Προς το περιεχόμενο

Οικογενειάρχης με 2 παιδιά ψάχνει

apd453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σκοτώσω το παλιό και λέω να πάρω ένα καινούριο αυτοκίνητο αλλά τι?

Ένα θέμα λόγο τετραμελούς οικογένειας έχω με τους χώρους.

Θα ήθελα μικρό κυβισμό γιατί έχω καεί από το 2λιτρο που έχω τώρα. Βαριά 1.6 λίτρα αλλά 1.4 είναι η πρώτη μου επιλογή.

Ταβάνι έχω 18-19 χιλιάρικα.

Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Seat Leon 1.4 με τα 125 άλογα.Πολιτισμένο-σβέλτο-αθόρυβο-άνετο άλλα καίει βενζίνη με γεωμετρική πρόοδο αν δεν γνωρίζεις την σύνεση στο γκάζι (όπως και όλα τα turbo)

Υπάρχει προσφορά στα ~15600+τέλη+έξοδα φακέλου (άρα 16500 για να είσαι μέσα) για κάποια κομμάτια.Σε μερικούς μήνες να παρουσιαστεί η f/l έκδοση (ουσιαστικά ίδιο το αμάξι με κάτι εξτρά) και η τιμή θα εκτιναχθεί πάλι κοντά στα 18Κ.

Δημοσ.

Εχω το cvic 1.8 με 140 ιππους και παραδοξως αν και αυτοματο μεσα στην πολη 9,5 λιτρα ανα 100 χλμ και εξω κατω απο 7,5 λιτρα

Με τοσα μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση.

Δημοσ.

Με 2 παιδιά πρέπει να πάει σε πολυμορφικό ή μεγάλο σεντάν ή στα απαίσια suv.

Αν έχει και ένα καρότσι είναι πρόβλημα.

Το civic αν και δεν ειναι sedan μια χαρα χωραει 3 ατομα πισω.

Υπαρχει και το υβριδικο inside .Μια χαρα χωροι και χαμηλη καταναλωση.

Δημοσ.

Κοιτούσα το corolla αλλά δε μου πολυ αρέσει και βασικά θέλω να ξεκολλήσω από toyota. 3 toyota έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τα βαρέθηκα.

Μετά κοιτούσα το mazda3 4θυρο και το octavia (το οποίο απέρριψα λόγο σχεδίασης).

C4 ή astra λέτε να με χωράει?

Πάντως το C4DS είναι πολύ όμορφο. Τσούζει λίγο από τιμή και δεν έχει έρθει ακόμη. Ψιλομικρό το βλέπω ρε γαμώτο.

penewds4-2.jpg

Το megane τι λέει?

Δημοσ.

+1 στο Meriva αν έχεις παιδιά, νομίζω ότι αν το δεις από κοντά θα σε κερδίσει. Για τα δικά μου δεδομένα έχει και πολύ καλή θέση οδήγησης (σε αντίθεση με το Astra που με "πνίγει"). Και βγαίνει και σε ένα πολύ ωραίο γκρι/χακί σκούρο που το αναδεικνύει αρκετά.

Δημοσ.

Το megane τι λέει?

Renault-Megane_Estate_2010_photo_03.jpg

31_Renault_Megane_Estate_GT_Line_MY2010_Eu.jpg

Megane Estate.

Ίσως το πιο ωραίο στην κατηγορία και με επαρκείς χώρους.

Αρκεί να μην έχεις πρόβλημα με το μήκος.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω Fiat Bravo 1.4 16v MULTIAIR 140hp. Μοτερικά είναι ΑΛΛΟΥ, στήσιμο άνεση ιδανικό για τα γούστα μου και ευρύχωρο. Εννοείται πριν πάρεις κάτι, ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ. Είτε βρες το από γνωστό, είτε test drive σε αντιπροσωπεία.

Φίλε Γιάννης Platano μήπως λες πολλά για την κατανάλωση του Civic; To δικό μου που είναι το 4θυρο αυτόματο (5ρι με μετατροπέα ροπής) καίει 8,5 στην πόλη κατά μέσο όρο (άλλους μήνες 8, άλλους έχει πάει και 9) και 6,5 στο ταξίδι MAXIMUM. Αν πηγαίνω σταθερά 120, άνετα πέφτει στα 5,9..

Δημοσ.

Φίλε Γιάννης Platano μήπως λες πολλά για την κατανάλωση του Civic; To δικό μου που είναι το 4θυρο αυτόματο (5ρι με μετατροπέα ροπής) καίει 8,5 στην πόλη κατά μέσο όρο (άλλους μήνες 8, άλλους έχει πάει και 9) και 6,5 στο ταξίδι MAXIMUM. Αν πηγαίνω σταθερά 120, άνετα πέφτει στα 5,9..

Ποσα κυβικα και ποσα αλογα ειναι φιλε μου το δικο σου ?Ξεχασα να πω οτι το clima ειναι μoνιμα αναμενο σε ζεστο ή κρυο.

Δημοσ.

Το rav μεσο ορο το εχω 12,5. Ταξιδι με παει 9.5 περιπου.

Το rav μεσο ορο το εχω 12,5. Ταξιδι με παει 9.5 περιπου.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω Fiat Bravo 1.4 16v MULTIAIR 140hp. Μοτερικά είναι ΑΛΛΟΥ, στήσιμο άνεση ιδανικό για τα γούστα μου και ευρύχωρο. Εννοείται πριν πάρεις κάτι, ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ. Είτε βρες το από γνωστό, είτε test drive σε αντιπροσωπεία.

Καλό αλλά λίγο ακριβό για αυτά που διαθέτω.

Πήρα απόφαση να μη ξαναδώσω τόσα λεφτά για αυτοκίνητο. Μου έχει ψιλο φύγει και η γκάυλα.

Το mazda3 το σεντάν τι σας λέει? Δεν είχα ποτέ mazda αλλά ιάπονας είναι καλός θα είναι.

να προτείνω σκοντα ρουμστερ;

Είναι λίγο ασχημούτσικο για τα γούστα μου. Μου φέρνει επαγγελματικό.

Το meriva σίγουρα θα πάω να το δω.

Η skoda δε μ αρέσει καθόλου σχεδιαστικά. Η τιμή βέβαια του octavia θα μου ήταν ταμαμ αλλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...