viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 δες ταινιες και σειρες χωρις υποτιτλους και με ακουστικα στο vocabulary ειχα honors...
michael92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όσκαρ Γουάιλντ και E. A. Poe, οποιοδήποτε, εγώ με αυτούς έμαθα πολλά. Για καλοκαίρι την Αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πυμ, Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέη - και το Lord Of the Flies του Γκόλντινγκ είναι καλό τώρα που το σκέφτομαι. Διαφωνώ, η έκθεση δεν πρέπει να είναι ποιητική, η λογοτεχνία και δει τέτοιου είδους μπορεί να παρασύρει αρκετά. ------ Βλέπε ειδήσεις ξένων καναλιών, διάβαζε άρθρα επιστημονικά κλπ
frenzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγώ που δεν μπορούσα ποτέ να διαβάσω κάτι που δεν με ενδιέφερε, έτσι έμαθα. Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια. Προσωπικά για εμένα είχε αποτέλεσμα, ήμουν ο καλύτερος στο φροντιστήριο. Αλλά ίσως κάποιον άλλο να τον μπλόκαρε.
TwitterLover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Πιστευω οτι ειναι το καλυτερο. Ακομα καλυτερο βρες μια σειρα που σου αρεσει με πολλους κυκλους με σχετικα ευκολο λεξιλογιο (οχι τιποτα ειδικο οπως το Big bang theory) και βλεπε την καθε μερα, εννοειτε χωρις ελληνικους υποτιτλους.Ξενους να βαζεις και -αποψη μου- μονο οταν δε πιανεις καποια λεξη να ξαναβλεπεις το επεισοδιο με τους ξενους. Grey's Anatomy, House, το δευτερο το εχω δει, το πρωτο θα το δω το καλοκαιρι!
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JQyGWZWqKT8&feature=related Ότι είπε ο Φρένζις.
vocals_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 +1 στον φρένζυ κι από 'μενα. Αν και τα αγγλικά πιστεύω κυρίως από ταινίες, σειρές και πολύ ίντερνετ τα έμαθα. Υ.Γ. Ααα ρε στατ. ;ρ
Xaralambos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πάρε ένα λεξικό. Ναι όσο βαρετό κι αν ακούγεται την δουλειά του την κάνει!!! Πάρε το Oxford Greek-English / Oxford English-Greek Dictionary (είναι δυο τόμοι) επίσης κανε λογαριασμό στο twitter και κανε follow πολλούς ξένους. Τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα chat rooms πχ omegle, tinychat και να μιλάς και εκεί με ξένους και εγώ από σεπτέμβρη θα πάω δεύτερο χρόνο Proficiency... +++++ Σε όλα εκτός του : Τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα chat rooms πχ omegle, Το omegle που ανέφερες είναι σαν το chatroullete .. Μόνο Αγγλικά δεν θα μάθει έτσι και μπει εκεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.