arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αρχίζω με δύο bugs που βρήκα στην εφαρμογή GMail, την οποία χρησιμοποιώ κατά κόρον. Εχω Samsung Galaxy S με JS8 ρομ από το οδηγό που παρέχεται στο MyPhone, χωρίς μόντες. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1ον - εάν πατήσετε "απάντηση" και ξε-επιλέξετε να μην εμφανίζεται το αρχικό μηνυμα του παραλήπτη ("Συμπερίληψη Κειμένου"), κάτω από το δικό σας, κόβει μαζί και το δικό σας μήνυμα (αν είναι κάμποσες λέξεις) ή την υπογραφή σας. Εγώ απλά δεν πατάω πιά αυτήν την επιλογή και πάει ολόκληρο. 2ον (και αρκετά σημαντικό) - τις προάλλες έγραψα 6 απαντήσεις, ενώ ήμουν offline για να μην υπάρχει traffic και λέω μόλις πατήσω να μπει ιντερνετ θα φύγουν και οι 6. Αμ δε, έφυγε μόνο η μία, και οι υπόλοιπες κόλλησαν σε "Αποστολή...". Δοκίμασα τα πάντα, ΔΕΝ συγχρόνιζε με τον λογαρισαμό μου για να το διαχειριστώ μέσω pc, ΔΕΝ έφευγαν με απανωτούς συγχρονισμούς, ΔΕΝ μπορείς να τα επεξεργαστείς με copy/paste εάν είναι σε "αποστολή", ούτε και να τα σβήσεις, γενικά είναι κολλημένα στο "πουθενά". Στο ιντερνετ είδα ότι είναι ΚΟΙΝΟΤΑΤΟ bug σε πολλά τηλέφωνα και εκδόσεις android, για το οποίο η Google πετάει χαρταετό κανονικότατα, και οι περισσότεροι το λύνουν με διαγραφή cache/δεδομένων εφαρμογής, που τα πετάει ΟΛΑ, και μετά ξανασυγχρονίζει κανονικά με τον online λογαριασμό. Το κακό είναι ότι έτσι, προφανώς, σβήνει οριστικά και τα κολλημένα μηνύματα, αλλά τα δικά μου ήταν αρκετά μεγάλα και θα μου έπαιρνε πολλή ώρα να τα ξαναγράψω, οπότε δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Η λύση που βρήκα είναι εδώ, ανάμεσα σε πάρα πολλές που επίσης προτείνονται, είναι αυτή που προτεινε ο rakimbro στις 7/22/10 (ο οποίος με τη σειρά του δίνει credits στον gchead" του AndroidCommunity.com) - πηγαίνουμε στα "Εξερχόμενα" (στο κινητό) - ανοίγουμε τη συνομιλία, - πατάμε "Απάντηση", - σώζουμε τη νέα απάντηση ως "Πρόχειρο", χωρίς να χρειάζεται να γράψουμε κάτι μέσα - πηγαίνουμε στα "Πρόχειρα" και ανοίγουμε το προχειρο που μόλις σώσαμε Voila, θα δούμε στη θέση του αρχικό εξερχόμενο που είχε κολλήσει στο "πουθενά", αλλά πλέον σε μορφή που μπορούμε να το αποθηκεύσουμε, να κάνουμε copy/paste και να το ξαναστείλουμε. Δεν ξέρω αν φταίει που επιχείρησα να στείλω πολλά μαζί, αλλά νομίζω δεν θα το ξανακάνω, και πιστεύω ότι μέχρι στιγμής αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να μην ξαναγράφετε το μήνυμα που κόλλησε. Περιμένω και τα δικά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.