killer76 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά εδώ και 2 εβδομάδες περίπου δεν μπορώ να κάνω follow. Πατάω επάνω στο κουμπί, πατιέται, αλλα είναι σαν να μην γίνετε τίποτα. Δεν γίνεται δηλαδή πράσινο "Following" Ξέρετε γιατί? Σας έχει τύχει?
anta_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μερικές φορές που έκανα εγώ follow (από το site του twitter, όχι από εφαρμογή) δεν γινόταν αμέσως πράσινο, αλλά αν έβγαινες και ξαναγύρναγες μετά στο following το είχε πάρει.
Bizniz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αν έχεις 2000 που κάνεις follow δεν μπορείς να κάνεις άλλους. Υπάρχει όριο στο twitter
killer76 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ααα ναι 2000 εχω; δεν ειναι ομως και αλλοι που ακολουθουν πολλους περισσοτερους; Sent from my iPhone
florevil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ααα ναι 2000 εχω; δεν ειναι ομως και αλλοι που ακολουθουν πολλους περισσοτερους; Sent from my iPhone ναι αλλα πρεπει να εχεις και πολλους followers.. κανε με follow σε κανω follow back αν θες realflorianTV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.