zourman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Θέλω να εγγράψω σε δισκάκι ένα folder που να περιέχει avi, srt και jpg. Παράλληλα, στο ίδιο δισκάκι θέλω να εγγράψω την ίδια ταινία ως vob αρχείο. Γίνεται; Αν ναι, πως; Με ποιες εφαρμογές; Ευχαριστώ πολύ!!!
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Με το convertX2DVD(πληρωμή) ή με το DVDFlick(free) μπορείς να κάνεις τα vob,επιλέγεις να γίνει .iso αντί να το γράψει απ'ευθείας,μετά το iso μπορείς να το αποσυμπιέσεις με π.χ. το 7zip ή το winrar σε ένα φάκελο να βάλεις και τον φάκελο με το avi μέσα σε αυτόν και να ξανά κάνεις νέο iso με τοisorecorder. Υπόψιν ότι 1,5 ώρα βίντεο θέλει ολόκληρο DVD 4,5GB για να μην χάσει ποιότητα.
zourman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να τα καταφέρω! Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν χρειάζεται να γίνει iso. Το convertx και το flick έχουν επιλογή αν θέλεις να σου γράψει δισκάκι στο τέλος ή όχι. Αν αφαιρέσεις την επιλογή για εγγραφή θα σου αφήσει τον φάκελο με το dvd (2, 3). Επίσης, το convertx έχει επιλογή αν θέλεις να σου βάλει μέσα στο δισκάκι και τα πρωτότυπα αρχεία (avi, srt) (1). Αν θέλεις τσεκάρισε το 2 για να σου γράψει το dvd μαζί με τα avi. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εγγραφή Υπόψιν, αν κάνεις κάτι τέτοιο θα μειωθεί κατά πολύ η ποιότητα του dvd. Αν δλδ έχεις ένα avi στο 1,4GB θα μείνει περίπου 3GB για το dvd που είναι λίγο. Αν η ταινία είναι και πάνω από 2 ώρες τότε το αποτέλεσμα του dvd θα είναι οικτρό. Εγώ θα πρότεινα να κάνεις κανονικά το dvd και να κρατάς τα avi σε διαφορετικό δισκάκι. Βάλε πόσα χωράνε σε ένα dvd (περίπου 6 ταινίες των 700ΜΒ) και κράτα τες ξεχωριστά.
kurkosdr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μόνο να έχεις υποψιν σου οτι οταν θα βαζεις το δισκάκι σε ενα επιτραπεζιο (standalone) dvd player, θα παιζει αυτοματα το dvd video (vob) περιεχομενο, αγνοωντας τα υπολοιπα (πχ avi jpg). Τουλαχιστον ετσι ειναι στο 95% των περιπτωσεων. Οσον αφορα το πως το κανεις, καντο με το ConvertXToDVD οπως ειπε ο micos, ή με το δωρεαν DVD Flick (μην ξεχασεις να ορισεις αναλογα το output, δηλαδη να μην το γραφει κατευθειαν σε DVD αλλα να το σωζει στο δισκο). Μετα πηγαινε στο Nero --> Data DVD, και κανε "εισαγωγη" τον VIDEO_TS φακελο που παρηγαγε το ConvertXtoDVD/DVD Flickr. Μετα βαλε οτι αλλα αρχεια θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.