kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Στο μεταξύ, η χωρίς εγγύηση καρτούλα μου, ήρθε και σπέρνει! Δεν είχα ξαναλλάξει κάρτα αλλά δεν ήταν τίποτα φοβερό. Υπάρχουν και σχετικά βίντεο στο youtube που βοηθούν. 19400 στο 3dmark δεν είναι άσχημα με default ρυθμίσεις, 7.6 στο windows experiense index. Αυτά!
yiannhsp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλοφόρετη και καλορίζικη . :) Το bios ήθελε αλλαγή υποθέτω . Λιώστο στο παιχνίδι και μετά γράψε για γενική εικόνα του λάπτοπ σε σχέση με το πριν . Απόκριση και ποιότητα παιχνιδιών ,θερμοκρασίες και αν κάτι στην γενική λειτουργία έχει βελτιωθεί ή χειροτερέψει .
kirileman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το bios που φοράει κάνει μια χαρά. Το metro 2033 φυσάει (εδώ είδα μεγάλη διαφορά), crysis 2 αεροπορία, nfs shift έτσι και αλλιώς τελίκιαζε και με την 460, assassins 2 άψογο. θερμοκρασία 48-49 idle και 83 βαθμοί το μέγιστο που έχω δει. Αυτά.
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Στο μεταξύ, η χωρίς εγγύηση καρτούλα μου, ήρθε και σπέρνει! Δεν είχα ξαναλλάξει κάρτα αλλά δεν ήταν τίποτα φοβερό. Υπάρχουν και σχετικά βίντεο στο youtube που βοηθούν. 19400 στο 3dmark δεν είναι άσχημα με default ρυθμίσεις, 7.6 στο windows experiense index. Αυτά! Καλοριζικη κ απο μενα! Βλεπω εχεις αλαξει και την υπογραφη σου! Μη ξεχναμε οτι εχουμε και συγκεκριμενο θεμα για benchmarks θερμοκρασιες κ.α ποσταρετε οποτε μπορειτε!
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μπαίνεις στο dell.com, κάνεις built εσύ ή ο φίλος σου ένα xps 15 ή 17 όπως ακριβώς θέλεις και το στέλνεις mail στο msystems. Τα παιδιά το παραγγέλνουν και μόλις το πάρουν σε ειδοποιούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.