rearshooter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ποσο πρεπει να ναι δηλαδη?εχω βαλει πολλες lib32 ισως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 τα lib32 δεν είναι απαραίτητο ότι θα τα μετρήσει,δεν έχει λόγο (τα χρειάζονται άλλα πακέτα συνήθως ) >-t, --unrequired list packages not required by any package >-e, --explicit list packages explicitly installed δεν υπάρχει όριο και πρέπει ,άμα τα χρειάζεσαι τα έχεις εγώ με πολύ gnome,όλο το libreoffice και extensions,gimp + plugins, jre, openembedded ,subversion κτλ και με την -Qte έχω 44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 τωρα παρατηρησα οτι το τερματικό μου ξαφνικα δινει [george@(none) ~]$ γιατι none?τι άλλαξε? firmware bug ACPI: BIOS _OSI(Linux) query ignored επισης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.