Προς το περιεχόμενο

Bootable Cd

pziog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

AΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥθΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ WINDOWS 7, ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟ. Τα ΓΡΑΦΩ ΣΕ DVD ΑΛΛΑ ΤΟ dvd ΔΕΝ "BOOTAREI". ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ BOOTABLE?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: ΤΑ αρχεια ειανια αντιγραμμενα sto σκληρο απ ενα γνησιο dvd windows 7 ultimate edition.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το NERO.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα αρκεί να τα γράψεις σαν αρχεία.

Το ποιο πιθανό είναι να μην έχεις ρυθμισμένο το bios να ξεκινάει από το cd/dvd.

Δημοσ.

Η αντιγραφη των αρχειων απο ενα bootable δισκακι στο σκληρο και μετα ξανα σε δισκακι ΔΕΝ θα κανει το νεο δισκακι bootable γιατι οι παραμετροι που το κανουν δεν ειναι γραμμενοι σε καποιο αρχειο.

Γιαυτο το λογο, οταν παιρνεις backup απο ενα δισκακι, παντα το παιρνεις σαν iso (ή αλλου τυπου image) και το γραφεις παντα σε χαμηλη ταχυτητα.

Και εννοειται οτι δεν ανοιγεις ΚΑΝΕΝΑ iso με winrar ή συναφες προγραμμα αποσυμπιεσης με σκοπο να βγαλεις τα αρχεια απο μεσα του.

Δημοσ.

Αφού έχεις το αυθεντικό DVD κάνε το εξής:

Κατέβασε τη δοκιμαστική έκδοση του Ultraiso, εγκατάστησέ τη στον υπολογιστή σου, βάλε το αυθεντικό DVD στον οδηγό και κάνε επιλογή από το μενού του Ultraiso : Εκκινήσιμο-Εξαγωγή αρχείου Boot από CD/DVD και αποθήκευσε το αρχείο που θα σου εξαγάγει στην επιφάνεια εργασίας.

Στη συνέχεια βάλε κενό δισκάκι στον οδηγό DVD και επίλεξε: Εκκινήσιμο-Άνοιγμα αρχείου Boot και όρισε το αρχείο που έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας, φόρτωσε στο χώρο πάνω δεξιά όλα τα αρχεία που έχεις αντιγράψει από το DVD.στο σκληρό δίσκο και αποθήκευσε το αρχείο σε μορφή iso. στην επιφάνεια εργασίας. Στή συνέχεια γράψε το DVD με το Ultraiso επιλέγοντας πολύ αργή ταχύτητα.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα ακριβές αντίγραφο του αυθεντικού DVD για λόγους ασφαλείας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...