TwitterLover Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Γεια σας! Αγόρασα ένα λευκό iPhone 4 και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την συντήρηση του. Είδα πως στα ηχεία (κάτω) έχει πιάσει λίγη σκόνη και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να την διωξω! Ευχαριστώ!
kebinB Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Γεια σας! Αγόρασα ένα λευκό iPhone 4 και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την συντήρηση του. Είδα πως στα ηχεία (κάτω) έχει πιάσει λίγη σκόνη και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να την διωξω! Ευχαριστώ! το ενα ειναι μικρόφωνο το αλλο speaker. όσο αναφορά για τη σκόνη τι να κάνεις; μια μπατονέτα; αν και με εκνευρίζουν τέτοια πράγματα λες και το κινητό θα περάσει στην επόμενη γενια μεσω κληρονομιάς.
iced Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Οδοντογλιφιδα με λιγο μπαμπακι στην ακρη το οποιο θα εχει οινοπνευμα...
TwitterLover Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το σκέφτηκα το οινόπνευμα μα είπα μήπως μπει μέσα και χαλάσει.. Τέλος πάντων... Θα το κάνω μόνο με βαμβάκι.
trubiat Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν κάνει τίποτα το οινόπνευμα, αρκεί να μην είναι μεγάλη ποσότητα φυσικά. Πάντως εγώ έχω το μαύρο iPhone 4 και δεν έχει χρειαστεί να το καθαρίσω τόσο λεπτομερώς ποτέ! Βέβαια χρησμοποιώ και θήκη. Αν θέλεις πάντως να το προστατέψεις από σκόνες, μια καλή θήκη ίσως βοηθήσει λίγο.
TwitterLover Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν κάνει τίποτα το οινόπνευμα, αρκεί να μην είναι μεγάλη ποσότητα φυσικά. Πάντως εγώ έχω το μαύρο iPhone 4 και δεν έχει χρειαστεί να το καθαρίσω τόσο λεπτομερώς ποτέ! Βέβαια χρησμοποιώ και θήκη. Αν θέλεις πάντως να το προστατέψεις από σκόνες, μια καλή θήκη ίσως βοηθήσει λίγο. Έχω πάρει μια πλαστική σαν αλουμίνιο αλλά καλύπτει μόνο την πλάτη και τα πλαινα.
georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν η θήκη κάλυπτε και το μικρόφωνο και το ηχείο, πως θα δούλευε το τηλέφωνο;
TwitterLover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν η θήκη κάλυπτε και το μικρόφωνο και το ηχείο, πως θα δούλευε το τηλέφωνο; Σωστά...xD
Pooky(1) Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Θυμάσαι τις παλιές καλές νερομπογιές και το πινελάκι που είχαν; Ένα τέτοιο πινελάκι μαλακό και το περνάς πάνω από τις περιοχές με σκόνη και τέλος. Το βρίσκεις σε βιβλιοπωλεία, κοστίζει ελάχιστα και το κρατάς μέχρι..... να το χάσεις!!!!! Παράλληλα πήγαινε σε ένα κατάστημα οπτικών και ζήτα ένα πανάκι που καθαρίζουν γυαλιά οράσεως και έχεις ξενοιάσει και από τις δαχτυλιές στην οθόνη. Τη λύση με το πινέλο τη χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές που έχουν πολύ μικρές εσοχές (μικρόφωνα card slots και λοιπά) και πραγματικά με έχει βγάλει τζετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.