Aplostra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλό αλλά λίγο ακριβό για αυτά που διαθέτω. Πήρα απόφαση να μη ξαναδώσω τόσα λεφτά για αυτοκίνητο. Μου έχει ψιλο φύγει και η γκάυλα. Το mazda3 το σεντάν τι σας λέει? Δεν είχα ποτέ mazda αλλά ιάπονας είναι καλός θα είναι. Είναι λίγο ασχημούτσικο για τα γούστα μου. Μου φέρνει επαγγελματικό. Το meriva σίγουρα θα πάω να το δω. Η skoda δε μ αρέσει καθόλου σχεδιαστικά. Η τιμή βέβαια του octavia θα μου ήταν ταμαμ αλλά... ειναι ομως σκυλι και εχει αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπειρο χωρο. ενας φιλος μου με 2 αγοράκια εχει μεινει κατά ευχαριστημένος.
akisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλό αλλά λίγο ακριβό για αυτά που διαθέτω. Πήρα απόφαση να μη ξαναδώσω τόσα λεφτά για αυτοκίνητο. Μου έχει ψιλο φύγει και η γκάυλα. Το mazda3 το σεντάν τι σας λέει? Δεν είχα ποτέ mazda αλλά ιάπονας είναι καλός θα είναι. Συμπαθητικό το Mazda 3, αλλά σε όλους τους τομείς είναι στον μέσο όρο και σε κάποιους αρκετά κάτω.. Αφού δεν θες να ξοδευτείς, κοίτα και το Hyundai i30. Τρομερό αυτοκίνητο, όχι μόνο για τα λεφτά του, γενικώς. Γιαννης Πλατανο το sedan 1.8 έχω 8ης γενιάς με τον κλασικό R18A2. Απλά όσον αφορά την μετάδοση, το δικό σου έχει ishift 6ρι ημιαυτόματο, ενώ το sedan έχει 5ρι κιβώτιο με μετατροπέα ροπής.
Aplostra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Συμπαθητικό το Mazda 3, αλλά σε όλους τους τομείς είναι στον μέσο όρο και σε κάποιους αρκετά κάτω.. Αφού δεν θες να ξοδευτείς, κοίτα και το Hyundai i30. Τρομερό αυτοκίνητο, όχι μόνο για τα λεφτά του, γενικώς. Γιαννης Πλατανο το sedan 1.8 έχω 8ης γενιάς με τον κλασικό R18A2. Απλά όσον αφορά την μετάδοση, το δικό σου έχει ishift 6ρι ημιαυτόματο, ενώ το sedan έχει 5ρι κιβώτιο με μετατροπέα ροπής. Και γιατι να μην παρει το ceed που ειναι κορυφαιο αυτοκινητο και πιο ομορφο;
akisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ως γνωστόν ceed=i30, οπότε γιατί όχι; Απλά νομίζω ότι το ceed έχει λίιιγο πιο σπορ προσανατολισμό στο στήσιμο. Τώρα για την ομορφιά, αυτά τα πράγματα είναι λίγο πολύ υποκειμενικά. Και εμένα το ceed μου αρέσει περισσότερο, αλλά μπορεί του άλλου πχ να μην του αρέσει το ταμπλό του ceed, ενώ του i30 να το βρίσκει πιο ωραίο.
Aplostra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ως γνωστόν ceed=i30, οπότε γιατί όχι; Απλά νομίζω ότι το ceed έχει λίιιγο πιο σπορ προσανατολισμό στο στήσιμο. Τώρα για την ομορφιά, αυτά τα πράγματα είναι λίγο πολύ υποκειμενικά. Και εμένα το ceed μου αρέσει περισσότερο, αλλά μπορεί του άλλου πχ να μην του αρέσει το ταμπλό του ceed, ενώ του i30 να το βρίσκει πιο ωραίο. ε ενταξει παιδακια εχει ο ανθρωπος,δε γερασε
msakis01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θα σκοτώσω το παλιό και λέω να πάρω ένα καινούριο αυτοκίνητο αλλά τι? Ένα θέμα λόγο τετραμελούς οικογένειας έχω με τους χώρους. Θα ήθελα μικρό κυβισμό γιατί έχω καεί από το 2λιτρο που έχω τώρα. Βαριά 1.6 λίτρα αλλά 1.4 είναι η πρώτη μου επιλογή. Ταβάνι έχω 18-19 χιλιάρικα. Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ. Καλησπερα γιατι δεν παιρνεις το toyota prius μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση; εγω παντως που το εχω 7 μηνες επαθα πλακα απο θεμα οικονομιας καιγοντας 4,7 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.Σκεψου πως με 50 λιτρα στο ρεζεβουαρ κανω 1100 χιλιομετρα.Τελη κυκλοφοριας μονο 3€ στο δακτιλιο μπαινει ανετα ολες τοις μερες.Αυτα απο μενα!!!!
greekparot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Seat Leon 1.4 με τα 125 άλογα.Πολιτισμένο-σβέλτο-αθόρυβο-άνετο άλλα καίει βενζίνη με γεωμετρική πρόοδο αν δεν γνωρίζεις την σύνεση στο γκάζι (όπως και όλα τα turbo) Υπάρχει προσφορά στα ~15600+τέλη+έξοδα φακέλου (άρα 16500 για να είσαι μέσα) για κάποια κομμάτια.Σε μερικούς μήνες να παρουσιαστεί η f/l έκδοση (ουσιαστικά ίδιο το αμάξι με κάτι εξτρά) και η τιμή θα εκτιναχθεί πάλι κοντά στα 18Κ. Έχω το ίδιο κ´ εντός πόλης με ανηφορες έχω κατανάλωση 8,6/100 & εκτός εώς 3000στρ 5,8-6,2/100. Με κλίμα ανοικτό 7-7,2/100. Πιστεύω ότι είναι ικανοποιητικά τα νούμερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Έχω το ίδιο κ´ εντός πόλης με ανηφορες έχω κατανάλωση 8,6/100 & εκτός εώς 3000στρ 5,8-6,2/100. Με κλίμα ανοικτό 7-7,2/100. Πιστεύω ότι είναι ικανοποιητικά τα νούμερα. Για 1,8 με 140 αλογακια αψογα ειναι.Σε καθοδο απο υψομετρο 1100 εχω δει καταναλωση 5,6
skiabox Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τα άλογα πως και τους έχουν ξεφύγει και δε τα έχουν φορολογήσει άγρια ακόμα?
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Έχω το ίδιο κ´ εντός πόλης με ανηφορες έχω κατανάλωση 8,6/100 & εκτός εώς 3000στρ 5,8-6,2/100. Με κλίμα ανοικτό 7-7,2/100. Πιστεύω ότι είναι ικανοποιητικά τα νούμερα. Δέν είναι τόσο τα απόλυτα νούμερα,όσο το σύνολο του αυτοκινήτου.Επειδή αναφέρθηκε το Civic και όλως τυχαίως υπήρξα κάτοχος,το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι απλά απαράδεκτο σε ότι έχει να κάνει με τις αναρτήσεις και το σύστημα διεύθυνσης.Δέν απευθύνεται στον οικογενειάρχη άλλα ούτε και στον urban fighter,διότι αφενός ο ημιάκαμπτος άξονας πίσω και η ατυχή επιλογή αμορτισέρ κάνουν την οδήγηση στα αστικά κέντρα μαρτύριο,αφετέρου με 1,10 στροφές (πρίν γίνει το lock) του τιμονιού το αμάξι δέν "κόβει",δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση μέσα στα στενά.Για την ορατότητα πίσω ούτε λόγος... Δέν θέλω να θάψω το όχημα ούτε να αποκομίσετε την εντύπωση οτι το ξεφορτώθηκα ελέω προβλημάτων,επειδή όμως μου αρέσει να μπαίνω στην θέση του άλλου και βρίσκομαι σε μια ηλικία που κάλλιστα θα μπορούσα να είμαι πατέρας,ζυγίζω τα υπέρ και τα κατά. Το civic μπορεί να προσφέρει περισσότερους χώρους,μεγαλύτερη ιπποδύναμη,μόστρα...ίσως και αξιοπιστία κινητήρα,άλλα με τι θυσίες;Το ζητούμενο είναι να χαίρεσαι την συμβίωσή σου με το όχημα και όχι να μετράς τα λεπτά μέχρι να παρκάρεις.. Για μένα προσωπικά,ΠΟΤΕ ξανά ημιάκαμπτος και άς έχει το αμάξι 85 άλογα.. Μήν επιλέγετε βάση μάρκας,επιδόσεων,εικόνας...άλλα βάση των αναγκών σας (και του πορτοφολιού σας) ps. μεταχειρ. Seat Leon 1.4TSI με ~20000Km@12000 ευρώ είναι ταμάμ.Θα το χτύπαγα,άλλα αποφάσισα να ανοίξω δικό μου σπίτι...
akisk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Φίλε Tenshi το sedan πίσω έχει διπλά ψαλίδια(και μικρότερο χώρο αποσκευών εξαιτίας τους). Εσύ αναφέρεσαι στο 3-5θυρο.
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μα και ο κ.Γιάννης σε αυτό αναφέρεται... Και πάλι,στην περίπτωση του Τουρκικής (πλέον) κατασκευής FD1, μιλάμε για ένα υπερ- κοστολογημένo όχημα που φέρει το βαρύγδουπο σήμα H μπροστά.
akisk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πράγματι. Άλλωστε κανείς δεν πρότεινε στον τοπικ σταρτερ να πάρει Honda.
apd453 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ενδιαφέρομαι για καινούριο και από ότι βλέπω θα βγει το καινούριο τέλος του '11. Πήγα σήμερα και είδα το 307 λόγο του ότι έχω δίπλα μου αντιπροσωπία. Δε τρελάθηκα. Το meriva μάλλον θα το κάνω test drive. Αλλά δε προλαβαίνω λόγο δουλειάς προς το παρόν.
doctorkostis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Προσωπικα πιστευω οτι οικογενειαρχης με δυο παιδια = Μεσαιο αυτοκινητο. Οχι μικρομεσαιο (Leon, Bravo, Civic), γιατι θα υπαρχει προβλημα με τους χωρους. Δεδομενου οτι τα παιδια μεγαλωνουν και δε μικραινουν, συν την αναγκη για μεγαλο χωρο αποσκευων κανει τη μεσαια κατηγορια μονοδρομο κατα τη γνωμη μου. Η προταση μου. Σε καινουριο Skoda Octavia 1.4 TSI 122 αλογα. Μεσα στο χρηματικο οριο και με καλο εξοπλισμο. Σε 2ο χερι, Skoda Octavia Scout http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1474983/ . Εργαλειο οσο λιγα. 160 αλογα, 4χ4, λιγο πιο ψηλο απο τη σενταν εκδοση με προστατευτικες ποδιες στον κινητηρα οποτε προσεγγιζεις με ανεση παραλιες κλπ. Οσο για χωρους, κανεις ανετα μετακομιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.