stratos789 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδιά. λοιπόν θα ήθελα ένα router που να έχει usb θύρα για να μπορώ να συνδέω το εξωτερικό σκληρό δίσκο στο router για να βλέπω ασύρματα τα αρχεία που έχω στο ps3 για να μην χρειάζεται να έχω τον υπολογιστή ανοιχτό. αλλά έχω μια απορία: τις ταινίες που έχω θα τις διαβάζει κανονικά με του υπότιτλους το ps3? ευχαριστώ για τον χρόνο σας
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 router Με usb εχω δει Thomson 787,874.ειναι και αλλα ρουτερ αλλα δεν θυμαμαι τωρα.απο εκει και περα υπαρχει παντα και η λυση να βαλεις τον σκληρο σε ενα ethernet κουτακι και να τον κουμπωσεις πανω ethernet.για τους υποτιτλους αν ειναι fixed Πανω στην ταινια θα παιξουν αν ειναι με ξεχωριστο αρχειο θα σε γελασω. router Με usb εχω δει Thomson 787,874.ειναι και αλλα ρουτερ αλλα δεν θυμαμαι τωρα.απο εκει και περα υπαρχει παντα και η λυση να βαλεις τον σκληρο σε ενα ethernet κουτακι και να τον κουμπωσεις πανω ethernet.για τους υποτιτλους αν ειναι fixed Πανω στην ταινια θα παιξουν αν ειναι με ξεχωριστο αρχειο θα σε γελασω.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 σιγουρα το usb υποστηριζει σκληρο δισκο?γιατι αλλα ρουτερ οπως τα 9107/9108 το usb που εχουν το χουν για συνδεση μονο εκτυπωτη
stratos789 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 router Με usb εχω δει Thomson 787,874.ειναι και αλλα ρουτερ αλλα δεν θυμαμαι τωρα.απο εκει και περα υπαρχει παντα και η λυση να βαλεις τον σκληρο σε ενα ethernet κουτακι και να τον κουμπωσεις πανω ethernet.για τους υποτιτλους αν ειναι fixed Πανω στην ταινια θα παιξουν αν ειναι με ξεχωριστο αρχειο θα σε γελασω. router Με usb εχω δει Thomson 787,874.ειναι και αλλα ρουτερ αλλα δεν θυμαμαι τωρα.απο εκει και περα υπαρχει παντα και η λυση να βαλεις τον σκληρο σε ενα ethernet κουτακι και να τον κουμπωσεις πανω ethernet.για τους υποτιτλους αν ειναι fixed Πανω στην ταινια θα παιξουν αν ειναι με ξεχωριστο αρχειο θα σε γελασω. οτι μορφη και να ειναι οι ταινιες η μονο την μορφη που υποστιριζει το ps3?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 οτι μορφη και να ειναι οι ταινιες η μονο την μορφη που υποστιριζει το ps3? Πρέπει να τις υποστηρίζει το ps3 καθώς και τους υπότιτλους. πχ νομίζω οτι οι srt πρέπει να ειναι ενσωματωμένοι στην ταινία για να τους πάιξει το ps3 αλλιώς δεν τους διαβάζει ξεχωριστά. Όπως και τύπου αρχείων mkv νομίζω δεν τα παίζει.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 οτι μορφη και να ειναι οι ταινιες η μονο την μορφη που υποστιριζει το ps3? καλυτερα να τους ενωνεις πανω στην ταινια εκτος αν εχει βγει κανας Player να παιζει srt. λογικα υποστηριζει αρκετα format οπως και το Psp απο οτι θυμαμαι.σιγουρα θα γραφει στο manual του τι υποστηριζει.και μπορει να εχουν βγει απειρα προγραμματακια για να διαβαζει περισσοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.