haris013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 καλησπερα.. εχω περασει απο ολους σχεδον τους ISP αλλα τοσα χρονια δεν βρηκα ποτε λυση στο προβλημα μου.. εχω 24αρα συνδεση αλλα καθαρα πιανω 2 mbps κουτσα-στραβα με αρκετες αποσυνδεσεις την μερα..και γενικος μια χαλια γραμμη.. η ερωτηση μου ειναι μπορω απο δικια μου πλευρα να βελτιωσω την γραμμη ή την ταχυτητα?εχω φαει απειρες ωρες με την εξυπηρετηση πελατων για αυτο το θεμα και ολοι μου ελεγαν θα δουμε και θα δουμε.. αν βοηθαει εχω forthnet κ ροοτερ thomson tg 585 v7 και Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 33,5 / 53,5 δευτερον προβλημα,οχι γραμμης ειναι το τοπικο δικτυο.. παλιοτερα με αλλο ροοτερ που ειχα συνδεομουν ενσυρματα με τον εναν υπολογιστη και ασυρματα με τον αλλον και απλα ανοιγα 1 παιχνιδι και επαιζα LAN με τους 2 αυτους υπολογιστες.. τωρα με το 585 δεν βλεπει το 1 PC το αλλο.. εχω κλεισει firwall,antivirous,εχω ψαξει στο γοογλη αλλα τιποτα.. δεν εχω βρει λυση ακομα.. λειτουργικα συστηματα win7 και στα 2 pC ευχαριστω εκ των προτερων
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν λές οτι έχεις περάσει απο όλους τους providers και εισαι μέχρι τα 2mbit δύσκολο να δείς φώς, γιατι μάλλον το πρόβλημα σου εκτος οτι μπορεί να εισαι μακριά απο το dslam μπορεί να παίζει πρόβλημα στα καλώδια του χαλκού που έρχονται μέχρι το σπίτι σου οπότε αντε βγάλε άκρη μετά (δεν ξέρω αν μπορείς κιόλας ) Αυτο που θα μπορούσες να κάνεις ηταν να δοκίμαζες με το router στην ρεγκλέτα της πολυκατοικίας (εκει που ειναι τα καλώδια του τηλεφώνου) στην γραμμή σου να δείς ποσο πιάνεις εκει μήπως και το πρόβλημα ειναι στην καλωδίωση την πολυκατοικίας. Δεν γνωρίζω τι αλλο θα μπορούσες να κάνεις περίμενε να σου απαντήσουν και οι πιο ειδικοί.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 α.με 53 attenuation οτι παιζεις λες και ευχαριστω.και αν κανει αποσυνδεσεις το Thomson τοτε απορω αν θα συγχρονισουν τα αλλα.εχεις αποσταση κανα 4 km οποτε δεν θα παιξεις παραπανω οτι και αν κανεις.για το θεμα τοπικο δικτυο δυσκολο να φταιει το Thomson>δοκιμασε και τα 2 με καλωδιο να δεις αν παιζει πρωτα.γιατι σε thomson εχω μεταφερει αρχεια ασυρματα και δεν ειχα θεμα.δεν σε κοβει κατι στο thomson.εχει ενα firewall αμα θες καντο disable.στο Toolbox ειναι.δεν εχει κατι αλλο που να σε κοβει απο το Thomson.και το firewalll παιζει να ειναι Off απο πριν.
haris013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 α.με 53 attenuation οτι παιζεις λες και ευχαριστω.και αν κανει αποσυνδεσεις το Thomson τοτε απορω αν θα συγχρονισουν τα αλλα.εχεις αποσταση κανα 4 km οποτε δεν θα παιξεις παραπανω οτι και αν κανεις.για το θεμα τοπικο δικτυο δυσκολο να φταιει το Thomson>δοκιμασε και τα 2 με καλωδιο να δεις αν παιζει πρωτα.γιατι σε thomson εχω μεταφερει αρχεια ασυρματα και δεν ειχα θεμα.δεν σε κοβει κατι στο thomson.εχει ενα firewall αμα θες καντο disable.στο Toolbox ειναι.δεν εχει κατι αλλο που να σε κοβει απο το Thomson.και το firewalll παιζει να ειναι Off απο πριν. μα ειναι οφφ και εχω φαει τον κοσμο να βρω γιατι δεν βλεπει ο ενας υπολογιστης τον αλλον.. εχω συνδεσει κατα 2 με ethernet στο ρουτερ και παλι τιποτα... να παρω κανα λαν switcher η να τα συνδεσω απευθειας με crossover? εχω απελπιστει...
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αν εχεις κανα switch δοκιμασε απευθειας με το switch αν και μου φαινεται χλωμο.switch ειναι οχι switcher.για δοκιμη επισης αν θες βαλτα με crossover να δεις τι γινεται.απλα θα πρεπει να δωσεις καρφωτα ip.για το Thomson ελπιζω να μην ειναι κανενα του οτε που εχει την 4 ethernet σαν stb και δεν δεχεται pc.επισης αν θες ριξε και ενα firmware sto thomson προληπτικα αυτο.
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αν εχεις κανα switch δοκιμασε απευθειας με το switch αν και μου φαινεται χλωμο.switch ειναι οχι switcher.για δοκιμη επισης αν θες βαλτα με crossover να δεις τι γινεται.απλα θα πρεπει να δωσεις καρφωτα ip.για το Thomson ελπιζω να μην ειναι κανενα του οτε που εχει την 4 ethernet σαν stb και δεν δεχεται pc.επισης αν θες ριξε και ενα firmware sto thomson προληπτικα αυτο. δεν ειναι του οτε, με την forthnet to ειχα παρει.. info: Product Name: TG585 v7 Serial Number: CP0852TF4MD Software Release: 7.4.2.7 Software Variant: AA Boot Loader Version: 1.0.0 Product Code: 36588280 Board Name: CANT-P
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 α εχει πολυ παλιο firmware.β.thomson εχω και εγω και εχω παιξει παντως δικτυο.αλλαξε και το firmware Προληπτικα οχι οτι θα αλλαξει κατι. στο site Της forthnet εχει νεο firmware Η αλλιως εδω... http://leoforeia.gr/thomson/
haris013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 α εχει πολυ παλιο firmware.β.thomson εχω και εγω και εχω παιξει παντως δικτυο.αλλαξε και το firmware Προληπτικα οχι οτι θα αλλαξει κατι. στο site Της forthnet εχει νεο firmware Η αλλιως εδω... http://leoforeia.gr/thomson/ θα δοκιμασω να flashαρω νεο firmware.. το μονο που μου μενει να κανω.. εχω εξαντλησει τα παντα
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι αλλα flashare το γενικα για καλυτερα. απο firmware εγω συνηθως προτιμω τα generic παρα καποια που ειναι custom για providers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.