το octavia μου κάνει από παντού. Απλά εμφανισιακά δε μου αρέσει.

Βασικά θέλω κάτι πιο νεανικό να πω, πιο μοντέρνο, πιο φρέσκο (βέβαια όλα είναι λίγο υποκειμενικά)

Αλήθεια η skoda πληρώνει σχεδιαστές για το octavia, κάνει περικοπές ή είναι τεμπελχανάδες? Από τότε που βγήκε είναι ίδιο.

Δημοσ.

Ο πολλαπλών συνδέσμων όμως κόβει και λίτρα από το χώρο αποσκευών.

Δημοσ.

Μάλλον ο φίλος αναφερόταν στο Honda & εγω κατάλαβα για το Leon. Ας με διορθώσει.

iphone.png

Βασικά ήθελα να δείξω που χωλαίνει το Civic και που υπερτερεί το Leon.

Είχα Honda,άλλα προτείνω Seat.Γιού γκέτ δέ πίκτσουρ...

Δημοσ.

Κατι τετοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1525519/ σε ελαχιστα μεταχειρισμενο?

Η χωρις τουρμπο(αλλα εκτος των κυβικων που θετεις ως οριο) αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1245896/

Επειδη σχετικα προσφατα αγορασα μεταχειρισμενο αυτοκινητο, θα σου προτεινα να ψαξεις για λιγο μεταχειρισμενο αυτοκινητο. Υπαρχουν φοβερες ευκαιριες, ειδικα εκτος γερμανικων μοντελων.

Δημοσ.

Το DS4 που είπες φαίνεται εντυπωσιακό άλλα είναι μικρό

Κι εγώ ψάχνω κάποιο στο στυλ Ds4 Giulietta αλλά με χώρο αποσκ >400 κατανάλωση πόλης <8 0-100<10''

και δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο

Μόλις είδα αυτό http://www.greek-forum.gr/2011-hyundai-elantra-photos/

Ωραίο φαίνεται Ξέρει κανείς λεπτομέρειες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...