NUKE2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια, το ξερω οτι εχετε βαρεθει αυτες τις ερωτησεις και οτι υπαρχουν πολλα ομοια θρεντ αλλα καταλαβαίνετε ότι θες να είναι λίγο προσωπικό το θέμα και όσο γινεται πιο φρεσκο Τα turbo-x μου έπαθε κάτι μάλλον με την κάρτα γραφικών μετά από ακριβώς 5 χρόνια καθημερινής πολύωρης χρήσης, μία μπύρα, νερό κτλ και ήταν καιρός και για κάτι καινούργιο... Δεν παίζω παιχνίδια γενικά. Και δεν έχω απαιτήσεις εκτός από το να είναι 17αρι. Για αυτό σκεφτόμουν ότι το πιο φτηνό i3 με αυτόνομη κάρτα γραφικών θα μου κάνει μια χαρά. Ίσως και με χειρότερο επεξεργαστή. Σκεφτόμουν αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906982 τι λετε? Το θέμα είναι όμως οτι θέλω να παίξω το diablo 3 και ίσως λιγάκι το battlefield 3 . Ξέρω ότι το 2ο θα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Αν παίζει σε low γραφικά δεν με νοίαζει. Αρκεί να μπορεί να παιχτεί. Πχ έπαιξα με το 5 χρονών το starcraft 2 σε low και ας κολαγε καμοια φορα δεν με ένοιαζε πολυ...Πιο πολύ χρησιμοποιώ το laptop για απλές εργασίες. Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο? Να προτιμήσω mgmanager λόγω τιμής? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
NUKE2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μπορω να διαθεσω παραπανω, αρκει να αξιζει. Αν και είμουν στη φάση όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο και ξαναπαίρνω laptop σε 2 χρόνια. Δεν προκειτε να λιωσω κανα παιχνιδι. Νταξει το diablo μαλλον Ειμαι τυπικος, ιντερνετ(δεν εννοω facebook), μουσικη, καμοια ταινεια, office... Τι προτείνεις? Λες ότι αυτος δεν είναι αρκετός?
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι οτι λεω οτι αυτος δεν ειναι αρκετος, αλλα λεω να μην πας και εμπιστευτεις την εγγυηση του eshop.. Γνωμη μου.
NUKE2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 χμμ. Ναι η αληθεια είναι οτι αυτό δεν το ξέρω. οπότε τι άλλο λες? Πλαισιο? Απότι βλέπω στο πλαίσιο ο πιο φτηνός i3 έχει 650 και μόνο έναν χρόνο εγγύηση....ο επόμενος με 2 χρόνια έχει 200+ ευρώ παραπάνω...
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/328289/Toshiba-Satellite-L675-122-ATI-Radeon-HD-5430.html Η εγγυηση δεν εχει σχεση με το μαγαζι, αλλα ο κατασκευαστης την παρεχει. Μονο το eshop δινει δικια του εγγυηση..
NUKE2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μα ρε συ, αυτο εχει τα ιδια χαρακτηριστηκα με το αλλο και κοστιζει 140 ευρω πιο ακριβα. γιατι να προτιμησω αυτο?
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μα ρε συ, αυτο εχει τα ιδια χαρακτηριστηκα με το αλλο και κοστιζει 140 ευρω πιο ακριβα. γιατι να προτιμησω αυτο? Προσωπικα προτιμω να εχω στο λαπτοπ 2 χρονια εγγυηση και να εχω ησυχο το κεφαλι μου. Και τα acer δεν εχουν και την καλυτερη εγγυηση -ως αντιπροσωπεια.
NUKE2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Γιατι ομως να εμπιστευτω τα αλλα μαγαζια του σκρουτζ και οχι το eshop τοτε? Τεσπα, απο hardware παντως αυτοι οι φτηνοι οι υπολογιστες θα κανουν την δουλεια τους με low γραφικα? usb3 αληθεια τι παιζει? value for money υπολογιστης? Και ας ειναι στα 700 ευρω αλλα να αξιζει. δεν βλεπω τον λογο να δωσω 140 ευρω παραπανω για το πιο φτηνο της αγορας... Αλλες προτασεις? edit: Χωρις λειτουργικο δεν παιζει να βρεθει μηχανημα, ετσι?
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Γιατι ομως να εμπιστευτω τα αλλα μαγαζια του σκρουτζ και οχι το eshop τοτε? edit: Χωρις λειτουργικο δεν παιζει να βρεθει μηχανημα, ετσι? Την απαντηση στην εχω δωσει πιο πανω.. Τα μαγαζια του σκρουτζ δινουν εγγυηση αντιπροσωπειας, ενω το eshop δικια του εγγυηση! Αν το eshop κλεισει, εσυ εγγυηση δεν θα εχεις! Ενω τα αλλα μαγαζια, και να κλεισουν δεν εχει καμια σχεση μιας και την εγγυηση στην δινει η εταιρεια/ατιπροσωπεια! Σχετικα με το λειτουργικο, ειναι πολυ λιγα τα μηχανηματα που τα δινουν χωρις κατι μεσα..
NUKE2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 α τωρα καταλαβα τι λες! Ωραια, κανα αλλο καλο laptop να κοιταξω?
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/330647/HP-Pavilion-g7-1010-ev-sv.html ; Αλλα και αυτο πανω κατω σαν το acer ειναι.
NUKE2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτο δεν ειναι κακο. καλυτερη καρτα γραφικων δειχνει να εχει. η μονη βλακεια ειναι οτι εχει εναν χρονο εγγυηση αλλα ειναι hp τουλαχιστον. ειχα δει σε ενα αλλο thread ενα καλο pc που είχες ποσταρει: http://www.skroutz.gr/s/335536/Acer-Aspire-7741G-484G50Mnkk.html αλλά αγνωστο το μαγαζι. με αυτο τι παιζει? Γενικά πάω και σε πιο ακριβό αρκεί να αξίζει... Αλλιώς με βλέπω να χτυπάω αυτό που μόλις μου είπες... Ρε γαμώτο το eshop μου φαίνεται αρκετά φτηνό αλλά ακούγεται πως πάει για κλείσιμο, ε?
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το etechnoshop ειναι οτι να'ναι σαν μαγαζι.. Ειναι και πολυ κοντα στο σπιτι μου, και στο λεω με σιγουρια. Σχετικα με το eshop, ετσι ακουγεται και για αυτο και δεν σου προτεινω λαπτοπ απο εκει. Σχετικα με την καρτα του Hp, ναι ειναι καλυτερη απο εκεινη του acer. Και μια ακριβη επιλογη, αλλα αξιοπιστη ειναι αυτη: http://www.skroutz.gr/s/336395/Dell-Inspiron-Q17R-i3-2310M-4GB-500GB.html
NUKE2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Λοιπον, για να μην σε κουραζω και εσενα και επειδη μου αρεσε πολυ η το Dell πες απαντα μου αν θες τα παρακατω και παω και το αγοραζω Ο επεξεργαστης δειχνει να είναι σαφεστατα καλυτερος και απο ολα τα άλλα και συγκρισιμος ισως και λιγο καλυτερος απο καποιους i5. To sandy bridge φανταζομαι το κανει απο μονο του δυνατο μηχανημα. Η καρτα γραφικων, παλι δειχνει καλυτερη απο τις αλλες που βλεπαμε και φανταζομαι δεν θα εχω θεμα να παιζω και τα παιχνιδακια. Εχει usb 3? Νομιζω πως έχει αλλα για καποιο λογο δεν βρισκω reviews στα αγγλικα. Η dell απόσο έχω διαβασει εδω μέσα είναι καλή εταιρεία. Και από θεμα εγγύησης νομίζω κάποιος είπε οτι έρχονται και στο σπίτι σου και τον παίρνουν? Λοιπον, το κούρασα, αν μου πεις χτυπα το θα το παρω αυριο. η μόνη ερώτηση είναι από multirama ή public P.S. Τι policy έχει η dell για καμμένα pixels? Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Μάλλον παω για αυτό να έχω το κεφάλι μου υσηχο για 2 χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.