Προς το περιεχόμενο

gaming laptop εως 1600 ευρω.

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εχεισ δικιο αλλα η gt555m ειναι high end καρτα και οχι Mid end.... γτ εχω κοιταξει την λιστα με την καταταξη της...

Θα παρει η το turbox iron η asus g53sw απο εξωτερικο. Αν θελει 17" τοτε g73sw. Τα asus εχουν 2 χρονια παγκοσμια εγγυηση.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι εχεισ δικιο αλλα η gt555m ειναι high end καρτα και οχι Mid end.... γτ εχω κοιταξει την λιστα με την καταταξη της...

Ναι , αλλά με την διαφορά ότι η GTX460 είναι 33% πιο δυνατή από την GT555 στο 3DMark06 (13044.2---10720.5) και 45% στο 3DM Vant. P GPU (6757.6 ---- 4942)

η διαφορά είναι σημαντική στα παιχνίδια , γνώμη μου είναι ότι για gaming λάπτοπ ξεκινάς από την GTX460 (ΑΤΙ5870) και ανεβαίνεις .

Δημοσ.

Το κάνε φίλος και περιμένω τη δικιά μου να φύγει από το τελωνείο και να ρθει σπίτι για να τη βάλω και γω. Δεν είναι κάτι τρομερό.

και με ποση εγγυηση ερχεται η καρτα σου αν επιτρεπεται?

Ναι , αλλά με την διαφορά ότι η GTX460 είναι 33% πιο δυνατή από την GT555 στο 3DMark06 (13044.2---10720.5) και 45% στο 3DM Vant. P GPU (6757.6 ---- 4942)

η διαφορά είναι σημαντική στα παιχνίδια , γνώμη μου είναι ότι για gaming λάπτοπ ξεκινάς από την GTX460 (ΑΤΙ5870) και ανεβαίνεις .

Προσωπικη μου αποψη,δε θα δει μεγαλες διαφορες απο 555 σε 460 μεσα στο παιχνιδι.Καλυτερα να παει σε 6970 και να εχει το κεφαλι του ησυχο!

Δημοσ.

και με ποση εγγυηση ερχεται η καρτα σου αν επιτρεπεται?

Η κάρτα ούτε τη μία μέρα, φυσικά. Η 460 και όλο σου το λάπτοπ δεν χάνει την εγγύηση αν η αντικατάσταση γίνει από το κατάστημα.

Δημοσ.

Η κάρτα ούτε τη μία μέρα, φυσικά. Η 460 και όλο σου το λάπτοπ δεν χάνει την εγγύηση αν η αντικατάσταση γίνει από το κατάστημα.

Aυτο ειναι το θεμα.Να την παρει με το λαπτοπ και να την καλυπτει 2χρονια!

Φυσικα αυτο που γινεται με τις εγγυησεις των mobility gpu ειναι παρανομο και καταχρηστικο! :mad:

Δημοσ.

kirileman 8α την κανω την λαδια μου αμα με τσιγκλισεις λιγο ακομα...

Φιλε τσιμπα το Iron χωσε πανω ενα SSD και 16g (για την υπερβολη κ μονο!) και enjoy.

Δημοσ.

H δικη μου συμβουλη,ειναι ν'ακουσεις αυτα που σου ειπε ο Γιαννης και να πας σε πιο δυνατη καρτα απο την gtx460m!

H αποφαση,δικη σου!

Clevo είναι και το turbo. Το λάθος που έκανα αφορά στις ίντσες, το 15αρι φέρνει το πλαίσιο. 1299+300κάτι η 6970 να την πάρεις απ´εξω, κάπου στα 1600 δε βγαίνει;

Γιατι να δωσεις 300ευρο για την 6970,που την στιγμη με +430ευρο σου δινει την 6970σε crossfire και στις καλυπτει και τις 2x6970,μεσα στα 2 χρονια εγγυηση που σου δινει?

Edit.

Γιαννη που πηγαν οι sli/cf επιλογες?

Τελος παντων.Δινεις 118ευρο για την 6970(με τα 2 χρονακια εγγυηση),αντι 300(χωρις εγγυηση)!

Δημοσ.

Και από που;

Α, είδα, από mysn.de. Νόμιζα, όμως, ότι μιλούσαμε για Ελλάδα μόνο. Αυτό αν πάθει κάτι το στέλνεις Γερμανία;

Δημοσ.

Και από που;

Κοίτα εδώ Link

Και από που;

Α, είδα, από mysn.de. Νόμιζα, όμως, ότι μιλούσαμε για Ελλάδα μόνο.

Δεν αξιζει να κανεις υποχωρησει για να παρεις απο ελλαδα!Και την 6970 που θα επερνε μετα,απο Ελλαδα θα την επερνε?

Δημοσ.

Δεν αξιζει να κανεις υποχωρησει για να παρεις απο ελλαδα!Και την 6970 που θε επερνα μετα,απο Ελλαδα θα την επερνε?

Χμ, δε ξέρω, δε συμφωνώ. Αν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο εδώ, θα το πάρω από εδώ (εκτός και αν η διαφορά τιμής είναι τεράστια). Πχ το δικό μου είχε μερικά καμένα pixels, το πήγα στο πλαίσιο και σε 2 μέρες είχα καινούριο σασί. Μόνο την κάρτα αγόρασα από την Clevo.

Δημοσ.

Σου αλλαξανε σασι για καμενα πιξελ?εγω ειχα 2 σε ενα παλαιοτερα αλλα λεγανε κατι για πεντε κ πανω κ δν ασχοληθηκα γτ το συνδεσα με μονιτορ μετα

σορυ για το οφτοπικ :)

Δημοσ.

η καρτα χωρις εγγυηση ομως!

Εγω παλι αγοραζω απο παντου,για να εχω αυτο που θελω,οπως το θελω και με τα λεφτα που θελω!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...