Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD6870 DirectCU 1GB DDR5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη το ξερω το μαγαζι, δεν νομιζω να ειναι λαθος

εχω παρει τις μνημες μου απο εκει και μου ερχοταν με τα μεταφορικα φθηνοτερα απο οτι να της επερνα απο αθηνα

η 6850 με την 6870 δεν εχουν διαφορες, ειναι ιδιες απο οτι ξερω

Δημοσ.

και 6870 βρίσκεις σε αυτή την τιμή αλλά όχι DirectCU edition. Η προσφορά παραμένει καλή ;)

Δημοσ.

επειδη το ξερω το μαγαζι, δεν νομιζω να ειναι λαθος

εχω παρει τις μνημες μου απο εκει και μου ερχοταν με τα μεταφορικα φθηνοτερα απο οτι να της επερνα απο αθηνα

η 6850 με την 6870 δεν εχουν διαφορες, ειναι ιδιες απο οτι ξερω

Η 6850 εχουν διαφορες με την 6870.οχι τραγικες αλλα εχουν.

Επισης ολο το συστημα το εχω παρει απο εκει,μπορει να ειναι σωστες οι τιμες αλλα ...πηγα να παρω εναν xigmatek ανεμιστηρακι και μου εκοψε αποδειξη οτι πηρα xlince στην τιμη του xlince. :P :D και μετα λεω....αμα ειναι χαλασμενος μολις τον βγαλω απο το κουτι,τι κανω? :o :huh:

Ενταξει μια χαρα ηταν.

Δημοσ.

και 6870 βρίσκεις σε αυτή την τιμή αλλά όχι DirectCU edition. Η προσφορά παραμένει καλή ;)

Τι εννοείς? Έχει διαφορά HD6870 από 6870 σκέτη?

Δημοσ.

Τι εννοείς? Έχει διαφορά HD6870 από 6870 σκέτη?

Eχει διαφορά η DirectCU edition

ASUS HD6870 DirectCU boosts performance with superior metal components and all-copper cooling

Πρόσθετα χαρακτηριστικά 915MHz Factory Overclocked edition

Super Alloy Power technology delivers 15% performance increase, 2.5 times longer lifespan and 35°C cooler operation

20% Cooler with exclusive DirectCU thermal solution

Up to 50% faster clock speed with exclusive Voltage Tweak

Δημοσ.

Το έχεις γράψει κάπως και δεν καταλαβαίνω.

Με λίγα λόγια, καλύτερο σύστημα ψύξης - θερμική συμπεριφορά, καλό overclock από μαμά και Voltage Tweak για ακόμα παραπάνω overclock...

Δημοσ.

200+ τωρα . οτι να ναι με τις τιμες . μαλλον εδωσε κομματια κ ειπε να βγαλει κατι περαν της διαφημησης . Το μαγαζι ειναι πολυ οκ , εχω παραγγειλει ολοκληρο μηχανημα απο εκει αλλα αυτο με τις τιμες το κανει , για πολυ λιγα κομματια κ μετα το ξανανεβαζει .

Δημοσ.

200+ τωρα . οτι να ναι με τις τιμες . μαλλον εδωσε κομματια κ ειπε να βγαλει κατι περαν της διαφημησης . Το μαγαζι ειναι πολυ οκ , εχω παραγγειλει ολοκληρο μηχανημα απο εκει αλλα αυτο με τις τιμες το κανει , για πολυ λιγα κομματια κ μετα το ξανανεβαζει .

το αφεντικό τρελάθηκε προλάβετε νέα τιμή 207.56 € :rolleyes:

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαιρομαι που ακούω καλά λόγια για το μαγαζί, έκανα ολόκληρη παραγελλία (και η κάρτα προφανώς στη λίστα) κ περιμένω... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...