Roger Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 http://www.techsys.gr/ Για Αθηνα γνωριζεις κανενα τετοιο κεντρο? Αν δεν θελεις να πεις δημοσια,στειλε μου πμ. Ευχαριστω
Melina87 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Στην εταιρεία που δουλεύω στη Θεσσαλονίκη κάναμε πρόσφατα reballing σ' ένα Mitac 8227D, το οποίο έχει την Geforce 8600M GS onboard. Αυτή η κάρτα γραφικών βγαίνει είτε onboard είτε external. Το laptop είχε στάμπα Turbo-X και ο πελάτης μας είπε ότι δεν του το αναλάμβαναν άλλα laptop service. Αν ανέχεστε τη γυναικεία άποψη το μυστικό στο σωστό reballing είναι ο εξοπλισμός και να γνωρίζεις το σημείο τήξης από τις μπίλιες που χρησιμοποιείς. Καλά χέρια έχουν πολλοί, αλλά ο εξοπλισμός κάνει το μάστορα. Πολλές φορές οι εργοστασιακές μπίλιες είναι πιο σκληρές απ αυτές που χρησιμοποιεί ένα σωστό εργαστήριο, συνεπώς μετά το reballing μπορεί να γίνει πολύ ποιοτική δουλειά. Reboot λέγεται η εταιρεία για να κάνουμε λίγη διαφήμιση κι εδώ ο τιμοκατάλογος
lexmark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Question: η συντηρηση του συστηματος ψυξης που κανει 20 € τι ακριβως ειναι; Κατα τ'αλλα ειστε ακριβοι. Εχω βρει και πιο φτηνους
porderakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Στην εταιρεία που δουλεύω στη Θεσσαλονίκη κάναμε πρόσφατα reballing σ' ένα Mitac 8227D, το οποίο έχει την Geforce 8600M GS onboard. Αυτή η κάρτα γραφικών βγαίνει είτε onboard είτε external. Το laptop είχε στάμπα Turbo-X και ο πελάτης μας είπε ότι δεν του το αναλάμβαναν άλλα laptop service. Αν ανέχεστε τη γυναικεία άποψη το μυστικό στο σωστό reballing είναι ο εξοπλισμός και να γνωρίζεις το σημείο τήξης από τις μπίλιες που χρησιμοποιείς. Καλά χέρια έχουν πολλοί, αλλά ο εξοπλισμός κάνει το μάστορα. Πολλές φορές οι εργοστασιακές μπίλιες είναι πιο σκληρές απ αυτές που χρησιμοποιεί ένα σωστό εργαστήριο, συνεπώς μετά το reballing μπορεί να γίνει πολύ ποιοτική δουλειά. Reboot λέγεται η εταιρεία για να κάνουμε λίγη διαφήμιση κι εδώ ο τιμοκατάλογος Τί είδους εγγύηση δίνετε και με τί τρόπο;
Melina87 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Question: η συντηρηση του συστηματος ψυξης που κανει 20 € τι ακριβως ειναι; Κατα τ'αλλα ειστε ακριβοι. Εχω βρει και πιο φτηνους Η συντήρηση του συστήματος ψύξης περιλαμβάνει την αφαίρεση της σκόνης από όλους τους αεραγωγούς του λάπτοπ (από μέσα και όχι φύσημα απ' έξω) και προσθήκη θερμοαγώγιμης πάστας σε όποιο ολοκληρωμένο κριθεί απαραίτητο. Συνίσταται ειδικά το καλοκαίρι για να μη θρηνήσει κανείς το λάπτοπ του. Πάρε μια ιδέα εδώ. Κατά τ' άλλα για τις τιμές, θα ήταν χρήσιμο να δώσεις και ένα link με τιμοκατάλογο και όχι λόγια στον αέρα. Δε συμφωνείς? Τί είδους εγγύηση δίνετε και με τί τρόπο; H εγγύηση είναι εγγύηση καλής λειτουργίας. Σε όλες τις επισκευές δίνεται εγγύηση εργατικών 3-6 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι για αυτό το χρονικό διάστημα ΑΝ συμβεί κάτι στο laptop σου η επισκευή επαναλαμβάνεται δωρεάν. Όπου υπάρχει ανταλλακτικό, η εγγύηση του ανταλλακτικού ορίζεται από τον προμηθευτή. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αποσταλεί με κούριερ τα μεταφορικά δεν καλύπτονται από την εταιρεία. Δεν πάει να πει ότι μετά τη λήξη της εγγύησης καλής λειτουργίας σαν ωρολογιακή βόμβα θα σκάσει το λάπτοπ. Είναι μια έξτρα δέσμευση από την εταιρεία, για να διασφαλίσει όσο περισσότερο μπορεί τον πελάτη για κάποια δύστροπα λάπτοπ όπως τα Turbo-X τα Multirama, Ιnovator κτλ.
porderakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Η συντήρηση του συστήματος ψύξης περιλαμβάνει την αφαίρεση της σκόνης από όλους τους αεραγωγούς του λάπτοπ (από μέσα και όχι φύσημα απ' έξω) και προσθήκη θερμοαγώγιμης πάστας σε όποιο ολοκληρωμένο κριθεί απαραίτητο. Συνίσταται ειδικά το καλοκαίρι για να μη θρηνήσει κανείς το λάπτοπ του. Πάρε μια ιδέα εδώ. Κατά τ' άλλα για τις τιμές, θα ήταν χρήσιμο να δώσεις και ένα link με τιμοκατάλογο και όχι λόγια στον αέρα. Δε συμφωνείς? H εγγύηση είναι εγγύηση καλής λειτουργίας. Σε όλες τις επισκευές δίνεται εγγύηση εργατικών 3-6 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι για αυτό το χρονικό διάστημα ΑΝ συμβεί κάτι στο laptop σου η επισκευή επαναλαμβάνεται δωρεάν. Όπου υπάρχει ανταλλακτικό, η εγγύηση του ανταλλακτικού ορίζεται από τον προμηθευτή. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αποσταλεί με κούριερ τα μεταφορικά δεν καλύπτονται από την εταιρεία. Δεν πάει να πει ότι μετά τη λήξη της εγγύησης καλής λειτουργίας σαν ωρολογιακή βόμβα θα σκάσει το λάπτοπ. Είναι μια έξτρα δέσμευση από την εταιρεία, για να διασφαλίσει όσο περισσότερο μπορεί τον πελάτη για κάποια δύστροπα λάπτοπ όπως τα Turbo-X τα Multirama, Ιnovator κτλ. Τρεις ή έξι μήνες;Είναι γραπτό αυτό;Τί σημαίνει "καλής λειτουργίας" και πως εξασφαλίζομαι σαν καταναλωτής απ' την ερμηνεία της προηγούμενης λέξης; Δεν είμαι ανταγωνιστής,δεν σπαμάρω,δεν σας κάνω χαλάστρα.
Melina87 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Τρεις ή έξι μήνες;Είναι γραπτό αυτό;Τί σημαίνει "καλής λειτουργίας" και πως εξασφαλίζομαι σαν καταναλωτής απ' την ερμηνεία της προηγούμενης λέξης; Δεν είμαι ανταγωνιστής,δεν σπαμάρω,δεν σας κάνω χαλάστρα. Αυτή τη στιγμή που γράφω το post η εγγύηση επισκευής Κάρτας Γραφικών είναι 4 μήνες. Πάνω στην απόδειξη της επισκευής αναγράφεται. Η ισχύς της εγγύησης έχει να κάνει με την αξιοπιστία της εταιρείας και αφορά μόνο την εργασία που γίνεται στη συγκεκριμένη επισκευή. Το να βγει οποιοσδήποτε έξω και να διατυμπανίζει στα φόρουμ ότι δεν του επισκευάστηκε βλάβη που ήταν εντός εγγύησης είναι ότι χειρότερο για οποιαδήποτε εταιρεία δίνει εγγυήσεις. Δηλαδή? Επί 120 ήμερες αν σου χαλάει κάθε μέρα η κάρτα γραφικών η εταιρεία δεσμεύεται να σου τη φτιάχνει.(Προφανώς και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο) Σε περίπτωση που ένα λάπτοπ γυρίσει για δεύτερη φορά εντός των 4 μηνών η εταιρεία προτείνει στον πελάτη την επιστροφή τμήματος των χρημάτων του. Δηλαδή: Στέλνεις ένα λάπτοπ για επισκευή κάρτας γραφικών και έπειτα σου χαλάει στον 1 μήνα. Η εταιρεία στο επισκευάζει εντός εγγύησης δωρεάν. Αν στους 3 μήνες επιστρέψει ξανά με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών τότε η εταιρεία προτείνει στον πελάτη την επιστροφή 24€. Η επισκευή κοστίζει 120€ (97+ΦΠΑ) και εγγυάται λειτουργία 4 μηνών. Αντιστοιχούν 24€ στον κάθε μήνα εγγύησης λειτουργίας του λάπτοπ. Αυτά που σου απαντώ είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας γιατί δεν έχουν τύχει μέχρι τη στιγμή που γράφεται το ποστ. Η επισκευή μπορεί να αποτύχει εξ αρχής επειδή το βραχυκύκλωμα ήταν πχ στην άνω πλευρά του BGA, ή μπορεί να επαναληφθεί μία φορά σε λάπτοπ ορισμένων που δε βάζουν μυαλό και τα χρησιμοποιούν σαν παιχνιδομηχανές ασύστολα. Ελπίζω να σε κάλυψα γιατί αν θέλεις να το ψάξεις νομικά, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Αν δε σου κάνει ο μάστορας την επόμενη φορά πας σε άλλον. Δε θα βρεις το δίκιο σου ούτε στον υδραυλικό, ούτε στον ηλεκτρολόγο, ούτε στο συνεργείο αυτοκινήτων. Συμφωνείς;
porderakos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Κρυμμένο από paredwse, 20 Ιουνίου 2011 - spam/διαφήμιση Προτιμώ το τζάμπα φύσημα παρά τα παπατζηλίκια σας με 120€,απόψεις είναι αυτές. Άκου εγγύηση 4 μηνών...Με logo κάνετε reballing; 24€ το μήνα συνδρομή σε αναμφίβολα αποτελέσματα;Και για 4 μήνες;Καραfraud του κερατά μιλάμε. Προς στιγμήν ψάρωσα,αλλά μόλις είδα αυτό κατάλαβα τί παίζεται...
sinta Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 στα multirama μου ειπαν οτι η καρτα γραφικων ειναι ενσωματομενη.... μου ειπε(ο τεχνικος) για αλλαγη μητρικης ή να προσπαθησει να φτιαξει την καρτα (και μου ειπε για 3 μηνες θα ειναι οκ ,αν χαλασει μεσα σε αυτο το διαστημα ,θα μου την φτιαχνει δωρεαν ) εγω ομως επελαξα την αλλαγη μητρικης..... :/ ηθελα να το σιγουρεψω απο μετεπειτα βλαβες ,αλλα κατα ποσο εκανα το σωστο ,ουτε εγω ξερω... αφου εχει τοποθετηθει η καρτα και ολα καλα ,απο οσα μου ειπαν , καθως χρησιμοποιησα το λαπτοπ ,ανοιγω-κλεινει περιπου 20 φορες την ημερα ,σε ανυποψιαστο χρονο ... κατι μου εγραφε μια στιγμη, για ενα disk οτι υπαρχει ενα προβλημα και το λαπτοπ θα κανει shut down... αλλα δεν πολυ καταλαβα τι παιζει.... (αν δω/μαθω περισσοτερα θα σας πω.....) καμια γνωμη ....;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.