etechnoshop.gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αγαπητέ φίλε 1ον.Κάθε μέρα στο μαγαζί βρίσκονται 7 άτομα και δουλέυουν(κάθε μέρα) 2ον.Πρέπει να ξαναδιαβάσεις πάλι τις απαντήσεις μου περι δημοκρατίας 3ον.Αν έχεις έρθει ποτέ απέδειξε το με το παραστατικό παραγγελίας (αν το έχεις και είναι αλήθεια αυτά που λές θα σου ζητήσω δημοσίως συγνώμη και θα σου κάνω δώρο το bluetooth) 4ον.Μπορείς να έρθεις όποτε θες γιατι το καλύτερο ειναι απο κοντά και όχι μέσα απο φορουμ. 5ον.Τα λεγόμενα σου βάση γεγονότων δεν ευσταθούν.Ξαναδιάβασε της απαντήσεις μου. 6ον.Απαντάμε σε όλα τα σχόλια που είναι αναληθές και μας προσβάλουν 7ον.Ευχαριστούμε πάρα πολυ για της ευχές σου περι πωλήσεων και με την σειρά μου σου ευχομαι καλά να περάσεις και καλή επιστροφη.
xristoforos89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ολα τα αρνητικα σχολια τα εσβησα απο το παρον φορουμ. Τα υπολοιπα θα τα συζητησουμε απο κοντα, αλλα μετα θελω να βγεις δημοσια στο φορουμ και να παραδεχθεις τα αληθη λεγομενα μου και να μην ξεχναμε τι λεμε.(το bluetooth ας γινει δωρο σε καποιον που πραγματικα το χρειαζεται). Καλη συνεχεια. **ολως τυχαιως.. ξεχαστηκαν τα σχολια μου (οπως και του αλλου παιδιου παραπανω) περι του site
etechnoshop.gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Περιμένω και ελπίζω να έχεις κάτι χειροπιαστό για τα λεγόμενα σου (απόδειξη παραστατικού παραγγελίας όπως έχουν μαζί τους όλοι οι πελάτες που κάνουν παραγγελίες)Αν το έχεις τότε θα έχεις την δημόσια συγνώμη μου) Σε ευχαριστώ θερμά για την συμπεριφορά σου.Καλές διακοπές να έχεις και με το καλό να επιστρέψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.