QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κριμα που εδω στην ελλαδα δεν μπορουμε να κανουμε customize παραγγελια απο την dell.gr. εμενα απο ελλαδα μονο αυτο θα με ικανοποιουσε http://www.multirama.gr/products/product?pid=0587166&catid=010200 ! Δεύτερο topic που το γράφω Μπαίνεις στο dell.com κάνεις όποιο laptop της Dell customize όπως το θες, το στέλνεις mail στο msystems και το παραγγέλνουν αυτοί για σένα.
leukonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δεύτερο topic που το γράφω Μπαίνεις στο dell.com κάνεις όποιο laptop της Dell customize όπως το θες, το στέλνεις mail στο msystems και το παραγγέλνουν αυτοί για σένα. Και πληρώνεις πόσα παραπάνω από την τιμή που γράφει στο dell.com ?
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncww04&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-15z Νομίζω δεξιά λέει free 7 days shipping αν δε λέω βλακείες.
leukonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 http://configure.us....odel_id=xps-15z Νομίζω δεξιά λέει free 7 days shipping αν δε λέω βλακείες. Η dell us δεν στέλνει στην Ελλάδα.
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Σου ξανάπα, ότι δε στέλνει σπίτι σου. Στέλνει όμως στο msystems..
leukonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Σου ξανάπα, ότι δε στέλνει σπίτι σου. Στέλνει όμως στο msystems.. Και σου είπα και εγώ.Στο mysystems με τι τιμή θα το πάρω?Με 1400usd->966e? Η με 1400e?
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 210 9246280 φίλε μου, δεν είμαι υπάλληλος τους Έδωσα την πληροφορία απλά επειδή κάποιος άλλος φίλος εδώ έγραφε κρίμα που δε μπορείς να κάνεις built laptop Ελλάδα.
leukonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 210 9246280 φίλε μου, δεν είμαι υπάλληλος τους Έδωσα την πληροφορία απλά επειδή κάποιος άλλος φίλος εδώ έγραφε κρίμα που δε μπορείς να κάνεις built laptop Ελλάδα. Γνωρίζω την εταιρία και γνωρίζω τη διαδικασία όπως επίσης γνωρίζω και το πόσο ανεβαίνει η τιμή για BTO.Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση.
leukonas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ακριβώς δεν γνωρίζω να σου πω αλλά πριν από 1.5 χρόνο που κοίταζα ένα xps ανέβαινε πολύ σε σχέση με τα stantard κομμάτια που υπήρχαν εδώ,
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 [quote name=Dimitris ' timestamp='1307306870' post='4072431] Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι το καλοκαιράκι να αγοράσω ένα λαπτοπ. Είμαι ανάμεσα στο Dell XPS 15z και το Apple MacBook Pro 15'. Dell XPS 15z: http://www.dell.com/us/p/xps-15z/fs.aspx i7-2620M processor 2.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 3.40 GHz 8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz 750GB SATA hard drive (7200RPM) NVIDIA® GeForce® GT525M 2048MB 300-nit FHD (1080P) WLED Display with Webcam Σύνολο --> 1500$ MacBook Pro 15': http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-MACBOOKPRO-INDEX&cp=BUYNOW-MACBOOKPRO-INDEX 2.0GHz quad-core Intel Core i7 4GB 1333MHz 500GB 5400-rpm Intel HD Graphics 3000 AMD Radeon HD 6490M with 256MB GDDR5 1440-by-900-pixel LED-backlit glossy display Σύνολο 1800$ Ποιο από τα 2 προτείνετε και γιατί? Να διευκρινήσω ότι το λάπτοπ θα είναι για όλες τις χρήσεις και επίσης θα το χρησιμοποιώ και ως mobile dj. Ευχαριστώ Εάν κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά και μόνο αυτά, τότε το MBP δεν είναι καλή επιλογή. Επίσης, εάν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, επίσης το MBP δεν είναι καλή επιλογή. Όμως, σκέψου. Τι σου τρώει περισσότερο χρόνο σε έναν Η/Υ; Τα λίγο υποδεέστερα χαρακτηριστικά ή το να βρεις πώς γίνεται το ένα, το άλλο, το format, τα crashαρίσματα, η μέτρια λειτουργικότητα, η ασυνεννοησία των λογισμικών κτλ κτλ κτλ. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη επιλογή να σκάσεις σχεδόν 2Κ Ε για κάτι που δεν είσαι σίγουρος (μιας και δεν το έχεις δοκιμάσει) όταν σκέφτεσαι "Και εάν κάνω λάθος επιλογή;" από την στιγμή που ξέρεις ότι ό,τι και εάν σου τύχει στα Windows θα το "παλέψεις". Όμως, η διαφορά των χρημάτων αξίζει γιατί: -Δεν θα ασχολείσαι πλέον με τον Η/Υ σου για το πώς θα καταφέρεις να κάνεις κάτι, απλά θα το κάνεις -Δεν θα ασχολείσαι πλέον με το πώς γίνεται κάτι πιο εύκολα, απλά θα γίνεται -Μιας που είναι φορητό, απλά θα ανοιγοκλείνεις το καπάκι και δεν θα ασχολείσαι με τίποτα άλλο για να πάρει μπρος (είναι 14+ μέρες ο δικός μου έτσι, απλά με ανοιγόκλειμα του καπακιού) -Δεν θα ασχολείσαι με το εάν η τάδε ή η δείνα εφαρμογή έκανε κάτι στη register και πώς καθαρίζει αυτό -Θα ξεχάσεις τι πάει να πει format και backup αρχείων -Ό,τι ρύθμιση θες να κάνεις (π.χ. διαμοιρασμός δικτύου από το laptop σου σε άλλα) θα γίνεται απλά με ένα tick σε μία ρύθμιση -Ιούς κτλ -Η εργασία σου θα γίνεται πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να μην σπαταλάς χρόνο σε μικρο-ρυθμίσεις. Δεν λέω πως δεν γίνονται αυτά σε Windows, απλά ο χρόνος και ο κόπος να τα κάνεις να τρέχουν χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα αλλά και να τα διατηρήσεις έτσι (κυρίως αυτό) κοστίζει πολύ πιο πολλά από τα 300 Ε διαφορά που έχουν. Συν ό,τι άλλο είπα παραπάνω (περί ευκολίας χρήσης). Και εάν θες παιχνίδια, κάνεις ένα dual boot (που το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ η Apple) σε Windows και παίζεις και παιχνίδια. Είχα και εγώ κάποτε Windows μηχάνημα... και επειδή δεν μου περίσσευαν το σκεφτόμουν πολύ. Δεν το μετανιώνω στιγμή όμως τώρα. Υ.Γ. Ξέρω ότι πολλοί apple haters θα πεταχτούν να πουν διάφορα. Δεν θέλω να πείσω κανένα για την υπεροχή της apple στα laptop. Όποιος θέλει παίρνει, όποιος δεν θέλει δεν παίρνει. Εάν πάντως ο topic starter θέλει παραπάνω πληροφορίες, μπορεί να μου στείλει ένα pm.
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Με i7 8gb ram ssd δίσκο και win 7 θα λιώσει στα κρασαρίσματα πραγματικά.. Όταν λες είχες πολύ καιρό πριν pc τι εννοείς? Την είχαν πάρει την Πόλη οι Τούρκοι ή πιο πριν? Ξεκολλάτε με τα κρασαρισματα και τους ιούς για τα win pc γιατί έχετε γίνει γραφικοί.. Κάντε τη λεζάντα σας που είναι το ζητούμενο, αλλά μη βγάζετε βρώμες.
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μεταξύ αυτών των δύο οι μόνοι λόγοι για να πάρεις το MBP είναι: α) αν είσαι Apple Developer και θέλεις οπωσδήποτε Mac OS και, β) αν σου αρέσει περισσότερο εμφανησιακά. Ποιοτικώς η σειρά XPS της Dell απλά σπέρνει, από hardware τα βλέπεις και μόνος σου, οπότε...
Erashep Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος με τα μηλαράκια . δηλαδή συγνώμη μιλάμε για διαφορά χαρακτηριστικών (εννοείται ότι είναι καλύτερο το dell ) λες και το άλλο είναι καμιά σαβούρα και θα σέρνεται .... Ειτε το θέλουμε είτε όχι αυτή την στιγμή η apple είναι η ΝΟ1 εταιρεία (σε αξία) παγκοσμίως . πληρώνεις design και ποιότητα κατασκευής πρωτίστως και μετά χαρακτηριστικά . Οκ αυτό το ξέρουν όλοι. Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί μπαίνουν καν στον κόπο και συγκρίνουν Apple pc's ή NB με άλλες μάρκες λες και ψάχνουμε το VFM . Ηταν ποτέ VFM η apple και δεν το κατάλαβα ; . δεν αγοράζουν όλοι με βάση το vfm ήμαρτον ! δλδ όταν βλέπω θέμα με "αγορά PC για games 1300+ ευρώ " που είναι υπερβολικό , γιατί δεν μιλάμε ; ή όταν σε μηχανήματα των 600 ευρώ ξεκινάμε πρόταση συνθεσης με επεξεργαστή 180-190 .... Φίλε μου άκου τα Apple είναι πώς να στο πω lifestyle .... έχω apple και γουστάρω όπως ο άλλος έχει κάρτα 600 ευρώ για να παίζει παιχνιδάκια . εάν θέλεις να πάρεις μηχάνημα με βάση το value for money Κακώς κοίταξες τα apple εξαρχής. δεν είναι αυτή η φιλοσοφία τους . να το πάρεις μόνο επειδή έτσι γουστάρεις (οπότε και δεν χρειάζεσαι την γνώμη κανενός) Υ.Γ δεν είχα ποτέ μου mac και ποτέ δεν θα πάρω . δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας , αλλά δεν θα τα αναθεματίσω σαν μηχανήματα , έχουν το δικό τους τρόπο για να κερδίσουν κάποιο .
Dimitris :P Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 1. Παιδιά το λάπτοπ θα μου το φέρει ένας φίλος που θα πάει Αμερική δε θα έρθει κατευθείαν στη Ελλάδα από τη Dell. Γι' αυτό ρώτησα αν ξέρετε αν πάει παραπάνω η τιμή από όσο γράφει (αφού κάνεις customize). Από ότι είδα επιπλέον πάνε καπου 37$ τα μεταφορικά.. Τώρα δεν είδα κάτι άλλο extra εκτός αν μου διέφυγε. 2. Είναί μπέρδεμα όλο αυτό windows vs mac. Και το θέμα είναι ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ μου με mac για να δω τις τόσο μεγάλες διαφορές, γι' αυτό πάω πιο πολύ στο Dell μιας και έχει καλύτερα χαραχτηριστικά και θα έχω το λαπτοπ σαν βασικό υπολογιστή γιατί ένα desktop που έχω είναι με μονοπύρινο AMD στο 1Ghz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.