c0prse_grinder Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.. οταν στελνω ενα μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες απο το HTC Magic ο αποδεκτης του μηνυματος το λαμβανει αλλα το 40% του μηνυματος βγαινει αλλαμπουρνεζικα. Ειχε ποτε καποιος παρομοιο προβλημα? Δοκιμασα και reset to factory settings και ξαναπερασα το latest firmware απο το site της HTC και παλι το προβλημα παραμενει.
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αυτό σου το έκανε πάντα η ξαφνικά άρχισε; Δοκίμασες να στείλεις με κάποιο άλλο προγραμμα για μηνύματα, όπως το GoSms που είναι πάρα πολύ καλό; (αν το βάλεις μην ξεχάσεις να κατεβάσεις την υποστήριξη ελληνικών, είναι χώρια)
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ναι δοκιμασα το handcent αλλα και παλι τα ιδια. το εκανε σχεδον παντα απ'οτι θυμαμαι :-/
thodwrakisdem Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Handcent πως το βάζεις σε λειτουργία το εχω κατεβάσει αλλά δεν μου βγάζει καν εικονίδιο ενώ υπάρχει στο κινητό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το handcent ειναι το πιο καλο απο τα προγραμματα για μηνυματα που χω βρει. δεν χρειαζεται να κανεις κατι ιδιαιτερο, απτο μαρκετ το κατεβαζεις και το κανει install μονο του...θα πρεπε να σου βγαζει εικονιδιακι μαζι με τα αλλα προγραμματα.....
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εμενα το GoSMS δεν μου το βρισκει καν στο market
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 πολύ περίεργο αυτό. δοκίμασες να το ψάξεις με τις λέξεις Go και Sms χωριστά;
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ναι εννοειται... θα το ψαξω με την 1η ευκαιρια και απο αλλο android κινητο μπας και φταιει το οτι το δικο μου ειναι παλιο (εχει ως τελικο firmware το 1,5)
flik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Go SMS και σιγουρέψου οτι στις ρυθμίσεις έχει "Ελληνική μέθοδος sms" ή κάπως έτσι. Πολύ καλή εφαρμογή πραγματικά.
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 τελικα αυτη η ρυθμιση "ελληνικη μεθοδος sms" υπαρχει και στο handcent και ενεργοποιώντας την λειτουργει κανονικα το greek texting
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.