Bersecul Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Γειά και χαρά σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο μηχάνημα και θέλω να είναι λάπτοπ. Αυτό που με προβληματίζει πάντως είναι τι να πάρω : macbook ή κάποια άλλη εταιρία,γιατί εν μέρει τα macBook είναι εντυπωσιακά και στυλάτα αλλά έχω ακούσει και πολλά άσχημα. το άλλο που με απασχολεί είναι για το τι είναι πιο αποδοτικό σε βάθος 6ετίας : φτηνό η ακριβό μηχάνημα. Οι απαιτήσεις μου καλύπτουν τα πάντα: από τα πιο απλά μέχρι βαριές προσωμοιώσεις. Μόνο παιχνίδια δεν παίζω. Κάθε βοήθεια δεκτή με εκτίμηση.
evagelou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ποσα λεφτα διαθετεις φιλε μου? εχεις καποια προτιμηση σε μεγεθος οθονης?
yiannhsp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Γειά και χαρά σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο μηχάνημα και θέλω να είναι λάπτοπ. Αυτό που με προβληματίζει πάντως είναι τι να πάρω : macbook ή κάποια άλλη εταιρία,γιατί εν μέρει τα macBook είναι εντυπωσιακά και στυλάτα αλλά έχω ακούσει και πολλά άσχημα. το άλλο που με απασχολεί είναι για το τι είναι πιο αποδοτικό σε βάθος 6ετίας : φτηνό η ακριβό μηχάνημα. Οι απαιτήσεις μου καλύπτουν τα πάντα: από τα πιο απλά μέχρι βαριές προσωμοιώσεις. Μόνο παιχνίδια δεν παίζω. Κάθε βοήθεια δεκτή με εκτίμηση. Με αυτό το Dell XPS L701x,που είναι ένα Multimedia λάπτοπ , γνώμη μου είναι ότι με αυτά που έχει την 6ετία θα την ξεπεράσεις μια και τα Dell έχουν πολύ καλό σέρβις και φήμη . Τώρα όσον αφορά τα macbook , αυτά έχουν φανατικούς οπαδούς και φανατικούς εχθρούς . Εγώ ανήκω στους εχθρούς και να γιατί αν θέλεις να μπεις στο μαντρί της Apple όπου το μόνο που σε αφήνουν να κάνεις είναι να πατάς το κουμπί έναρξης του υπολογιστή :Οι Νέοι IMac Σας Γλυτώνουν Από Την “Ταλαιπωρία” Να Αλλάζετε Σκληρούς Δίσκους Κάποιοι έγραψαν "Don't worry apple, most of your users are lucky if they can figure out how to plug in a computer and hit a power button. Do you really think they can upgrade all by themselves. Said it before and will say it again, "Apple is for people who don't know how to use a REAL computer!" " I am GOD, (aka Steve Jobs) and I say: - NO Flash for you - NO BluRay for you - NO SSD upgrade for you - NO ...... > Oh master we question you not! you decide what's best for us." Τα i και τα mac είναι μηχανήματα lifestyle για φρου φρου και αρώματα από τις ταμπλέτες μέχρι τα λάπτοπ και τα κινητά .
evagelou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 +φωνω για το dell! αν γινοτανε και customize οπως στο dell.com τοτε θα μιλουσαμε για αλλα κολπα κιολασ!
Bersecul Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 μπορώ να δώσω και 1600-1700 αρκεί να υπάρχει αντιστοιχία τιμής-ποιότητας/αντοχής στο χρόνο κλπ. αλλά προφανώς όσο πιο φθηνό τότο το καλύτερο. Από την άλλη δεν θέλω πάνω από 15 ίντσες για λόγους φορητότητας. Απ' ότι μου λέτε γενικά τα apple δεν τ'αξίζουν τα λεφτά τους . Πάντως δεν μου είπατε τελικά αν αξίζει να κατευθυνθώ σε ακριβό η φθηνό λάπτοπ.
evagelou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 εδω ειναι ι λογικη του * οτι πληρωνεις περνεις* με αυτα λεφτα θα μπορεσεις να παρεισ ενα φορητο που να τον κρατησεις μερικα χροννια χωρις κανενα προβλημα ! δες http://www.skroutz.gr/s/280983/Toshiba-Satellite-A665-11T.html http://www.skroutz.gr/s/267803/Asus-G51JX-IX060V.html http://www.skroutz.gr/s/301063/Lenovo-ThinkPad-T510-NTFDBGM.html
jtheogr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Σε αυτά τα χρήματα οι επαγγελματικές σειρές των εταιριών είναι μονόδρομος γιατί έχουν ποιότητα, αξιοπιστία & πολύ καλό service , όποτε κοιτάς Elitebook απο HP, Latitude απο Dell & Thinkpad απο Lenovo , το αρνητικό είναι ότι όλα είναι με core i παλιά σειρά επεξεργαστών και όχι sandy-bridge, το δεύτερο αρνητικό είναι οτι δεν μπορείς να τα δείς πριν τα αγοράσεις. Αποψη μου, αν δεν πιέζεσαι απο χρόνο περίμενε(μεσα στο επόμενο δίμηνο) να κυκλοφορήσουν με τους καινούργιους επεξεργαστές και μετά αποφασίζεις.
yiannhsp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν το ζητούμενο σου είναι η τεχνολογική και κατασκευαστική αντοχή στον χρόνο την απάντηση σου την δίνει μόνο η HP με το HP Elitebook 8540w (WD740EA)Link . Δες και τι θα πει αντοχή στα βίντεο HP EliteBook Demo , HP Business Notebooks - Reliability.Όταν διαβάζω για την ποιότητα κατασκευής διαφόρων μοντέλων λάπτοπ πιθανότατα δεν έχουν δουλέψει με αυτά τα μοντέλα ,στην κατηγορία τους είναι κορυφή. Θα άδειαζες ένα ποτήρι νερό πάνω στο λάπτοπ ενώ είναι ανοιχτό ; HP P-series Notebook Spill Resistant Keyboard το πληκτρολόγιο του είναι αδιάβροχο !!!!
Bersecul Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια , μου φαίνεται πήρα πρέφα 1-2 πράματα και θα κοιτάξω προσεκτικά τι θα κάνω , μάλλον για την ώρα θα περιμένω λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.