Προς το περιεχόμενο

Συμβουλή για αγορά παπουτσιών

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι μοκασίνια για το καλοκαίρι τα οποία να φοριούνται με τζιν.

Επειδή πάντα αθλητικά παπούτσια έπαιρνα, θέλω να μου πείτε αν τα μοκασίνια πάνε με τζιν. Και ειδικότερα αυτά τα δύο ζευγάρια: Αυτό και αυτό.

Θέλω λοιπόν να μου πείτε αν πρώτα απ' όλα μπορώ να φορέσω μοκασίνια με τζιν - αν πηγαίνει. Και δεύτερον ποιο από τα δύο ζευγάρια θα διαλέγατε για να το φορέσετε με ένα τζιν.

Δημοσ.

ε ναι ρε φιλος,διαλεξε οποιο γουσταρεις και φορα το τζινακι σου,εγω θα σου λεγα το δευτερο...αν και δεν τρελλαθηκα με κανενα απο τα 2.

Δημοσ.

Mαλακίες παππούτσια,γενικά αυτα τα κυριλέ ποτέ δε τα συμπάθησα.

ολοι τα εχουμε πει αυτα τα λογια, αλλα θα δεις οτι καποια στιγμη ακομα και αυτα που ειναι casual θα σου φαινονται σαν τα αθλητικα που θα εχεις.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε το δευτερο ζευγαρι, αλλα γενικα να φορας οτι σου αρεσει :)

Εννοείται αυτό, απλά ρώτησα μήπως υπήρχε κάποιο από τα δύο που να "πηγαίνει περισσότερο" με τζιν.

EDIT:

Αν θέλετε θα με ενδιέφερε να μου προτείνετε κανά τέτοιο παπουτσάκι από yoox σε καφέ χρώμα και μέχρι 120 ευρώ.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσουν και τα all star για πιο προχειρο και αθλητικο ντυσιμο, αλλα για πιο καλα θα προτεινα τα δευτερα :)

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και φοριουνται με τζην τα μοκασινια. Απο τα δυο που παρεθεσες θα επελεγα τα πρωτα. Και επειδη μου αρεσουν περισσοτερο αλλα και για πρακτικους λογους. Ο κυριος ειναι πως τα δευτερα ειναι καστορινα και το καστορι ειναι ενα δερμα το οποιο λερωνεται ευκολα και καθαριζεται δυσκολα. Επισης τα πρωτα εχουν αυτην την ενισχυση πισω στην φτερνα και πιστεψε με, αν οδηγεις την χρειαζεσαι, αλλιως θα καταληξουν μετα απο εναν μηνα να ειναι χιλιοστραπατσαρισμενα πισω (ειδικα αν ειναι καστορινα).

Aν και ειπες yoox, θα σου προτεινα αυτα http://www.giannakazakou.gr/andrika-papoutsia/mocasinia/milkow.html

ή αν σε ενοχλουν τα λουρακια, αυτα http://www.giannakazakou.gr/andrika-papoutsia/mocasinia/mkuze.html

Και επειδη θα τα φορας με τζην, δες και κανενα σε μπλε χρωμα (δεν ειναι τοσο περιεργο οσο ακουγεται :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...