Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 15z vs Apple MacBook Pro 15'

Dimitris :P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι το καλοκαιράκι να αγοράσω ένα λαπτοπ. Είμαι ανάμεσα στο Dell XPS 15z και το Apple MacBook Pro 15'.

Dell XPS 15z: http://www.dell.com/us/p/xps-15z/fs.aspx

i7-2620M processor 2.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 3.40 GHz

8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz

750GB SATA hard drive (7200RPM)

NVIDIA® GeForce® GT525M 2048MB

300-nit FHD (1080P) WLED Display with Webcam

Σύνολο --> 1500$

MacBook Pro 15': http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-MACBOOKPRO-INDEX&cp=BUYNOW-MACBOOKPRO-INDEX

2.0GHz quad-core Intel Core i7

4GB 1333MHz

500GB 5400-rpm

Intel HD Graphics 3000

AMD Radeon HD 6490M with 256MB GDDR5

1440-by-900-pixel LED-backlit glossy display

Σύνολο 1800$

Ποιο από τα 2 προτείνετε και γιατί? Να διευκρινήσω ότι το λάπτοπ θα είναι για όλες τις χρήσεις και επίσης θα το χρησιμοποιώ και ως mobile dj.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλέπω τι φοράει το ένα και τι το άλλο και κοιτάω μετά και τις τιμές τους και απλά μου ρχεται να ξεράσω με την apple..

Δημοσ.

Και εγώ προς το Dell πηγαίνω, απλά τους βλέπω όλους που έχουν φάει κόλλημα με τα apple και λέω δε μπορεί κάτι παίζει εδώ πέρα.. Είναι πολλά τα λεφτά για το macbook. Οπότε με το dell θα είμαι κομπλέ ε?

Δημοσ.

Φίλε μου τα mac είναι για τους κολλημένους, αν θέλεις να σκάσεις ένα σωρό λευτά για να έχεις mac τότε κάντο.Απο κει και πέρα αν όντως σου χρειαζότανε mac νομίζω πως θα είχες αγοράσει μέχρι τώρα mac οπότε επειδή προφανώς επηρεάζεσαι από τη μάζα πάρε το dell που έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Αν επιτρέπεται έχεις βρει το 15z κάπου Ελλάδα ή από εξωτερικό; Γιατί το σκεφτόμουν και 'γω...

Δημοσ.

@JNik θα μου το φέρει ένας φίλος από εξωτερικό. Υπάρχει καμιά επιπλέον χρέωση απο την Dell? Δλδ μπορεί να μου πάει 1500+$?

@leukonas Δεν είχα ποτέ mac και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί έχουν φάει όλοι τρελό κόλλημα. Οκ είναι πανέμορφα εξωτερικά, αλλά και πάλι η αναλογία χαρακτηριστικών - χρημάτων είναι τραγική! Μου έχουν πει ότι παίζει ρόλο το OS στα mac και πάνε πιο γρήγορα σε σχέση με τα windows, αλλά πόσο πια?

Δημοσ.

Mac μπορείς να βάλεις και στο dell σου.....επίσης αν χρειάζεσαι mac το βάζεις σε ένα Virtual PC και τελειώνεις.Τα Mac πλέον είναι για τους fan της Apple ή για αυτούς που τους περισσεύουν.

Δημοσ.

[quote name=Dimitris :P' timestamp='1307360865' post='4073554]

Δλδ μπορώ να πάω να αγοράσω αργότερα Mac OS X και να το βάλω? Υπάρχει διαφορά ή τσάμπα κόπος?

Αν χρειάζεσαι mac os οπωσδήποτε ναι κατά 95% θα μπορείς να το βάλεις.Πληροφορίες εδώ.

Δημοσ.

[quote name=Dimitris :P' timestamp='1307360287' post='4073530]

Μου έχουν πει ότι παίζει ρόλο το OS στα mac και πάνε πιο γρήγορα σε σχέση με τα windows, αλλά πόσο πια?

Βαλε εναν ssd και δεν θα δεις καποια διαφορα! :D

Δημοσ.

[quote name=Dimitris :P' timestamp='1307363148' post='4073680]

Αν βρω κανένα από τα 2 Refurbished λέει τπτ?

Οχι ωρε.

Τοσα χρηματα θα δωσεις και θα παρεις καποιο που ειχε προβλημα;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...