Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX

fordakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας. Πρόσφατα πήρα ένα σκληρό δίσκο απο το Πλαίσιο ,( Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX sata 3.0) για να τον συνδέσω στο PC μου ώστε να έχω λίγα παραπάνω GB. Τι το ήθελα? Το PC μου δεν έχει Sata συνδέσεις και έτσι αγόρασα και μία κάρτα sata 1.5. Την τοποθέτησα στο PC μου και έβαλα κανονικά τους driver απο το site του κατασκευαστή. Στην συνέχεια τοποθέτησα και το σκληρό. Τον χώρισα σε 2 κομμάτια. Το πρώτο διαμορφόθηκε κανονικά. Στο δευτερο δεν μπορούσα να του κάνω διαμόρφωση. Όλο μου έβγαζε πως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Κατέβασα το πρόγραμμα ελέγχου απο το site της WD και έδειξε τον σκληρό PASS. Ενσυνεχεία έκανα ένα Write Zero ώστε να ξανα αρχίσω την διαδικασία απο την αρχή. Αλλά τα πράγματα χειροτέρευσαν. Τώρα δν μπορώ να κάνω καθόλου διαμόρφωση στον σκληρό. Δεν ολοκληρώνετε. Χρησιμοποιήσα και άλλα προγράμματα αλλα τίποτα. Λέτε να φταίει που είναι συνδεδεμένος με 1.5 Sata? Λέτε να θέλει jumperακι στα αντίστοιχα ακροφίασια για να λειτουργίσει σωστά ή λέτε να έχει πρόβλημα ο σκληρός?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

με το official της western digital σε 2 pc Κιολας.και με το jumper για sata 2 και χωρις το Jumper.αλλα εσενα περναει το τεστ.θα μπορουσες να τον κουμπωσεις σε ενα αλλο pc να δει μηπως ειναι θεμα controller.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω και αυτο, αλλα τώρα ειμαι αρκετα πνιγμενος και δν έχω το χρόνο. Πιστευω συντομα να βρω ένα PC και το χρόνο για να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

ναι sorry στο 5,6 ειναι οχι 7.8.το γραφει πανω και η ετικετα.μου κολλησε το 7.8 απο αλλου.λαθος δικο μου λογω ταχυτητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...