Προς το περιεχόμενο

Σκόνη και iPhone 4

TwitterLover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Αγόρασα ένα λευκό iPhone 4 και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την συντήρηση του. Είδα πως στα ηχεία (κάτω) έχει πιάσει λίγη σκόνη και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να την διωξω! Ευχαριστώ!

iphone.png

Δημοσ.

Γεια σας! Αγόρασα ένα λευκό iPhone 4 και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την συντήρηση του. Είδα πως στα ηχεία (κάτω) έχει πιάσει λίγη σκόνη και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να την διωξω! Ευχαριστώ!

iphone.png

το ενα ειναι μικρόφωνο το αλλο speaker.

όσο αναφορά για τη σκόνη τι να κάνεις; μια μπατονέτα; αν και με εκνευρίζουν τέτοια πράγματα λες και το κινητό θα περάσει στην επόμενη γενια μεσω κληρονομιάς.

Δημοσ.

Δεν κάνει τίποτα το οινόπνευμα, αρκεί να μην είναι μεγάλη ποσότητα φυσικά. Πάντως εγώ έχω το μαύρο iPhone 4 και δεν έχει χρειαστεί να το καθαρίσω τόσο λεπτομερώς ποτέ! Βέβαια χρησμοποιώ και θήκη. Αν θέλεις πάντως να το προστατέψεις από σκόνες, μια καλή θήκη ίσως βοηθήσει λίγο.

Δημοσ.

Δεν κάνει τίποτα το οινόπνευμα, αρκεί να μην είναι μεγάλη ποσότητα φυσικά. Πάντως εγώ έχω το μαύρο iPhone 4 και δεν έχει χρειαστεί να το καθαρίσω τόσο λεπτομερώς ποτέ! Βέβαια χρησμοποιώ και θήκη. Αν θέλεις πάντως να το προστατέψεις από σκόνες, μια καλή θήκη ίσως βοηθήσει λίγο.

Έχω πάρει μια πλαστική σαν αλουμίνιο :P αλλά καλύπτει μόνο την πλάτη και τα πλαινα.

iphone.png

Δημοσ.

Θυμάσαι τις παλιές καλές νερομπογιές και το πινελάκι που είχαν; Ένα τέτοιο πινελάκι μαλακό και το περνάς πάνω από τις περιοχές με σκόνη και τέλος. Το βρίσκεις σε βιβλιοπωλεία, κοστίζει ελάχιστα και το κρατάς μέχρι..... να το χάσεις!!!!!

Παράλληλα πήγαινε σε ένα κατάστημα οπτικών και ζήτα ένα πανάκι που καθαρίζουν γυαλιά οράσεως και έχεις ξενοιάσει και από τις δαχτυλιές στην οθόνη.

Τη λύση με το πινέλο τη χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές που έχουν πολύ μικρές εσοχές (μικρόφωνα card slots και λοιπά) και πραγματικά με έχει βγάλει τζετ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...