monoxromos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Γεια σας Ζητώ τη συνδρομή σας για ένα σοβαρό για μένα πρόβλημα. χρησιμοποιούμε στο Site το joomla 1.5 δυστυχώς μου βγάζει μια ασυμβατότητα στο internet explorer αλλά όλα πάνε καλά στον π.χ. CHROME. Επειδή όμως ο μη ειδικός κόσμος χρησιμοποιεί κατά συντριπτική πλειοψηφία τον internet explorer θέλω να μου πείτε αν πρέπει να αλλάξω λειτουργικό κάτι άλλο δηλαδή από το joomla για να ανοίγει και σχετικά γρήγορα το site με inter.explorer η βοήθειά σας όπως πάντα πολύτιμη.
_tasos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, Πες μας ποιο είναι το θέμα που έχεις με τον IE, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
monoxromos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Σε πρώτη φάση μου βγάζει λευκή σελίδα,οταν κανω ανανεωση τοτε βγαζει μια οριζοντια προειδοποίηση οτι αντιμετωπισθηκε ενα πρόβλημα ασυμβατότητας περούν καποια δευτερόλεπτα απο μονη της φευγει η προειδοποίηση και ανοιγει μεν αλλα και ετσι παλι καθυστερεί σημαντικά,οποτε ο αναγνώστης που δεν θελει να φαει ολη την ημέρα του εκει το κλεινει και παει χανεται.....
pOLoS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 θα χεις περασεί κανά άκυρο κώδικα απο copy paste σε κάποιο άρθρο
_tasos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Σου είναι εύκολο να δώσεις το link από το site; Ποια έκδοση ΙΕ έχεις;
monoxromos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αν είδες το site πες μου άλλαξε κατι; Ειναι τώρα πιο εύκολο το άνοιγμα με intern.explorer?
_tasos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Του έριξα μια ματιά και η αλήθεια είναι πως τώρα είναι οκ, δεν γύρισε σε compatibility mode, όπως έκανε και πριν. Φαντάζομαι έκανες κάποιες αλλαγές, έτσι;
monoxromos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ναι κάτι έκανα δεν ξέρω όμως και πολλά πράγματα,νομίζεις τώρα ότι είναι εντάξει ή να κοιτάξω για κάτι άλλο πέρα από το joomla για να με βλέπουν εύκολα και γρήγορα και οι χρήστες του internet explorer; Α και κάτι άλλο μπορείς να μου δώσεις μερικές ιδέες για το alexa; Ειδικότερα για τις μηχανές αναζήτησης να βρίσκομαι σε περισσότερες. Σε ευχαριστώ πολύ.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μήπως φταίει το Template που έχεις ορίσει στο Joomla!, ή έχεις το Default; Αν έχεις το Default, πες να δούμε αν φταίει κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.